Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH rizasi icin okumadan gecmeyin!!!!! (2 Kullanıcı)

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
sitede bulunan degerli abilerim.ablalarim kardeslerim!!ALLAHin selami uzerinize olsun.

suan komada olan arkadasimin esi (engin)kardesim icin sizlerden yardiminizi istiyorum.bunun icin yuce rabbim firsat verirse en kisa zamanda hatim okutmak istiyorum,o yuzden yardiminiza ihtiyacim var.

yuce rabbim hasta olupta sifa bekleyen butun hastalara acil sifalar versin icindede engin kardesime.suan durumu cok kotu:(biliyorumki muminin silahi duadir,okumaktir.sizlerin beni yalniz birakmayacaginizi biliyorum.o yuzden ALLAH rizasi icin bir hatim yapalim hep beraber.

dualarinizi ve yardimlarinizi bekliyorum:A

HATIM LISTESINI HAZIRLIYORUM ne olur ne kisa gunde bitirelim

1.@ebruli
2.@ebruli
3.@ebruli
4.@ebruli
5.laves okundu.
6.kadriye
7.kadriye
8.kadriye
9.emine
10.emine
11.remziye
12.remziye
13.nuran (okundu)
14.nuran(okundu)
15.nuran(okundu)
16.nuran(okundu)
17.ayse(okundu)
18.ayse(okundu)
19.ayse(okundu)
20.ayse(okundu)
21.ayse(okundu)
22.ayse(okundu)
23.*tuba*
24.ali amcam
25.ali amcam
26.ali amcam
27.ali amcam
28.ali amcam
29.ali amcam
30.fatmana

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleykum kardesım ben sımdılık 5 ıncı cuzu alıyım bıtırdıkce alırım ınsaallah Rabbım acıl sıfalar versın Rabbıme emanet olun

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
yokmu ALLAH rizasi icin okuyan:(dualariniza ihtiyaci var engin kardesimin:(

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeşim cüz sürmeyi bilmiyorum:(keske bende yardımcı olabisem.Allahcc acil şifalar versin..

mneccar

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim... KUR'AN-I KERİM okumayı bilmiyorum... o yüzden size yardımcı olamiyorum ama RABBİM acil şifalar versin... onu ailesine sevdiklerine bağışlasın... amin... selametle...

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah c.c tez zamanda şifa versin inşallah kardeşim. Ben dua edebilirim sadece :(
Allah'a emanet olun

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ablacım Rabbimiz abimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlısını nasip eylesin inşaallah 23 cuzu okurum Rabbimin izni ile bitirince inşaallah yine alırım hayırlı akşamlar Rabbimize emanet ol inşaallah

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim bende 1 tane alayım ama bugün okuyamam yarın okusam olur demi..allah eamnet ol...bende sondan alayım 9 ve 10 cüzleri başka bi hatim için okuayacağım ...30 cüzüde ben alayım..allah acil şifalar versin ...RABBİM KİMSEYİ ZOR DURUMDA BIRAKMASIN...

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim bende 1 tane alayım ama bugün okuyamam yarın okusam olur demi..allah eamnet ol...bende sondan alayım 9 ve 10 cüzleri başka bi hatim için okuayacağım ...30 cüzüde ben alayım..allah acil şifalar versin ...RABBİM KİMSEYİ ZOR DURUMDA BIRAKMASIN...

ALLAH razi olsun canim kardesim.sesime kulak verdiginiz icin ALLAHim sizi her iki cihanda yuzunuzu ak cikartsin.yarin aksamda okuyabilirsiniz yeterki okuyu,haber verinde,

ALLAHa emanetsiniz

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun canim kardesim.sesime kulak verdiginiz icin ALLAHim sizi her iki cihanda yuzunuzu ak cikartsin.yarin aksamda okuyabilirsiniz yeterki okuyu,haber verinde,

ALLAHa emanetsiniz

MUTLAKA OKUYUNCA HABER VEİRİM ALLAHA EMANET OLUN....

laves

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleykum kardesım aldıgım cuz okunmustur Rabbıme emanet olun selam ve dua ıle

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum allah yar ve yardımcıları olsun ben hatim alamıyacam kusuruma bakmayın allaha emanet olun

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
yuce rabbim okuyanlardanda dua edenlerdende razi olsun.cok sukur yaradanima cuzlerin hepsi alindi.

SIMDI SIZLERDEN BOL BOL DUA BEKLIYORUM,ALLAH RIZASI ICIN DUA EDELIM HEP BIRLIKTEDE ENGIN KARDESIM ACIL SIFA BULSUN INSAALLAH.

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
S.a..
Rabbim En Kisa Zamanda Engin Kardeşimize Acil şifalar Verir Inşaallah...
Dualarimiz Kardeşimizle...
A.e.o..
Selametle...

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
S.a..
Rabbim En Kisa Zamanda Engin Kardeşimize Acil şifalar Verir Inşaallah...
Dualarimiz Kardeşimizle...
A.e.o..
Selametle...

w.a.s amin .amin.amin

ALLAH razi olsun sizdende.yuce rabbim engin kardesimi esine cocuklarina sevdiklerine bagislasin insaallah.

engin kardesimin suan dualariniza ihtiyaci var.:A

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
Şifâ âyetleri şunlardır:
1- “Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.” (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)
2- “Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn.” (Ey İnsanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.)
3- “Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn.” (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır.”)
4- “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.” (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.)
5- “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.”
6- “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.” (De ki: Kur’ân, inananlar için hidâyet ve şifâdır.)
Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:
1-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.” (Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)

eyy yuce rabbim:Abu sifa ayetleri hurmetine,sevgili rasulun hurmetine,sana yakaran gonuller hurmetine,hastalara sifa,dertlilere deva,borclu kullarina edalarve engin kardesime acil sifalar ver yarabbim!!!:A

amin.amin.amin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt