esselamü aleyküm kardeşim ınanın suan çok şaşkınlık içerısındeyım daha 1 ay kadar önce buraya forum açmıstınız evlendıgınız ve babanız ıcın tefrıcıye ıstemştınız... çok mutlu olduğunuzu evlılıgınızın güzel gıttıgını yazmıştınız... yanı neden boşanmak ıstıyor ki eğer sızın için özel degılse paylasabılırmısınız
ayrıca sunuda belırtmek ıstıyorum sanırım en basında hata yaptınız çünkü esınızı cok kısa zamanda tanıdıgınızı ve yanlıs hatırlamıyorsam 2 hafta ıcınde evlendıgınız yazmıstınız... en buyuk hatanız bence burda oldu keşke bıraz daha tanısaydınız bırbırınızı ınanın cok üzüldü
Evet cok mutluydum ben ortada kalmis bir insandim,dualarinizla kapali kismetim acildi evlendim vaktim yoktu tanimaya ve dinimize uygun evlendim ama kocam beni kiskancligimdan dolayi terketti.Bende yillarca sevgisiz yasamis biri olarak fazla sahiplendim kocami ve hatami anladim ozur diledim,Beni affetmedi.Evliligimi ne olur kurtaralim kendisine yalvardim olmadi,Allaha yalvaralim ben bir daha hata yapmam,akillandim.