Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için dualarınızı esirgemeyin (1 Kullanıcı)

kadir_elif

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMIN ALEYKÜM

arkadaşlar sizlerden öncelikle bitmekte olan evliliğime allah rızası için dua etmenizi rica edicem.Eşimi çok seviyorum 5 aylık evliyim gereksiz sebeplerden dolayı evliliğim bitmek üzere ve eşim beni artık görmek istemediğini söylüyor 15 gündür annesinde kalıyor onun gözlerine bakınca bütün dünyalar benim olurdu ama şimdi bu gözlerim allah' a yalvarım dua edip ağlamaktan başka hiç bi işe yaramıyolar allah kimseye bu acıyı yaşatmasın biz severek kaçarak evlendik onunla ne yaşadıysam hep mutlu oldum nasıl bir acıdır ki bu 15 gündür içim titriyo şimdi burdada allah' a yalvarıyorum evliliğimin yıkılmaması için allah kimseye bu acıyı yaşatmasın diyorum arkadaşlar.Allah rızası için ediceğiniz dualar için herkeze minnettar olurum hepinizden şimdiden allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt