Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Razi Olsun Herkesten (1 Kullanıcı)

kasirga5274

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm Rahmetullahi Ve Berekatu...ben Kur'an Kursu Sinavim Için Dua Bölümünde Bir Forum Açmiştim...ve Bu Forumda Sinavim Için Dua Etmenizi Istemiştim...ben Bugün Bu Sinavdan Kur'an Okumada 100 Tam Puan Itikattanda 95 Aldim.ve O Kadar Mutluyumki;formuma Katilan Veya Katilmayan herkesten Allah Razi Olsun...Rabbim herkesin sıkıntılırını ve sınava gireceklere kolaylık versin herkese Hayirli Günler...:H

kasirga5274

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun neslihan kardeşim...selametle:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü,
Ne güzel sonuçlar almışsınız hamd olsun kardeşim..Rabbimiz c.c muvaffakiyetlerinizi arttırsın, başarılarınızı daimi eylesin inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.

~*~

kasirga5274

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam...evet sınav süresi çok sıkıntılıydı ama değdi.Allah razı olsun sizlerden ....Allah'a emanet olun...:H

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Esselamun Aleyküm Rahmetullahi Ve Berekatu...ben Kur'an Kursu Sinavim Için Dua Bölümünde Bir Forum Açmiştim...ve Bu Forumda Sinavim Için Dua Etmenizi Istemiştim...ben Bugün Bu Sinavdan Kur'an Okumada 100 Tam Puan Itikattanda 95 Aldim.ve O Kadar Mutluyumki;formuma Katilan Veya Katilmayan herkesten Allah Razi Olsun...herkese Hayirli Günler...:H

_______aleyküm selam kardeşim maşallah subhanallah barekallah başarılarınız daim olsun inşALLAH rabbim sizdende razı olsun niyet hayır akibet hayır olmuş hamdolsun
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile ________

kasirga5274

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Hatirladim Sizi::ARabbim Herkesin Yardimcisi Olsun.allah'in Rahmeti Ve Bereketi üzerinize Olsun..:H

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim Tebrik Ederim :) Hayırlı Olsun .. Başarılarının devamı Gelir inşallah ...

Allah'a emanet olun selam ve dua ile .

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt