Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için bir yardım (1 Kullanıcı)

e-cakircali

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ın selamı tüm din kardeşlerimin üzerine olsun inşaallah..Arkadaşlar benim sizden yardım beklediğim bi konu var..Allah rızası için bana yardım elinizi uzatın..Elhamdülillah müslümanım...Ama..Cok büyük günahlar işledim...Hatta duyduğum kadarıyla işediğim günahın affı yok..Allah'ın sonsuz Rahmet inden asla şüpheye düşmüş değilim, ancak dinimi cok cok iyi öğrenemediimden kime inanacağımı şaşırdım..Cok büyük sıkıntı yahsıyorum ..Manen.. Bildiğim kadarıyla Allah'a şirk koşulması ve kul hakkı dışında tövbe edilen tüm günahlar Allah katında kabul edilir..Öyle ki işlediğim günalarımın ne olduğunu buraya yazamayacak kadar utanc içindeyim ..Allah aşkı için bana affedilmeyen günahlar hakkında bilgi verin..Allah razı olsun

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Allah rızası için bir yardım

Allah'ın sonsuz Rahmet inden asla şüpheye düşmüş değilim, ancak dinimi cok cok iyi öğrenemediimden kime inanacağımı şaşırdım
SADECE ALLAH'A İNAN PİŞMANSIN TAMAM İŞTE, HADİSİ ŞERİF VAR KÖTÜLÜĞÜN ARDINDAN İYİLİK YAPINKİ KÖTÜLÜKLERİNİZ SİLİNSİN...

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı

e-cakircali kardeşim
Hepimizin büyüklü küçüklü günahları var maalesefki. Ama mühim olan bu günahlarımızın farkına varıp o yüce af makamına dönmemiz ve tekrar aynı günahları işlememeye çalışmamızdır. Dinimiz umut dinidir. İslam ümittir. Zaten yapmış olduklarından dolayı pişmansın .Bu yüzden sabır , niyaz ve namaz ile Allah'a yalvaralım. Umulurki affedilir.
Yüce Rabbim inşaAllah hepimizin günahları affeder ve bizi Cennetine alır. Amin..
Allah yar ve yardımcımız olsun
B)B)B)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

kursun kalem yazdı:
e-cakircali kardeşim
Hepimizin büyüklü küçüklü günahları var maalesefki. Ama mühim olan bu günahlarımızın farkına varıp o yüce af makamına dönmemiz ve tekrar aynı günahları işlememeye çalışmamızdır. Dinimiz umut dinidir. İslam ümittir. Zaten yapmış olduklarından dolayı pişmansın .Bu yüzden sabır , niyaz ve namaz ile Allah'a yalvaralım. Umulurki affedilir.
Yüce Rabbim inşaAllah hepimizin günahları affeder ve bizi Cennetine alır. Amin..
Allah yar ve yardımcımız olsun
B)B)B)

SANA KATILIYORUM KARDESIMM herkez gunah islemistir sen farkina varmissin artik ALLAH yolunda git namazini kil ibadetini et tovbe et yaptigin hatalardan uzaklasirsin bunu soyleyebilirim sana ibadetinde hep ALLAHA SIGIN ALLAH YOLUNDAN AYRILMAA SEN BILE SASIRIRSIN insallah ALLAH YAR VEYARDIMCIN OLSUN INSALLAH SELAMETLEB)

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

SEVGİLİ KARDEŞİM TÖVBE EDİLDİKTEN SONRA HER GÜNAH ALLAH KATINDA AFFEDİLİR ALLAH AF EDİCİDİR

ANCAK ALLAHIN KULLARA BAH ŞETTİGİ HAKLAR VARDIR BUNLARI HİLE İLE ALMIŞSAN BU NU KULDAN HAK HELALİ İSTEYENE KADAR ALLAHTA BAGIŞLAMAZ

ÖRNEGİN: GENC BİR KIZI KANDIRMIŞSAN
FAKİR FUKARA ESNAFIN GERİRİNE ÖZ KOYNUŞSAN
HEHE HELE YETİM VE DULA DİL UZATMIŞSAN
BİR ÇANA KIYIP O CANIN BAKMAKLA HÜKÜMLÜ OLDUGU İNSANLARI ZORA DÜŞÜRMÜŞSEN
DİLİNE VE ELİNE HAKIM OLMAMIŞSAN ALLAH YAR VE YARDIM CIN OLSUN.

SANA TAVSİYEM HELALLIK AL VE SADAKA VERDİKTEN SONRA TÖVBE ETB)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

bilgideposu1982 yazdı:
SEVGİLİ KARDEŞİM TÖVBE EDİLDİKTEN SONRA HER GÜNAH ALLAH KATINDA AFFEDİLİR ALLAH AF EDİCİDİR

ANCAK ALLAHIN KULLARA BAH ŞETTİGİ HAKLAR VARDIR BUNLARI HİLE İLE ALMIŞSAN BU NU KULDAN HAK HELALİ İSTEYENE KADAR ALLAHTA BAGIŞLAMAZ

ÖRNEGİN: GENC BİR KIZI KANDIRMIŞSAN
FAKİR FUKARA ESNAFIN GERİRİNE ÖZ KOYNUŞSAN
HEHE HELE YETİM VE DULA DİL UZATMIŞSAN
BİR ÇANA KIYIP O CANIN BAKMAKLA HÜKÜMLÜ OLDUGU İNSANLARI ZORA DÜŞÜRMÜŞSEN
DİLİNE VE ELİNE HAKIM OLMAMIŞSAN ALLAH YAR VE YARDIM CIN OLSUN.

SANA TAVSİYEM HELALLIK AL VE SADAKA VERDİKTEN SONRA TÖVBE ETB)

KATILIYORUM SANA KARDESIMM VE TABI SADAKANI VERDIKTEN SONRA HELALLIK ALDIKTAN SONRA INSALLAH SEYTANA UYMAZSIN

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM KARDESIM.
YAZINIZI OKUDUM RABBIMIN SONSUZ BAGISLIYICILIGINDAN SUPHEMIZ YOK SUKURLER OLSUN .HER AKLINIZA GELDIGINDE TOVBE EDIN.
ALLAH RIZASININ KAZANMAK ICIN BIR IYILIK YAPIN HATTA BUNU NILE ILGILI BIR HADSISI SERIF BILE VAR
-----BIR GUNAHINIZIN ARDINDAN IYILIK YAPIN ALLAHIN IZNI ILE O GUNAHINIZI GOTURSUN .
DENIR VE BU HAYRI KIMSE ILE PAYLASMAYIN EN MAKBUL OALN HAYIR ALLAH ILE KULUNUN ARASINDA KALAN HAYIRDIR.
ANLADIGIM KADARI ILE SIZI VICDANEN COK BUYUK SIKINTILARA SOKAN BIR GUNAH ISLEMISSINIZ.BIR GECE SABAH EZANINDAN ONCE MESELA 2-3 SAAT ONCE KALKIP ALLAH RIZASI ICIN 2 REKAT NAMAZ KILIP TOVBE ISTIGFAR GETIRIN VE BAGISLANMANIZ ICIN DUA EDIN.
EN ONEMLISIDE EGER ISLEDIGINIZ GUNAHTA BASKA BIR INSANDA KONU ISE MUTLAKA OLMEDEN HELLLIK ALIN.ZIRA HAKKI UZERINIZDE IKEN BAGISLANMAYI DILEMEK PEKTE DOGRU OLMAZ.ONCE HALLLIGINI ALIN.
ALLAHIN IZNI ILE BAGISLANIRISINIZ INSALLAH.UMUTSUZLUGA KAPILMAYIN.
SELAM VE DUA ILE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt