Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Razi Olsun (1 Kullanıcı)

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM
ONCELLIKLE HER GECEN GUN BU SITEDEN BISEYLER OGRENMEKTEN COK MUTLU OLUYORUM.BURDAKI INSANLAR COK IYI VE ORTAM COK GUZEL.SUNU DEMEK ISTIYORUM BAZEN ZAMANIM OLMUYOR INTERNETTE KALMAK ICIN O YUZDEN COGU ZAMAN ALINTI YAPIP PC ME YUKLIYORUM VERMIS OLDUGUNUZ BILGILERI SONRADAN OKUYABILMEK ICIN HAKKINIZI HELAL EDIN ISIMLERI HATIRLAYMICAM KUSURA BAKMAYIN AMA HAFIZE TEYZE CEVDET ABI KAAN ERDEM (TANIMIYORUM AMA COK GUZEL PAYLASIMLARI OLAN ) VE DAHA COK KISILERIN PAYLASIMINI ALDIM FAYDALANDIGIM OLDU ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN. BU ARADA CEVDET ABI HATIRLARLIYOMUSUN BILMEM AMA BI NIYETIM VARDI ODA OLDU ALLAHIMA SUKURLER OLSUN NAMAZA BASLADIM,INANIN BU SITENIN, SIZLERIN YARARI COK OLDU BANA COK MUTLUYUM BU SITEYI BULDUGUMA. INSALLAH BENIM GIBI BILGISI AZ VE MUHTAC OLAN INSANLAR DOGRU YOLU BULUR SAYENIZDE.
ALLAH RAZI OLSUN BU SITEYI KURANLARDAN VE BUTUN UYELERDEN.
ALLAHA EMANET OLUN :H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
var var.aleyküme selam kardeşim.allah sendende razı olsun.evet site yönetimi hep dualarımızda.a.e.o

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM
ONCELLIKLE HER GECEN GUN BU SITEDEN BISEYLER OGRENMEKTEN COK MUTLU OLUYORUM.BURDAKI INSANLAR COK IYI VE ORTAM COK GUZEL.SUNU DEMEK ISTIYORUM BAZEN ZAMANIM OLMUYOR INTERNETTE KALMAK ICIN O YUZDEN COGU ZAMAN ALINTI YAPIP PC ME YUKLIYORUM VERMIS OLDUGUNUZ BILGILERI SONRADAN OKUYABILMEK ICIN HAKKINIZI HELAL EDIN ISIMLERI HATIRLAYMICAM KUSURA BAKMAYIN AMA HAFIZE TEYZE CEVDET ABI KAAN ERDEM (TANIMIYORUM AMA COK GUZEL PAYLASIMLARI OLAN ) VE DAHA COK KISILERIN PAYLASIMINI ALDIM FAYDALANDIGIM OLDU ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN. BU ARADA CEVDET ABI HATIRLARLIYOMUSUN BILMEM AMA BI NIYETIM VARDI ODA OLDU ALLAHIMA SUKURLER OLSUN NAMAZA BASLADIM,INANIN BU SITENIN, SIZLERIN YARARI COK OLDU BANA COK MUTLUYUM BU SITEYI BULDUGUMA. INSALLAH BENIM GIBI BILGISI AZ VE MUHTAC OLAN INSANLAR DOGRU YOLU BULUR SAYENIZDE.
ALLAH RAZI OLSUN BU SITEYI KURANLARDAN VE BUTUN UYELERDEN.
ALLAHA EMANET OLUN :H

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SİZİM GİBİ BİR KARDEŞİMİZ VAR NE MUTLU BİZLERE NİYETİNİN OLMASINA İNAN COK SEVİNDİM İNŞALLAH ALLAH HERZAMAN KALBİNDEN GECENİ KABUL EDER RABBİME EMANET OL SAĞLLICAKLA KAL KARDEŞİM.:gulegule

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Namaza başlamanıza çok sevindim . İnşallah hiç bırakmazsın . Allah herkesten razı olsun bu siteyi yapan, üyelerden, onu okuyanlardan. Dilerim Allah herkesin gönlüne göre verir. Selametle kalın.

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
amiiin cevdet abi
cevaplariniz icin tesekkurler
allah raz olsun :)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim Sizin adınıza çok sevindim gerçkten Gurbet elde yaşamasıda zor oluyodur bu siteden faydalanmak ne güzel bende onlardan biriyim heralde bu siteye girince öncelikle Allahın hatıratmasını sevdim Allah yardımcın olsun inş :) selametle...

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim Sizin adınıza çok sevindim gerçkten Gurbet elde yaşamasıda zor oluyodur bu siteden faydalanmak ne güzel bende onlardan biriyim heralde bu siteye girince öncelikle Allahın hatıratmasını sevdim Allah yardımcın olsun inş :) selametle...

:evet zor olmazmi gurbet ellerde asil zor olan burdaki ortamdan uzak kalmak, cocuklarin yetismesi, saygi sevgi inanclar yok sayilir burda allaha sukur inancimizla hatalardan uzak kalmaya calisioruz dinimize yonelioruz.
Allah hepimizin yardimci olsun
allah razi olsun aeo :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt