Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için bana yol gösterin. Peygamberimiz Muhammed Mustafa aşkına ey dostlar (1 Kullanıcı)

byserhatt

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

Resul-ü Kibriya Efendimiz'e salat-u selam olsun

Selamun Aleykum arkadaşlar. Psikolojim fena halde bozuk nasihatlere dualara ihtiyacım var. Yaşım 17 , üni. ye hazırlanıyorum , bir yandan dershane bir yandan Allah rızası içün beş vakit + fırsat buldukça kaza kılmaya gayret ediyorum.

Ruh halim aynı cam gibi . Ben onardıkça kırılıyor. İçimden ağlamak geliyor bende bilmiyorum. Bilinçli değil sanki. Arkadaşlar sorun şu ki : Daha yaşım 17 normalde arkadaşlarım olması icab eder benim nerdeyse hiç arkadaşım yok. Ne yapsam kimse beni sevmiyor kalıcı dostluk kurmuyor , bir kaç arkadaşım var çok değil neden böyle bilmiyorum.

Bu durum beni gereksiz , sünepe biri gibi hissettiriyor. Öyle üzülüyorum ki. Diyorum içimden bu bana Allah c.c nin imtihanı mıdır? Yoksa benden mi kaynaklı? Namazlarımı bile kılamadım doğru düzgün bugün sırf bu aşağılık duygusu yüzünden.

Genç olmak öyle zor ki şu devir. Kafam karışık çok karışık bir çare arkadaşlar. Bu duruma acaba düşüncelerim mi sebep oluyor ? Psikoloğa falan mı gitmeliyim? Hiç bilmiyorum

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeş,her insanda aynı şeyler olur o yaşlarda gayet normal canını sıkmaya gerek yok.Allahu zülcelal her daim seninle daha nasıl bir dost ararsın ki :) ama dua et ki ya rabbi sevdiğin kullarınla beni tanıştır diye.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

Resul-ü Kibriya Efendimiz'e salat-u selam olsun

Selamun Aleykum arkadaşlar. Psikolojim fena halde bozuk nasihatlere dualara ihtiyacım var. Yaşım 17 , üni. ye hazırlanıyorum , bir yandan dershane bir yandan Allah rızası içün beş vakit + fırsat buldukça kaza kılmaya gayret ediyorum.

Ruh halim aynı cam gibi . Ben onardıkça kırılıyor. İçimden ağlamak geliyor bende bilmiyorum. Bilinçli değil sanki. Arkadaşlar sorun şu ki : Daha yaşım 17 normalde arkadaşlarım olması icab eder benim nerdeyse hiç arkadaşım yok. Ne yapsam kimse beni sevmiyor kalıcı dostluk kurmuyor , bir kaç arkadaşım var çok değil neden böyle bilmiyorum.

Bu durum beni gereksiz , sünepe biri gibi hissettiriyor. Öyle üzülüyorum ki. Diyorum içimden bu bana Allah c.c nin imtihanı mıdır? Yoksa benden mi kaynaklı? Namazlarımı bile kılamadım doğru düzgün bugün sırf bu aşağılık duygusu yüzünden.

Genç olmak öyle zor ki şu devir. Kafam karışık çok karışık bir çare arkadaşlar. Bu duruma acaba düşüncelerim mi sebep oluyor ? Psikoloğa falan mı gitmeliyim? Hiç bilmiyorum

KARDEŞİM.... bu yaşlarda herkesin hepimizin yaşadığı şeyler bunlar. insan kendini yanlız dışlanmış kötü hissediyor ama şöle düşün bide insanlar olsa etrafında seni ALLAH dan uzaklaştırıyor olsa, daha mı iyi olur bide hani diyorsun ya kalıcı dostluk olmuyor diye bunun sebebi senin hayata bakışınla alakalıdır şimdiki gençler uçarı güya dolu dolu yaşamak istiyor senin ALLAHA yakınlığın korkutuyordur onları çünkü insanlara gerçeği duymak zor gelir hele birde sen insanlara doğru yolu göstermek istiyorsan onların sana yakın olması zor.l..
senin yapacağın derslerine çalışıp ibadetini yapmak emin ol ünv gidince doğru insanlarla senin gibi yaşayıp senin gibi düşünen insanlarla beraber çok büyük dostluklar kurup gerçek dostluğa yürürsün... kardeşim hayatının en sıkıntılı dönemi bu deli kan dedikleri zaman sakın doğru bildiğin şeylerden uzaklaşma yakın olman gerekene yakın ol
selam ve dua ile

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim bu yaşlar ergenlik diye tabir edilen yaşlardır.bu yaşlarda hep olağan şeyler hiç bi şeyden tat almama herşeyi kafaya takma gibi gibi....sen beş vakit namazını kıl.duanı et.bol bol da inşirah suresini oku o biraz seni rahatlatır.çok çok ta sevdiğin hoşuna giden şeylerle uğraş kafana takma selametle.............

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt