DiLaRa_I NuR
Kayıtlı Kullanıcı
abi siz hep beni yargılıyorsunuz ama sanki müzik hiçmi dinlemiyormu millet hemde bu müzik içinde ben yanlış bir mana olmadıgını düşünüyorum
selam ve dua ile....
başka videolara baktınızmı benim yolladıgım benim hakkımda ön yargılısınızyinede tşk ederim size
abi siz hep beni yargılıyorsunuz ama sanki müzik hiçmi dinlemiyormu millet hemde bu müzik içinde ben yanlış bir mana olmadıgını düşünüyorum
selam ve dua ile....
Öncekini bilmiyorum ama sonraki ilahi çok güzelmiş
ALLAH razı olsun
önceki video bu
http://www.facebook.com/video/?of=1050216723#!/video/video.php?v=1157278086035&subj=1050216723
bu videoda nasıl bir anormallik var anlamıyorum... videoların yazılarına bakın birde tarkanın sözlerine bakın .. birde başı boş kalmış bir genci düşünün... ve hayal edin....
burda ne yanlış var anlamadım... gençlerin ilgisini çekmek için düşünülmüş bir video bence... sizce ?
Hiç bir bilgim yok bu konuda ne desem yanlış olur
Ama güzelmiş...
Can Ahmedim ilahisi benim favorimdir.Paylaşımın için teşekkürler kardeşim.Çok güzeldi.
İlk videoyu da izledim.Hiç bir abeslik göremedim.Her insanın istidadına göre maneviyatına göre alımı farklılık gösterir.Barış Manço nice şarkıları Efendimiz'e(a.s)hitaben söylemiştir.Dağlar dağlar.gül pembe gibi...Hatta Kayahan'ın yemin ettim şarkısında bile duymuşumdur.Manen çok sevilen manevi önderlere hitaben söylemişlerdir sevenleri.Olabilir...İnsanı harama götürmediklten sonra her türlü müzik dinlenebilir.İnsan tefekkür edebilir.Kişinin halet_i ruhiyesiyle bağlantılı bu durum.Bu benim şahsi kanaatim.
Yine de emeğine sağlık kardeşim.Allah razı olsun...