Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için dua edinizzzzz (1 Kullanıcı)

ecirna

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı aksamlar arkadaslar aranıza yenı katıldım ama sızden bır rıcam var. Peygamberimiz basta olmak üzere bır cok peygamberlerinden basına gelen iftira şimdi agbimin basına geldı. Cok zor durumdayız ne olursunuz onun için dua ediniz allah rızası için. Peygamber efendimizin hürmetine ne olursunuz cok caresızız.. Dua ıstıyorum lütfen herkes tanıdıklarına söylesinnnn... Rabbımde sızı sıkıntıda ve darda bırakmasın

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim her şetin hayırlısını versin inşallah rabbim bu sıkıntısınızı atlatmanıza yardımcı olur dualarım seninle kardeşim.

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim en kısa zamanda haklı olana hakkını verir. İnşallah ağabeyin atılan iftiradan kurtulur Allahın izniyle

ecirna

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim en kısa zamanda haklı olana hakkını verir. Inşallah ağabeyin atılan iftiradan kurtulur allahın izniyle

allah sizden razı olsun. Rabbımde sizin gönlünüzün hayırlı muratlarını versın. 313 tane fatıha suresi okuyacagım sızlerde bana yardımcı olursanız sevınırım.

ecirna

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sızden de razı olsun sızden. 313 tane fatıha suresı okumama yardımcı olursanız seevınırm. Ne kadar olursa olsun. Sımdıden rabbım razı olsun
rabbim her şetin hayırlısını versin inşallah rabbim bu sıkıntısınızı atlatmanıza yardımcı olur dualarım seninle kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt