Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için (1 Kullanıcı)

cdm27

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar yoğun bakımda yatan dayım için 500 yasin sizlerle paylaşarak okumak istiyorum şifa için şimdiden ALLAH razı olsun

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH şifa versin ,ARO ne demek ?

cdm27

Kayıtlı Kullanıcı
sağol Allah razı olsun demek Allah razı olsun

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
ya kardeş AEO-SA simdide ARO ..bunları uzun uzun yazmakmı yorucu oluyor anlayamıyorum...halbuki ALLAH RAZI OLSUN,ALLAHA EMANET OL,SELAMUNALEYKUM yazarken insanın ruhunda bir huzur oluşuyor...insan her ALLAH yazışında pür dikkat olup ve saygı içerisine giriyor,en önemliside hiç farketmeden ZİKİR yapmış oluyor...senden ricam ZORDA gelse bunları açarak yaz.sıkıştırma.öyle bir toplum olmuşuzki ALLAH bizim bir arkadaşımız kadar bile değerli değil aslında.ALLAH ı o kadar basit algılıyoruzki bunun götürüsü olarakta ARO yazarak olayı bitiriyoruz.Literatürümüzden ALLAH adını böyle böyle çıkartırız böyle gidersek.. ALLAH yazacağımıza - A.- koyarız olur biter EMİN OL

cdm27

Kayıtlı Kullanıcı
Ne demek istediğini çok iyi anladım dikkate alıyorum tşk ederim uyarın için senden ricam sadece bir dua idi

Regenbogen

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar yoğun bakımda yatan dayım için 500 yasin sizlerle paylaşarak okumak istiyorum şifa için şimdiden ARO

Allah şifalar versin....

Kaniirfan kardeşime katılıyorum...
islamda tesbihatın ve zikrin kısaltma tanımlaması yoktur.
selam ve dua ile..

cdm27

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar yoğun bakımda yatan dayım için 500 yasin sizlerle paylaşarak okumak istiyorum şifa için şimdiden ALLAH razı olsun oldu mu

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar yoğun bakımda yatan dayım için 500 yasin sizlerle paylaşarak okumak istiyorum şifa için şimdiden ALLAH razı olsun oldu mu

sen böyle bir düzeltme yaptın,böyle bir cömertlik yaparak ALLAHIN adını şanını büyüklüğünü ortaya koydun, ALLAH ta bunun karşılığında En büyük cömertliği yapacaktır.ALLAHIM ŞU AN BİZLERDEN DUA BEKLEYEN BU ARKADAŞIMIZIN DAYISINI CUMA GÜNÜN ŞEREFİ VE İZZETİ NAMINA ,ŞAFİ OLAN ADIN HÜRMETİNE BİR AN ÖNCE O YATAKTAN KALDIRARAK SEVDİKLERİNE KAVUŞTUR

cdm27

Kayıtlı Kullanıcı
amin inş duan için tşk ederim.

cdm27

Kayıtlı Kullanıcı
hani derler ya her şerrin arkasında bir hayır vardır diye sen dayım için dua ettin Rabbim inş duanın yüzü suyu hürmetine cuma günü yüzü suyu hürmetine inş kabul edecektir.

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH duaları her zaman kabul etmiştir.duası kabul olmayanlar ya istemesini bilmez yada sıkışınca onu hatırladıkları için dualarında ısrarcı olmazlarsa kabul olması gecikir..ama inan her dua kabul olur.aksini düşünen ,duam kabul olmadı diyen ise hayrı göremediği için hemen ALLAH'a asiliğe geri döner.TAKDİRİ İLAHİ gerçeğini hiç kimse değiştiremez..Eğer dualarla TAKDİRİ İLAHİ değişseydi PEYGAMBER EFENDİMİZ şu an hayatta olurdu.ALLAHIM BENİ ASIRLAR SONRA öldür diyerk bir dua eder ve o çok sevdiği KARDEŞLERİNİ (yani bizi) yanlız bırakmazdı.BU DA AKLINDA OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt