Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rizasi icin (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim, benim icin yaptiklarinizin hakkini asla odeyemem.Sizden Allah rizasi icin yardim istiyorum. Babam sabah kalp agrisiyla hastahaneye kaldirilmis ve yogun bakima alinmis.Babamin sagligina kavusmasi icin ne olur Allah rizasi icin Yasin, Kenzul ars , tefriciye,ismi azam gibi dualari edebilirmisiniz?Rabbim hepinizden razi gelsin.Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun.Ben aslinda sizlerden dua istemeye cok utaniyorum cunku hepiniz benim icin cok fazla dua ettiniz ve ben asla hakkinizi odeyemem.Bende elimden geldigince sizlere dua etmeye calistim ama her zaman internete giremedigim icin yardima ihtiyaci olan kardeslerimi bazen kacirdim yardim edemedim.Bana yaptiginiz dualari Rabbim hep kabul etti.Babamin hastaligini ogrenince bu yuzden yine ilk size kostum.Allah a emanet olun.Amin.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Nevin Abla...rabbim Acil şifalar Versin Babaniza..tez Zamanda Sağlik Haberlerini Aliriz Inşallah...dualarimda Olacak Inşallah...hayirli Akşamlar ..rabbime Emanet Olun..

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim.

Cenab-ı Allah ki ''O'' Lütuf ve kerem sahibidir. Acze düşenin dostudur. İnşaallah kudret elleri babanızın sağlığına kavuşmasına yetişecektir. Rabbim bir an önce iyileştirmek nasib eylesin. Amin.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM acil şifasını versin...

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Nevin Abla...rabbim Acil şifalar Versin Babaniza..tez Zamanda Sağlik Haberlerini Aliriz Inşallah...dualarimda Olacak Inşallah...hayirli Akşamlar ..rabbime Emanet Olun..

Allah razi olsun canim kardesim.Rabbim dualari makbul kullarindan eylesin hepimizi ve Rabbim babam icin tukettigin her nefesinin bin mislisini sevap olarak versin sana insallah.Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim.

Cenab-ı Allah ki ''O'' Lütuf ve kerem sahibidir. Acze düşenin dostudur. İnşaallah kudret elleri babanızın sağlığına kavuşmasına yetişecektir. Rabbim bir an önce iyileştirmek nasib eylesin. Amin.

Allah razi olsun.Ne olur namazlarinizda dualarinizda babam icin Allah rizasi icin dua edin.Rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin.Amin.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun.Ne olur namazlarinizda dualarinizda babam icin Allah rizasi icin dua edin.Rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin.Amin.

İnşaallah ki

Kul Acze düşmeyince hızır yetişmezmiş ama
kul el açmayınca mevlam yine de görür kulunu,
O' na uzanan elleri görünce sevinir mevlam,

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH BABANIZA ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞALLAH KARDEŞİM NEDENEK BEN SİZDEN DUA İSTEMEYE UTANIYORUM BİR DAHA DUYMAYAYIM BURADA HEPİMİZ KARDEŞİZ SENİN BABAN BİZİM BABAMIZ SAYILIR BU GECE SİZİN İCİN DUA EDECEĞİM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH BAŞKA BİR DUA İSTERSENİZ HABERİMİZ OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaallah ki

Kul Acze düşmeyince hızır yetişmezmiş ama
kul el açmayınca mevlam yine de görür kulunu,
O' na uzanan elleri görünce sevinir mevlam,

Allah razi olsun haklisin.Bende dua edecegim babama ama denedim ki burada elbirligi ile edilen dualarimiz daha makbul oldu sanki.Bunu soyleme yetkim yok ben bilmem Rabbim bilir.Benim basima turlu olaylar geldi.Burada kardeslerimle dua ettik.Turlu muzicelerle olaylar hep hayirla sonuclandi.Rabbim hepimizi dualari makbul kullarindan eylesin.Babam icin ilk buraya kosmamim sebebi bu yasadigim mucizevi sonuclardir.Rabbim gecmiste de simdi de bana elini Allah rizasi icin uzatan kullarinin haklarini odememi ve onlarinda her arzularinin hayirlisiyla gerceklesmesini nasip eylesin.Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH BABANIZA ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞALLAH KARDEŞİM NEDENEK BEN SİZDEN DUA İSTEMEYE UTANIYORUM BİR DAHA DUYMAYAYIM BURADA HEPİMİZ KARDEŞİZ SENİN BABAN BİZİM BABAMIZ SAYILIR BU GECE SİZİN İCİN DUA EDECEĞİM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH BAŞKA BİR DUA İSTERSENİZ HABERİMİZ OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

Allah razi olsun canim kardesim. Her zaman hakkin gecti uzerime, Rabbim hakkini odememi nasip eder insallah.Rabbim Ailenden ,senden ve sevdiklerinden sagligi,mutlulugu eksik etmesin. Ben utaniyorum cunku iyiliginiz karsisinda eziliyorum. Hep bana yardim ettin. Rabbim yaptigin yardimlarin bin misli sevap versin sana. Allah BIn kere razi gelsin senden.Allah a emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerim,
Babam bugun yogun bakimdan cikmis ama baska hastahaneye sevk ediyorlarmis.Durumu iyi degilmis ve iki bobregi de calismiyormus.Kalp,bobrek problemi varmis.Sizlere durumu bildirmeye devam edecegim.Internet e herzaman giremiyorum ama girdikce size bildirecegim insallah babam Allah in izniyle tez zamanda iyilesir.Dualarinizi ne olur esirgemeyin.Allah a emanet olun.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerim,
Babam bugun yogun bakimdan cikmis ama baska hastahaneye sevk ediyorlarmis.Durumu iyi degilmis ve iki bobregi de calismiyormus.Kalp,bobrek problemi varmis.Sizlere durumu bildirmeye devam edecegim.Internet e herzaman giremiyorum ama girdikce size bildirecegim insallah babam Allah in izniyle tez zamanda iyilesir.Dualarinizi ne olur esirgemeyin.Allah a emanet olun.

aleyküm Selam ablam
Ablam bu formu inanki şimdi gördüm çok üzüldüm Rabbim babana acil şifalar versin İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bende ablama ne oldu hiç görünmüyo diye üzülüyodum şimdi üzüntüm arttı ablam Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu akşam bi Yasin-İ Şerif okurum Rabbimin izniyle şifa bulursun babanız inşallah selametle:gulegule

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Nevin_70 Rabbim dermansız dert vermez. Rabbim acil şifalar versin inşallah

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
allh yardımcınız olsun inş. tez vakitte sağlığına kavuşur allah yar ve yardımcınız olsun aeolunuz

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Acil şifalar Versin Güzel Kardeşim Sabirli Ol Senin Için Bu Gece Dua Edecem Allah Aemanet Ol Selam Ve Dua Ile

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Hiçbir müslüman yoktur ki, Allah’a dua atsin de, Allah duasına şu 3 halden biri ile cevap vermesin: Kişi dua ettiğinde, Allah, onun karşılığını dünyada acilen (peşin) verir. Duanın karşılığını ahirete erteler. Yaptığı dua kadar, o kuldan bir dert ve sıkıntıyı giderir. Bu sözü işitince sahabiler sevinç içinde: Öyleyse, bizler çok dua ederiz, dediler. Allah Resulü de şu açıklamayı yaptı: Allah’ın kabul etmesi, sizin duanızdan daha çoktur.
Hadis (Müsned).

Bu hadisin hakkı için inşallah Cenab_Hak dualarınızı kabul eyler ve acil şifalarını verir inşallah.Cenab_Hak yar ve yardımcınız olsun

Slm ve Dua ile..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ablam nerelerdesin 31 Marttan beri yoksun baban nasıl oldu İnşaAllah iyileşmiştir hayırlı güzel haberlerini bekliyorum dualarımdasın ablam Allah c.c. emanet ol

selamün aleyküm

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

Nevin_70 Rabbim dermansız dert vermez. Rabbim acil şifalar versin inşallah
Selamun Aleykum sevgili kardesim, Rabbim sizden razi olsun.Babam hastahaneden cikti.Haftada uc gun diyalize girecekmis.Rabbime sukurler olsun.Babam sagsalim kurtuldu.Allah a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt