Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızasi için okuyun (1 Kullanıcı)

mitra1980

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMU ALEYKÜM
hayırlı günler. Efendim bendeniz çok uzun zamandır siteye giriş yapamıyorum. içinde bulunduğum durum beni çok uzun zamandır fazlası ile kederlendiriyor. mahzunum çaresizim efendim. ne olur bana yardım elinizi uzatın. herkes tarafından takdir edilen bir SİTEMİZ var.. Tüm kutsi değerlerin yüzü suyu hürmetine yardım edin. Yaşam ile ölüm arasındaki o hassas çizgideyim. hayatım çok anlamsız geliyor ailem perişan. karım çocuğumla beraber büyük ekonomik buhran yaşıyoruz. ne olur yardım edin.Bir öğretmenin bu şekilde yardım istemesi ne kadar etik bilinmez ama çaresiz kalmazsam böyle bir işe girişzdim emin olun.. Tam 30 bin TL borçluyum. Borçlunun boynu büküktür. Sizin de eliniz uzun. Ne olur bu çaresiz KARDEŞİNİZE yardım edin. Ben Hatay da öğretmenlik yapıyorum.
. Hesap numaram burada yazılı İŞbankası 5704 0201 951 HAŞİM SEYİTOĞLU TEL 0507 233 53 02

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt