@ebruli
Kayıtlı Kullanıcı
S.A
sitede bulunan degerli abilerim.ablalarim kardeslerim!!ALLAHin selami uzerinize olsun.
suan komada olan arkadasimin esi (engin)kardesim icin sizlerden yardiminizi istiyorum.bunun icin yuce rabbim firsat verirse en kisa zamanda hatim okutmak istiyorum,o yuzden yardiminiza ihtiyacim var.
yuce rabbim hasta olupta sifa bekleyen butun hastalara acil sifalar versin icindede engin kardesime.suan durumu cok kotubiliyorumki muminin silahi duadir,okumaktir.sizlerin beni yalniz birakmayacaginizi biliyorum.o yuzden ALLAH rizasi icin bir hatim yapalim hep beraber.
dualarinizi ve yardimlarinizi bekliyorum:A
HATIM LISTESINI HAZIRLIYORUM ne olur ne kisa gunde bitirelim
1.@ebruli
2.@ebruli
3.@ebruli
4.@ebruli
5.laves okundu.
6.kadriye
7.kadriye
8.kadriye
9.emine
10.emine
11.remziye
12.remziye
13.nuran (okundu)
14.nuran(okundu)
15.nuran(okundu)
16.nuran(okundu)
17.ayse(okundu)
18.ayse(okundu)
19.ayse(okundu)
20.ayse(okundu)
21.ayse(okundu)
22.ayse(okundu)
23.*tuba*
24.ali amcam
25.ali amcam
26.ali amcam
27.ali amcam
28.ali amcam
29.ali amcam
30.fatmana
sitede bulunan degerli abilerim.ablalarim kardeslerim!!ALLAHin selami uzerinize olsun.
suan komada olan arkadasimin esi (engin)kardesim icin sizlerden yardiminizi istiyorum.bunun icin yuce rabbim firsat verirse en kisa zamanda hatim okutmak istiyorum,o yuzden yardiminiza ihtiyacim var.
yuce rabbim hasta olupta sifa bekleyen butun hastalara acil sifalar versin icindede engin kardesime.suan durumu cok kotubiliyorumki muminin silahi duadir,okumaktir.sizlerin beni yalniz birakmayacaginizi biliyorum.o yuzden ALLAH rizasi icin bir hatim yapalim hep beraber.
dualarinizi ve yardimlarinizi bekliyorum:A
HATIM LISTESINI HAZIRLIYORUM ne olur ne kisa gunde bitirelim
1.@ebruli
2.@ebruli
3.@ebruli
4.@ebruli
5.laves okundu.
6.kadriye
7.kadriye
8.kadriye
9.emine
10.emine