Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rızası İçin Hz Muhammed Aşkı İçin Ne olur Yardım Edin (2 Kullanıcı)

leyla39

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşlerim

Bir musibet başıma geldi borçlarımı ödeyemez hale geldim bir an önce borçlarımı ödeyebilmem için duanıza ihtiyacım var .Gerçekten okuyupta geçmeyin bunda ne var demeyin ...inanın çok çaresizim ..inanın böyle yazmak ta istemezdim...sorunlarımın çözülmesi için gönülden tüm kalbinizle sadece Allah Rızası için duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi sıkıntıda çaresiz bırakmasın .Hepinizden Allah Razı olsun

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun.100 Ya Rezzak okudum.
En kısa zamanda feraha çıkarsınız inşallah..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam kardeşim allah yar ve yardımcıncınız olsun allah içinde bulunduğunuz maddi manev sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlı güzel kapılar açsın inşallah.Allah kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimseyeda muhtaç etmesin Rabbim.Ya Fettah ve Ya Rezzak okuyacağım allah kabul etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olunn herşey gönlünüzce olsun.

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
BORCU OLAN İÇİN PEYGAMBER DUASI

Peygamberimiz '' Ya Muaz sana öyle bir dua öğreteceğim ki Uhud dağı kadar borcun bile olsa Allah bunu ödetir.'' buyurmuşlardı.

Ey mülkün sahibi Allahım, Sen mülkü dilediğine verirsin ve mülkü dilediğinden çekip alırsın.Allahım, dilediğini aziz edersin, dilediğinide zelil edersin.Hayr senin kudret elindedir.Gerçek ki senin herşeye gücün yeter.Geceyi gündüze, gündüzüde geceye katarsın.Ölüden diri çıkarırsın, diriden de öle çıkarısın ve dilediğine de hesapsız rızık verirsin.Ey dünya ve ahiretin Rahman ve Rahim olan Allahım,istediğine o ikisinden de verir,istemediğine vermezsin.Allahım bana öyle bir rahmet etki senden başkalarının rahmetine muhtaç olmayayım.Allahım beni fakirlikten,yoksulluktan ve borçlu olmaktan kurtar ve senin yolunda çalışarak ve senin ibadetinde bulunarak vefat ettir.Amin

Nihat hatipoğlunun paylaştığı bir dua sürekli bu duayı okursan inşallah Allah yardım edecektir.

Allah yardımcın olsun

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Krdeşim,
Allah yardımcın olsun,tez zamanda hayır kapılarını açsın inşaAllah.400 Ya Rzzak okudum Rabbim kabul etsin
Selam ve Dua ile

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
100 Ya Rezzak okudum. Allah yardimciniz olsun...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM yardımcınız olsun inşallah tüm dertleriniz sona erer.dualarımız sizinle.ALLAHA emanet olun

-YAKAZA-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcıları olsun inşaAllah.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun .
Salatı tefriciye okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardımcınız olsun ya fettah ve ya rezzak okurum.selamlar

Emine Emel

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi çok iyi anlıyorum Rabbim herkezi tez zamanda şu cuma gününün sebebiyle kurtarsın feraha erdirsin rahata kavuştursun inş Ya rezzak Ya fettah okuyacağım hepimiz için .Rabbim kabul eder inş leyla kardeşim

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım yardımcınız olsun allahım helalinden versin haramdan korusun kendinden başka kimseye muhtaç etmesin allahım es selam ismi hürmetine sizi selamete çıkarsın ya fettah ismi hürmetine hayırlı kapılar açsın ya rezzak ismi hürmetine hayırlı bol rızık versin emmaül hüsnayı bol bol okuyalım inşaallah allah yardımcınız olsun selam ve dua ile

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
BORCU OLAN İÇİN PEYGAMBER DUASI

Peygamberimiz '' Ya Muaz sana öyle bir dua öğreteceğim ki Uhud dağı kadar borcun bile olsa Allah bunu ödetir.'' buyurmuşlardı.

Ey mülkün sahibi Allahım, Sen mülkü dilediğine verirsin ve mülkü dilediğinden çekip alırsın.Allahım, dilediğini aziz edersin, dilediğinide zelil edersin.Hayr senin kudret elindedir.Gerçek ki senin herşeye gücün yeter.Geceyi gündüze, gündüzüde geceye katarsın.Ölüden diri çıkarırsın, diriden de öle çıkarısın ve dilediğine de hesapsız rızık verirsin.Ey dünya ve ahiretin Rahman ve Rahim olan Allahım,istediğine o ikisinden de verir,istemediğine vermezsin.Allahım bana öyle bir rahmet etki senden başkalarının rahmetine muhtaç olmayayım.Allahım beni fakirlikten,yoksulluktan ve borçlu olmaktan kurtar ve senin yolunda çalışarak ve senin ibadetinde bulunarak vefat ettir.Amin

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM yardımcınız olsun inşallah tüm dertleriniz sona erer.dualarımız sizinle.ALLAHA emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt