s.a. kardeşlerim. bn 25 yaşındayım ve maalesef 3ay öncesine kadar boş yasamıs bırıyım. marmaris'te buyudum sehrın verdgı rahatlıkla da rahat buyudum. acık secık gıyınırdım,erkek arkdslarm olurdu,icki bile içtim! (Rabbim affetsin)
3ay önce kapandım ama içim hıc huzurlu degıl o kdra günaha gırmısım gunahla yasamısım senelerce smdı hangı yuzle dıyorum namaz durdugumda
tesettüre uygun bıcımde gıyınıyorum elımden geldıgınce yanı hala henüz bır pardesu alamadım ama etek gıyıyorum. Allah'ım kalbime aşk ver diye dua ediyorum her dakika. nolur benım ıcın dua edin sizde. Allah rızası ıcın su 3ay oncesıne kadar bombos yasamıs bırıne dua edın,Allah affetsn inşaAllah günahlarımı. çok da dindar bi ailede buyumedım o kadar eksiğim varki tamamlamak için ugrasıyorum tabıkı okuyorum arastırıyorum ama acaba diyorum sohbetlerede mı katılsam?bı akıl verın bana. Ankara'da yasıyorum suan 1yıl önce tasındık buraya cok da kımse tanımıorum sohbet ıcın falan ne yapmalıyım bılmıyorum? 
Allah bana nasip etti gec de olsa fark ettim sımdı dualarım hala fark edemeyenlere!! sızlerdende bnm ıcın dua ve onerı beklıyorum..
Allah'a emanet olun
3ay önce kapandım ama içim hıc huzurlu degıl o kdra günaha gırmısım gunahla yasamısım senelerce smdı hangı yuzle dıyorum namaz durdugumda
Allah'a emanet olun