Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?

Allah nelere kadir...bu çocuk regaib kandilinde başında kelime-itevhid yazılı doğdu (1 Kullanıcı)

ilm_nur

Kayıtlı Kullanıcı
Sudan’ın başkenti Hortum’a 450 km uzaklıktaki Mavi Nil vilayetinde bir hastahanede dünyaya gelen bebeğin başının üst tarafında "Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah" ibaresinin yazılı olması doktorları şaşırttı. Doğumu gerçekleştiren Sudanlı doktor Muntesir el-Akbar gazetesine yaptığı açıklamada, hayatında ilk kez böyle doğum ile karşılaştığını söyledi. Dr. Muntesir, bebeğin doğumu esnasında şu anda Kelime-i Şehadetin yazılı bulunduğu bölgede nur gibi parlak bir ışığın bulunduğu açıkladı. İki gün sonra çocuğu ziyaret ettiğinde bebeğin başının üzerinde ışık gibi parlayan yerde bu kez "Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah" ibaresini gördüğünde dehşete kapıldığını bildiren Dr. Muntesir, tüm doktor arkadaşlarının da duruma çok şaşırdıklarını kaydetti. Bebeğe “Muhammed” adını takan ailesi, çocuklarının ölmesinden endişe ediyor.
---

DIDEM

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Allah nelere kadir...bu çocuk regaib kandilinde başında kelime-itevhid yazılı doğdu

PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOLASIN KARDEŞİM....EMEĞİNE SAĞLIK...
RABBİM NELERE KADİR.....HERŞEYDE ONUN İMZASI VAR....GÖRMEK İSTEYEN GÖRÜR, DERS ALMAK İSTEYEN ALIR.....ONU HALA İNKAR EDENLERİ ANLAYAMIYORUM...:(:(

fidan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Allah nelere kadir...bu çocuk regaib kandilinde başında kelime-itevhid yazılı doğdu

yüce rabbim sen nelere kadirsin sana binlerce şükürler olsun ki seni tanıyarak doğduk allah razı olsun kardeşim paylaşım için

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM HER DEFASINDA KULLARINA DOĞRU YOLU GÖSTERİYOR ŞÜPHESİZKİ O ÇOK BAĞIŞLAYICI VE ESİRGEYENDİR ALLAH DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN:(:(

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)LA ILAHE ILALLAH B)B)B)

nilsu

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun paylaşımın için.sağol.çok müthiş birşey.

Mustafa Akyol

Kayıtlı Kullanıcı

Merhaba ,

Yüce Rabbimiz bize varlığı ile ilgili birçok işaretlerin yanında Kuran'ı Kerimi indirmiştir. Bizler Daha önceki bir çok örnekleri gibi bu haberle kandırıldığımızı düşünüyorum. Yüce rabbimizin bu gibi işaretleri göndermesini yani O çocuğun başında Parlak bir işık olmasını kesinlikle kabul etmiyorum Çünkü eğer öyle bir olay varsa o çucuk zaten Bizlerden farklıdır. Yani normal biri değil insanlardan üstündür. Ancak Yüce Rabbimiz Yoldan çıkmış olan insanları ve Kavmi yola getirmek için bile Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) ı göndermiş ve o Peygamberimiz bile böyle bir mucizeye sahip değildi.

Sizlerden ricam Yüce Rabbimizin varlığına delil olarak Butür Haberlere İtibar etmeyelim. Umarım bana kızmaszınız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt