Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için bu siteden bagdan rumuzlu kardeşimize yardım (1 Kullanıcı)

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.dualarınızı istiyorum

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar.ben sizlerden dua istiyorum. ben hiç durmadan dua ediyorum ama başkasının duası da çok önemli hem kimin duası kabul olur bilinmez.Rabbim hepimizi duası makbul kullarından eylesin.
Arkadaşlar ben gözlerimden rahatsızım.küçükken 2 ameliyat geçirdim ve bir gözüm görmez oldu. Şimdi diğer gözümde rahatsızlanmaya başladı. korkuyorum doktora gitmeye.
Annem de beyin kanamasından felç geçirdi.
Hem bizim şifamız hem de tüm hastaların şifası için 4444 salat_ı tefriciye okumak istiyorum .
katkılarınızı ve gönülden dualarınızı bekliyorum.
okuyanda okuyamayandan cümlenizden rabbim razı olsun.

RABBİM den şifa vesilesi olması sebebiyle Her kes EN AZ 1 TANE olmak üzere istediği kadar okusun ve Allah'ın izniyle 4444 .salat_ı tefriciye okuyalım ve kardeşimize duası yönünde hediye edelim. Bütün kardeşlerimizden de Allah (c.c.) rızası için dualarıyla şifasına vesile olmalarını istiyoruz. Allah (c.c.) katılan bütün kardeşlerimizden razı olsun...

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben kardeşimizin konusunu görmemiştim,ALLAH RAZI OLSUN remi kardeş.
YA ŞAFİ de okunabilir.
RABBİM ŞİFASINI verir İNŞAALLAH.

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı
10 tane daha okudum. Rabbim şifa versin.

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Bende 10 tane okudum.Allah şifa versin..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Kardeşim Okuduk Bitirdik 4444 Tefrciye Kendi Forumunda.
Birdaha Mi Okuyalim Istiyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt