Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH rızası için bakın.. (1 Kullanıcı)

SAMASTRA

Kayıtlı Kullanıcı
Şu alemde müminin mümine en büyük yardımı dua iledir(Hadis-i Şerif)
Allah rızası için şu günahkar kardeşinize dua edin..Artık gunahlarımdan ihlaslı tövbe edemez oldum sizin duanıza muhtacım..Lütfen bana dua ismim ihsan durgut..Ben sizin ağzınızla günah işlemedim siz de benim ağzımla günah işlemediniz..Allah rızası için affolunmam için dua edin..Allah sizi cemaliyle şereflendirip Resul-i Ekrem (ASM) ye komşu yapsın...Eğer affedilmeme vesile olursanız bilin ki bana yaptığınız duadan Allah sizede verir..Allah ın rahmeti her daim üzerinizde olsun
Selamun aleyküm kardeşlerim

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşim
ne mutludur ki hatasını bilene bilipte tövbe edene müjdeler olsun
mü'min kardeşin mü'min kardeşine ettiği dua kabul buyrulurmuş
birbirimize dua edelim inşaallah kardeşim
edelim ki rabbim hepimizi affeylesin
bizleri yalancılık,gıybet,dedkodu,kulhakkı,fitne,fesat,hırsızlık,ahlaksızlık,şirk,zina vs
gibi büyük günahlardan korusun bizleri kendi yolundan çıkarmasın
efendimizin 70 fırkasından doğru olan 1 fırkadan eğlesin bizleri
amin amin amin

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
allah-u zülcelal magfiret ve rahmet eder hepimize başta sana olmak üzere inşallah.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali muhammed...

^Cem^

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykûm Selam kardeşim.

Yüce Rabbim senden; bizi dua ve tövbe ye teşfik eden herkesten razı olsun. Allah yardımcın olsum ve tövben daim olsun inşAllah.

Sabır ve selametle kal kardeşim.

SAMASTRA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun..Hepimizi Kuran-Kerim'inin yolunda ilerletsin ve Resul-i Ekreminin(asm) izinde yürütsün inşallah..Allah rahmetini ve ihsanını sizin üzerinizden eksin etmesin..
(Amin)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt