Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için yardım edin!!! (1 Kullanıcı)

Medine_gülü57

Kayıtlı Kullanıcı
sayın site mensupları...anlatıcam olaydan cıkamaz hale geldim lütfen bana yardımcı olun...
Benim sanalda tanıdıgım bir ablam vardı...sayesinde sevdigim adamlar karsılastım ama bu ikisinin muhabbetleri cok iyiydi...derken ben bu ablanın davranıslarından süphelenmeye basladım..sanki sevdgim adama karsı zaafı varmıs gibi gelıodu ama genede icimi bozmak istemiyordum...derken arada cok olaylar oldu...bana hep yanluıs bilgiler vererek baskalrına düsman etmeye calıstı...amacınada ulastı...cok guvenıyorum derken...sevsdigim insan bana itirafta bulundu...abla dedigimiz insanın sevdigim insana ilanı ask ettigini ogrendim..evli ve cocuklu olan bu insan benım arkamdan işler ceviriomus...cok sasırdım...agladım..napıcamı bilemedim..derken sevdigim insan bosverelim dedii..Allah verir cezasını dedii...bugunde mail atmıs hakkımı helal etmiyorum sana diye...ben bu hak konusunda napıcam dostlarım...derdimi hep ona anlatmıstım ablam diyip guvenmiştim ama bana ihanet etti..simdide bana iftira attın diyor..aasla böyle bişey yapmadım..ama anlamak istedigi gibi gordugu icin agır konusup beni yargılamıs...onun bende benım ondan kucukte olsa hakkımız var kii ben bu insan hakkını helal etmedi diye obur dunyada azap cekmek istemiyorum...ablam dedigim insanla suan konusmuyorum yaptıklarından sonra..
Ben boynumda yük olmasını istemiyorum helalligin...lütfen ne yapabilirim??

ÜMMÜGÜLSÜMİREM

Kayıtlı Kullanıcı
güzel kardeşim rabbim her zorluğun bırde kolaylığını vermiş... içini ferah tut yüce allhuteala kim haklı kim haksız görür o işiten bilendir sakın isyan !etme! yüce rabbim yar ve yardımcın olsun..............[COLOR="DeepSkyBlue"[/COLOR] esselamunaleykum

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm eger söyledikeriniz doğruysa iftira atmış olmazsınız ki...
Rabbim yar ve yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaştırsın kimseye haddinden fazla güvenmemek en iyiysi..Rabbimize emanet ol...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Bence Herseyi Allaha Birakin
Kimin Doğru Kimin Yanliş Olduğu Ortaya Cikar Zamanla
Allaha Emanet Olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt