Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için yardımlarınızı bekliyorum.. (2 Kullanıcı)

santra

Kayıtlı Kullanıcı
değerli arkadaşlar.. bir çok hocamız elbette çok güzel Kur'an Tilaveti yapıyorlar, okuyorlar fakat ben, bir Ayeti okurken sesini,okuyuşunu çok beğendiğim bir hocamızın kim olduğunu çok merak ediyorum.. ismini öğrenmek istiyorum. ve sizlerden yardım diliyorum. Bunun için bir siteye "Amener rasulu" duasını okuyan bu hocamızın sesini ekleyemediğim için slayt şeklinde videosunu ekledim.. dinleyip, kim olduğunu bana söylerseniz çok mutlu olurum.. Allah hepinizden razı olsun.. selamlar saygılar

amenerrasulü duası...mpg - YouTube

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
değerli arkadaşlar.. bir çok hocamız elbette çok güzel Kur'an Tilaveti yapıyorlar, okuyorlar fakat ben, bir Ayeti okurken sesini,okuyuşunu çok beğendiğim bir hocamızın kim olduğunu çok merak ediyorum.. ismini öğrenmek istiyorum. ve sizlerden yardım diliyorum. Bunun için bir siteye "Amener rasulu" duasını okuyan bu hocamızın sesini ekleyemediğim için slayt şeklinde videosunu ekledim.. dinleyip, kim olduğunu bana söylerseniz çok mutlu olurum.. Allah hepinizden razı olsun.. selamlar saygılar

amenerrasulü duası...mpg - YouTube

Hocam ses yankılı olunca biraz karar veremedim ama bana en yakın İsmail Çoşar hocamız geldi.. Bir de siz dinleyin isterseniz..

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
hocam kusura bakmayın bir daha dinleyince sanki o değilmiş gibi geldi bana

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
ama bana trt1'in kandil programlarından alınmış gibi geldi ses

santra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun, ilgilenmeniz yeterli.. İsmail Çoşar hocamızın sesine benziyor ama okunuş yani makam çok farklı.. ses tonları, tokluğu nerdeyse aynı ama.. trt1 in kandil programından alınma değil, bende hem amenerrasulu ve ayet el kürsi duaları iki dua olarak mevcut.. fakat okuyanın adı yerine, site adı var, oradada yok ama..saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt