Ya Rabbi Insan yaratacağım buyurdun ya..
O insana da , onun evlatlarına da.. buyruğuna layık insanlarada selam olsun inşallah ?
O insana da , onun evlatlarına da.. buyruğuna layık insanlarada selam olsun inşallah ?
.
Ah aliyem canım güzel kardeşim.ablasının gülü ozelden görüşürken nasil kaybettik birbirimizi..incinle hep seni anariz,..saatlerce konuşurduk.yaşin küçük ama ilmin maşallah çok büyüktü.akil hocamdin...hayatın dertleriyle boğuşurken seni nasılda kaybettim .. asıl şimdi sana ihtiyacım var ve sana ulaşmanın tek yolu bu forum ...detdin ya öz ablam can ablam kalpleri ısındiran Rabbimdir O Rabbim ki öz kardesini kaybetmiş gibi yüreği yanan benim duamı kabul edecek ve biz inaniyorum ki yine bir araya gelicez .?Allah'ın izniyle
Selâmlar.
Mesajınız beni çok duygulandırdı. Sağ olun, var olun. İnşallah her şey yolundadır hayatınızda. Görüşemediysek de gıyaben daima dualarımdaydınız.
Her şeyin o güzel gönlünüzce olmasını diliyorum her zamanki gibi... İnci'yi yerime çokça öpün ve kendisine selâm ve muhabbetlerimi iletin lütfen. Kim bilir ne kadar büyümüştür şimdi...
Allah, hayatının her alanında muvaffak etsin azizeyi...
Sağlıcakla
güzel kardeşim mesajınızı gördüm.cok ama çok mutlu oldum .çok iyiyiz elhamdülillah. Incimin de selamı var ..zaman su gibi akıp gitmiş. Amin Rabbım razı olsun aliyem her daim dualarimizdasin..