Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rizasi Icin Dua Edermisiniz Bize (1 Kullanıcı)

sernay

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADASLAR BIR KAC YILDIR AGIR SINAVLAR GECIRIYORUZ AILECEK BABAMI KAYBETTIM ANNEM VE 2 KARDESIME BAKMAK ZORUNDA KALDIM BANA BILDIGINIZ HACET DUALARINI YAZARMISINIZ CUNKU GERCEKTE COK ZOR DURUMDAYIM SIMDI ONLARDAN UZAK BIR YERE GELMEK ZORUNDA KALDIM VE DURUM GUN GECTIKCE TAHAMULUMU ZORLUYOR IKI YETIMIM VE ANNEM ICIN BIZE DUA EDERMISINIZ :A HERKES BAZI SINAVLARLA SINANIYOR STE HERGUNDUALAR EDIYORUM BIR CIKIS NOKTAM YOK AYRICA BURDA LAF ANLATAMIYORUM KIMSEYE BURDADA COK AMA COK YALNIZIM OYLE BIR DUA OLSUNKI COK BUYUK COK TESIRLI ALLAH IM BIZE VE TUM YETIM KARDESLERIME ARDIM ET HIC DGILSE BIR AYETEL KURSI OKUYUN BIZIM ICIN BU DUALAR BIZI RAHATLATACAKTIR ALLAH RAZI OLSUN SIMDIDEN KARDESLERIM :gulegule

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim allah kolaylıklar versin bu imtihandan anlınınızın akı ile geçmeyi nasip etsin rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez sabır ve dua ile inşallah herşeyin üstesinden geliriz rabbim var ve yardımcınız olsun selametle

sernay

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardesim Cok Saol Allah Iki Cihandada Mutlu Etsin Seni Dualarin Icin Cok Saol Allah Razi Olsun

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim çok üzüldüm Allah Yar Ve Yardimciniz Olsun Inşallah Geçer Bu Kötü Günler Feraha çikarsiniz Sizde.inşirah Suresini Okuyun Bol Bol Ferahlamak Için Ve Sabir Edin.allah çok Sabir Versin Ayetl Kürsi Okudum Sizin Için Allah Kabul Etsin

karapece

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
7. Peygamber Efendimiz (sas) sağ tarafina oturmuslardi, bu esnada kapidan birisi girdi ve Efendimiz bu zâti benimle kendi arasina oturttu.
Adam gittikten sonra buyurdu ki;
"Bu kisi bana su sekilde salavat verir, onun için ona ikrâm et."

"Allâhümme salli alâ Muhammedin kemâ hüve ehlühû, Allâhümme salli alâ Muhammedin kemâ tuhibbü ve terdâ lehû.
8. Peygamber Efendimiz (sas) buyurdular ki;
"Bir kimse bana günde yüz kere şu sûretle salavat verirse, insallah ahirette Rabb'im önünde o kimseye sefaat eylerim."

"Allâhümme salli alâ rûhi Muhammedin fil ervâh, Ve salli alâ cesedi Muhammedin fil ecsâd, Ve salli alâ kabri Muhammedin fil kubûr."

ÖNEMLI NOT: Her kim Cuma gecesi 7. ve 8. salavat-i serifeleri birlikte 70' ser defa okursa, inşallah Aleyhisselâtü Vesselâm Efenfimiz'i rüyasinda görür.

Bu salavâtin edâsi arz-i hâcette mucib-i icâbettir, korkulari def eder. Faydasi çok kimselerce görülmüstür.

Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin fî arasâtil Kiyâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin hîne tekûmussâatü vettâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin salâten muhallasaten anil melâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin salâten mübellegaten ilesselâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin salâten fâizaten alâ ehlil kirâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin fî külli hînin ve ân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin fî külli zamânin ve mekân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin bikülli lisânin ve cenân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin inde zuhûri külli hikmetin ve beyân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin sâhibil kitâbil azîzi ve hâmilil Fürkân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin salâten câmiaten beyne kün ve kân,
Ve Salli Alâ cemîi ihvânihî minennebiyyîne vessiddîkîne vessühedâi vessâlihîne ehlel kibleti vel amân vel kitâbi vel mîzân.
Yâ HANNÂN, Yâ MENNÂN.
Vagfirli ümmeti Muhammedin habîbike ve nebiyyike alleyhissalâtü vesselâm.
Ve eskinhüm alel cinâni ve ahsin ileyhim yâ veliyyel ihsân ve edhilhüm,
birahmetike firridâ verridvân, verrahmeti velgufrân ve eizhüm minesseytâni vennîrâni,
birahmetike yâ ERHAMERRÂHIMÎN.
SALAVÂT-I FETIH
Her kim 40 sabah, farz namazinin edâsindan sonra bu salavâti okursa, bağlanmis isleri açılırr, mahpus ise kurtulur, düşmanına karsi zafer kazanır.

Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ RESÛLALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HABÎBALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HALÎLALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SAFÎYYALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ NECIYYALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HAYRE HALKILLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MENIHTÂREHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN ZEYYENEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN ERSELEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN SERREFEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN AZZEMEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN KERREMEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYIDELMÜRSELÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ IMÂMELMÜTTEKÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HATEMENNEBIYYÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEFÎELMÜZNIBÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ RESÛLE RABBIL ÂLEMÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYIDEL EVVELÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYIDIL AHIRÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ KÂIDEL MÜRSELÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEFÎAL ÜMMETI
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ AZÎMEL HIMMETI
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HÂMILE LIVÂIL HAMD
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SÂHIBE MAKÂMIL MAHMÛD
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SÊKIYEL HAVZIL MEVRÛD
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ EKSERENNÂSI TEBEAN YEVMEL KIYÂMETI
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYIDI VELEDI ÂDEM
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ EKREMEL EVVELÎNE VEL AHIRÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ BESÎR
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ NEZÎR
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ DÂIYELLÂHI BIIZNIHÎ VESSIRÂCIL MÜNÎR
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ NEBIYYERRAHMETI
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ NEBBIYYETTEVBETI
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MUKAFFI ESSALÂTI
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ ÂKIB
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HÂSIR
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MUHTÂR
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MÂHÎ
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ AHMED
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYIDI MUHAMMED

Salavâtullâhi ve melâiketihî ve rüsülihî ve hameleti arsihî ve cemîi halkihî aleyke Ve alâ âlike ve eshâbike ve rahmetullâhi ve berekâtühû.
Rivayet olunur ki, eğer bir kimse 7 gün ve 7 gece, her namazdan sonra 11 kere salavat verip, ayrica asagidaki salavât-i serifeyi (teslimât) 7 kere okursa insallâh-ü teâlâ isteği kabul oluna!

Essalâmü aleyke yâ imâmel haremeyn,
Essalâmü aleyke yâ imâmel hâfikeyn,
Essalâmü aleyke yâ Resûlessakaleyn,
Essalâmü aleyke yâ men filkevneyn ve sefîi men fiddêrayn,
Essalâmü aleyke yâ sâhibel kibleteyn,
Essalâmü aleyke yâ nûral mesrikayn ve ziyâel magribeyn,
Essalâmü aleyke yâ ceddessibtayni el Hasani vel Hüseyni,
Aleyke ve alâ itretike ve isretike ve evlâdike vehfâdike ve ezvâcike ve efvâcike ve hulefâike ve hulesâike ve eshâbike ve ehzâbike ve etbâike ve esyâike
Selâmullâhi vel melâiketihi vennâsi ecmaîne ilâ yevmeddîn,
VELHAMDÜLLAHI RABBIL ÂLEMîN.
İNFİTAR SURESİNİ HER MURAD İÇİN 21 DEFA OKUYABİLİRSİNİZ MÜŞKÜLLERİN HALLİ İÇİN TEKVİR SURESİNİ 7 DEFA OKUYABİLİRSİNİZ KADİR SURESİ 21 DEFA OKUYA BİLİRSİNİZ KARİA SURESİ 100DEFA OKUNURSA HER İŞİN İNTİZAMI İÇİN EFDALDİR TEKASÜR SURESİNİ 3 DEFA OKUNMASI DÜNYEVİ VE UHREVİ MUSİBETLERDEN KURTULMAK İÇİN OKUNABİLİR VE YİNE AKŞAM VE YATSI ARASINDA 1000DEFA OKUYAN HERTÜRLÜ MURADINA NAİL OLUR KEVSER SURESİNİ 100DEFA OKUYAN MURADINA NAİL OLUR VE EFENDİMİZ S.A.V İ RÜYASINDA GÖRÜR NASR SURESİ HER MURADIN HALLİ İÇİN 1000 DEFA OKUR DENİLMİŞTİR..
ASLINDA ÇOK VAR AMA ŞİMDİLİK BUNLARI PAYLAŞABİLDİM RABBİM İNŞEALLAH MURADIN NE İSE HAYIRLISI İLE MURADINI HALLEDER...ALLAH TEALA HZ. EMANETSİNİZ

sernay

Kayıtlı Kullanıcı
kara pece ve isranur kardesim allah razi olsun sizlerden ne guzel dua bu dualar naaz kiliyordum simdi biraz kendime zaman verdim cunku icimdeki bu sikintilar varken namaza duruyorum surekli aklimda bu sikintilarim dualarim fesada giriyor korkuyorum sonra ama bu dualarida okucam ne dualar okuyorum bir bilseniz ama lutfen sizlerde benden yani bizden duanizi eksik etmeyin bir muslumanin musluman din kardesine ettigi dua kabul olurmus bizlerden duanizi kesmeyin ALLAH SIZLERDEN RAZI OLUN KRDESIM OBUR DUALARIDA BEKLERIM EGER VAKTIN OLUNCA YAZARSAN COK SEVINIRIM EGER VAKTIN OLMASSA CANIN SAGOLSUN ALLAH RAZI OLSUN TEKRARDAN SIZLERDEN

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Allah Yardimciniz Olsun Sabirlar Versin. Tabiiki Okuruz.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Derdi veren ALLAHtır...dermanı veren ALLAH...kardeşim biliyorsunuz imtihan dünyasındayız...ALLAH kuluna bir dert verir ve bakar Ben'den mi yardım isteyecek..yoksa bana (haşa) isyan mı edecek...ALLAHım bu imtihanınızdan sizi onun Hoşnutluğunu kazanarak ıkmayı nasip eylesin...ALLAHın izni ile dua edeceğim...ALLAHım yar ve yardımcınız...olsun...cumanız hayırlı olsun...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Allah Butun Imtihanlari Kazanmak Nasip Etsin
Ayetel Kursu Okudum Simdi
Kenzul Arş Siresini De Okuyun
Birde En Onemlisi Yasin Okuyun Kardeşim
Allaha Emanet Olun

sernay

Kayıtlı Kullanıcı
Alah Razi Olsun Kardeslerim Sizden Alah Sizi Iki Cihandada Uzmesin Insallah Cok Dar Ve Zor Bir Durum Gercekten Oyle Ihtiyacim Varki Dualariniza Bilemessiniz Hayatimda Hic Bu Kadar Boynumu Sikilmis Hissetmemistim Dua Ediyorum Rabbim Sessiz Gibi Duruyor Ama Beni Duyduguna Eminim Her Gece Her Yerde Ve Hergun Sadece Allah Im Bana Yardim Et Diyebiliyorum Korkuyorum Oyle Insanlarin Icinde Kalmisimki Anlatamam Size Alah Hepimizin Yrdimisi Olsun Insallah Kardeslerim Bizden Dularinizi Esirgemeyin Allah Rizasi Icin

vuslat_hasen

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Zor Bir Imtihan Allah Kimseye Kaldiramayacaği Yükü Yüklemez
Rabbim Yardimciniz Olsun
Ayetel Kürsi Okudum
Allaha Emanet Olun Hayirli Cumalar

sernay

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardesim Dualriniz Kabul Olanlardan Olsun Insallah Amin Sizlerede Hayirli Cumalar Rabbim Cuma Gununun Hurmetine Tum Musluman Din Kardeslerime Esenlik Saglik Selamet Versin Insallah Amin Dualarinizi Bekliyorum Kardeslerim

teto18

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Ayetel Kürsi OKuyacam Allah Yardımcınız Olsun

Ben Ayetel Kürsi OKuyacam Allah Yardımcınız Olsun

Allah'u La ilahe illa huvel hayyul kayyum
La te huzuhu sinetuvvelanevm
Lehu ma fissemevati vema fil erdi
Menzellezi yeşfau indehu bi iznih yaelemu ma beyne eydihim
Vema helfahum vela yuhitune bi şeyin bima şae vesiu kursiyyu semevati
Vel erde velayeuduhu hifzuhuma vehuvel aliyyul azim

Allah yardımcınız olsun kimseye muhtaç kalmayın Allah bütün müslümanları nimetleriyle rızıklandırsın Amin

sernay

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Teto Kardesim Dunyadada Ahirettede Gulenlerden Olasin Insallah Amin

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Sernay kardeşim Rabbim sabırlar versin daim yar ve yardımcın olsun inşallah ..Sabret Rabbim sabredenlerledir .. tüm sıkıntılarını giderip bir an evvel feraha çıkarmasını Rabbimden canı gönülden diliyorum .. Karanlıklar bir örtü gibi üstümüzü kapladıgında unutma sıgınacak tek liman Allah'dır sana ..

1 Yasin-i Şerif ve ayetel kürsi okuycam senin için Rabbim kabul eyleye tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah

Dua ile

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim allah yardımcın olsun evet büyük bir sınav geçiriyorsunuz.Ama beterin beteri var demiş atalarımız.Allah tüm darda kalanlara yardım eder.Şunuda unutmamak gerek mevlam sevdiği kişilere musibet verirki ona yönelsinler diye.Ve o kişilerin sesini duymak ister dualarla.herşeyde bir hayır vardır.vesselam.

6310

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardesım cok zor bır durum gercekten bende oyle cok fazla dualar bılmıyorum ama senın ıcın ıhlas ve fatıha surelerını okuycam Allah kabul eder ınsallah en kısa zamanda feraha kavusursun

sernay

Kayıtlı Kullanıcı
bana dua eden 3 yeni kardesim Allah sizlerden razi olsun ne diyebilirimki inanin cok sevindiriyor beni dualariniz Allah sizlerinde te zamanda yardimcisi olsun insallah amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt