Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Kuluna Görünür (1 Kullanıcı)

masques

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında hep deriz ya bu dünyada Allahı gözümüzle göremeyiz, kavrayamayız diye.Son zamanlarda ciddi ciddi düşünmeye başladım.Aslında biz sanki dünyada da Allahı görüyoruz.Ama gözümüzle değil.Bazen isimlerinin tecellileriyle, bazen dualarımızın kabulüyle, bazen zor zamanlarda yanımızda duruyuşuyla, bazen bize hikmetini gösterdiği işleriyle.Aslında biraz düşününce her saniye Allahı görmemek mümkün değil.Sokağa çıkıp baksak aç kuşların her gün doyuşuna Rezzak isminden görürüz Rabbimi..Yağmur yağsa yeryüzü temizlense Kuddüs isminden görürüz Rabbimi..Depremler felakatler olsa Celal isminden görürüz Rabbimi..Baharın yeniden açan çiçeklere baksak Hay isminden görürüz Rabbimi..Bazen canımız sıkıldığında
bir hadisle bir ayetle bir sohbetle cevap verir bizlere canımızın sıkıntısını giderir.Oralarda görürüz Rabbimi..Bazen Rüyalarımızda Bize Bişeyler Anlatmak İster Oralarda da görürüz Rabbimi... Aslında söylenecek o kadar şey varki ne bileyim tam ifade edemiyorum :) Ama ben kesin kanaat ettim Rabbim gözle olmasada yaşamın her anı kuluna görünür hatta konuşur..

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce RABBİM yarattığı herşeyde ben varım diyor zaten.Namaz kılarken nasıl ki bir şefinin müdürünün huzuruna çıkıyorsun,o anda da Rabbimin huzurunda aranda kimse olmadan görüşüyorsun konuşuyorsun.
Ben her daim en sıkıntılı anlarımda iyi güzel anlarımda bilirim ki Rabim benimle derim.
Günah işlediğimde kimseler görmedi diye sevinmem,bizi her daim gören Rabbim var der utanırım,haya ederim af dilerim tövbe ederim.Kalbimden O'nu geçirdiğim ana içim ürperir korkarım bir o kadarda sevgi duyarım.O ne güzel bir yaratıcıdır ki benim gibi aciz kulunu karşılıksız seviyor,O ne güzel Rahmen ki her daim beni koruyor.
Çiçeklere baktığımda,kuşlara ve en güzeli yoktan var ettiği evlatlarıma baktığımda şükretmemek Sen ne kadar büyüksün dememek elde değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt