Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşlerim allah rızası için bana yasin okurmusunuz?bi hasta için okutuluyo benden rica edildi bende okudum sizede söylemek istedim allah rızası için cumaya kadar kaç tane okuyabilirseniz.. ALLAH MÜKAFATINI VERSİN SAĞOLUN
selamun aleyküm güzel kardeşim RABBİM şifasını versin hasta kardeşimizin ben şuan okuyamıycak durumdayım ama anneme bir yasin okutucam hasta kardeşimize ve şifa bekleyen bütün kardeşlerim için RABBİM kabul eylesin..
sağol bacım allah hepsine şifa versin bende tanııyorum bu yardımı isteyeni allah rızası için deyince sizede iletmek istedim çünki birgün bizde ihtiyaç duyucaz bu dualara tekrar sağol allah mükafatını versin...
sağol kardeşlerim yeni girdim siteye mümkün olmuyor her daim giremiyorum sağolun tekrar allah kabul etsin ve tatvandan fotocu ayrıyetten bi hemşehrimin oluşu çok ii oldu ha van ha tatvan allah kabul etsin eyvallah
valla eş dost akrabaya dağıttım bide siz müslüman kardeşlerime belirli bi rakkam yok yapabildiğimiz kadar inan hastayı tanımıyorum bile ama okadar yürekten geldiki istek heleki allah rızası zikredildi geri çeviremedim..
Selamün Aleyküm. evet hemşeriyiz gibi birşey van - tatvan.
bu arada yasin - i şerif almak istiyorum ama biraz elimde dua var. bitireyim inşallah yardımcı olurum.
selam ve dua ile....
KAFİRLER İSTEMESEDE , ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR.(saff/8)