Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rizasi icin bana yardim edin (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Risalei Nur, Secret, Fatima, Elif Hanifi Allah Sizden Razi Olsun.tum Din Kardeslerimden Allah Razi Olsun.Ben Salat-i Tefriciye duasini 2894 kere okudum yani Risaalei Nur 1000,Secret 250,Fatima 100 ve Elif Hanifi 200 okuduysa tamamlamis oluyoruz 4444 kere ye.Arkadaslarim Allah hepinizden razi olsun.okuyamayan varsaa soyesin tamamlaayayim.
Allah dualarimizi kabul eder insallah.

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Allah(c.c) yar ver yardımcınız olsun.Ne zamana kadar okunacak bir de 4444 tane mi okunacak bilgi verirseniz sevinirim.Ben 250 tane okurum inşaallah.Allaha(c.c) emanet olun.Selam ve dua ile......

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
ESSELAMUN ALEYKÜM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN NERDE SIKINTIDA OLANLAR VARSA ONLARINDA YARDIMCISI OLSUN 1000 TANE ALIYORUM

SELAMETE ÇIKARSINIZ İNŞAALLAH

SELAM DUA VE MUHABBETLE

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM MEVLA SIKINTILARINIZ HAYIRLI BİR ŞEKİLDE GİDERSİN İNŞALLAH : 100 TANEDE BEN ALIYORUM ALLAHIN İZNİYLE.

SELAM VE DUA İLEE

elifhanifi

Kayıtlı Kullanıcı
sikintilarin gider INSALLAH cuma gününe kadar okumak üzere 200 tane aliyorum (insallah)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardesim 2581 Tane Okudum Su Ana Kadar Tesekkur Ederim.

elifhanifi

Kayıtlı Kullanıcı
200 okurum demistim Allaha sükür okudum. bir arkadasim 100tane okuyacak .ben de 100tane daha okumak istiyorum (insallah) Allah senden de razi olsun

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Elif Hanifi Kardesim Allah Razi Olsun Ama Diger Arkaadaslarda Okuduysa Zaten 4444 E Tamamlaamis Oluyoruz.allah Razi Olsun Senden Ama 4444 Den Bir Tane Fazla Olmamaliymis.
Allah A Emanet Ol Kardesim.ben De Senin Icin De Dua Edecegim Zaten Simdi Abdest Almistim Ssena30 Ve Osss Yolcusuna Dua Edecektim Dualarima Seni Ve Diger Kardeslerimide Ekleyecegim.

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili nevin kardeş ,ben islamiyette sayının olmadığını düşünüyorum önemli olan dua nın i hlasla yapılması yani 4444 tamamlıcam diye hızlı hızlı bilmeden okunan dua yerine bu duanın mealini düşünerek gücünün yettiği kadar okuman bence daha hayırlı .Allah c.c gönlüne göre versin .

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim ben o duayı bilmiyorsunuz yardımcı olursanız 100 tane alırım arkadaşlarımada söylerim işallah

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN.SALAT-TEFRICIYE DUASINI SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM UMARIM HEPIMIZE FAYDASI OLUR ALLAHIN IZNIYLE...
Allahumme salli salaten kamiletten ce sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhallu bihil uktadu ve tenfericu bihil kurabu ve tukda bihil havaicu ve tunalu bihir regaibu ve husnul havatimi ve yusteskal gamamu bi vecihihil keriymi ve ala alihi ve sahbihi fi kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma`lumin lek.Amin.
Allah tek benim ve kizimin degil hepimizin yardimcisi olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt