Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah için üç dakika (1 Kullanıcı)

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
boyle davet mi olur kardeşim tarkanın muzigi eşiginde...yazılar gelip geçiyor...Allah yardımcın olsun...

konu da Allah için üç dakika...subhanallah...

DiLaRa_I NuR

Kayıtlı Kullanıcı
abi siz hep beni yargılıyorsunuz ama sanki müzik hiçmi dinlemiyormu millet hemde bu müzik içinde ben yanlış bir mana olmadıgını düşünüyorum
selam ve dua ile....

DiLaRa_I NuR

Kayıtlı Kullanıcı
başka videolara baktınızmı benim yolladıgım benim hakkımda ön yargılısınızyinede tşk ederim size

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
abi siz hep beni yargılıyorsunuz ama sanki müzik hiçmi dinlemiyormu millet hemde bu müzik içinde ben yanlış bir mana olmadıgını düşünüyorum
selam ve dua ile....

başka videolara baktınızmı benim yolladıgım benim hakkımda ön yargılısınızyinede tşk ederim size

estagfurllah yargılamak ne haddimie...sadece şoyle düşünelim muzik haram..ben dinlesem bile en azından çevremde dinletip haramı meşrulaştırmamalıyım...heleki birisini davet ediyorsak, bu içinde haram bir şey olmadan olmalı...

başka videolara bakmadım buna olesine tıkladım...ve kimseyi kırmak ve hakkında bir kotu şey düşündügum için de yorum yapmam..Allah daim niyyetimi duzeltmeye yardım etsin...hakkınızı helal edin...

DiLaRa_I NuR

Kayıtlı Kullanıcı
madem öle helal olsun bende deiştiriyorum ama bana ters gelmedi ve içinde yanlış birşey görmedim ama bu daha güzel tabikide

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
ben hep ilahiler dinlerim.insana huzur veriyor.anlamsız şarkı dinlemektense ilahileri tercih ederim.doğruya sesliyor hep insanı.bunu da paylaştım.teşekkür ediyorum kardeşim

boombasticlove

Kayıtlı Kullanıcı
Video değiştirilmiş....

bu videodaki tarkanın şarkı söylemesi değil amaç... sözlerine bakın.. uyan diyor... geç olmadan diyor... böyle bir ifade cıkartmak doğru olacaktır...
bir cok forumda bu video mevcuttu ilk defa böyle bir düşünce ile karşılaştım...

+ Tarkanın şarkı söylemesi. gençlere hitap etmesi. .gençlerin ilgilsini çekebilir diye düşünülmüştü....

hepsi bu ... Selam ve Dua ile....

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Öncekini bilmiyorum ama sonraki ilahi çok güzelmiş

ALLAH razı olsun

boombasticlove

Kayıtlı Kullanıcı
Öncekini bilmiyorum ama sonraki ilahi çok güzelmiş

ALLAH razı olsun

önceki video bu

http://www.facebook.com/video/?of=1050216723#!/video/video.php?v=1157278086035&subj=1050216723

bu videoda nasıl bir anormallik var anlamıyorum... videoların yazılarına bakın birde tarkanın sözlerine bakın .. birde başı boş kalmış bir genci düşünün... ve hayal edin....

burda ne yanlış var anlamadım... gençlerin ilgisini çekmek için düşünülmüş bir video bence... sizce ?

İLK VAHİY

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevbequran.com
Can Ahmedim ilahisi benim favorimdir.Paylaşımın için teşekkürler kardeşim.Çok güzeldi.
İlk videoyu da izledim.Hiç bir abeslik göremedim.Her insanın istidadına göre maneviyatına göre alımı farklılık gösterir.Barış Manço nice şarkıları Efendimiz'e(a.s)hitaben söylemiştir.Dağlar dağlar.gül pembe gibi...Hatta Kayahan'ın yemin ettim şarkısında bile duymuşumdur.Manen çok sevilen manevi önderlere hitaben söylemişlerdir sevenleri.Olabilir...İnsanı harama götürmediklten sonra her türlü müzik dinlenebilir.İnsan tefekkür edebilir.Kişinin halet_i ruhiyesiyle bağlantılı bu durum.Bu benim şahsi kanaatim.
Yine de emeğine sağlık kardeşim.Allah razı olsun...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
önceki video bu

http://www.facebook.com/video/?of=1050216723#!/video/video.php?v=1157278086035&subj=1050216723

bu videoda nasıl bir anormallik var anlamıyorum... videoların yazılarına bakın birde tarkanın sözlerine bakın .. birde başı boş kalmış bir genci düşünün... ve hayal edin....

burda ne yanlış var anlamadım... gençlerin ilgisini çekmek için düşünülmüş bir video bence... sizce ?

Hiç bir bilgim yok bu konuda ne desem yanlış olur

Ama güzelmiş...

boombasticlove

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç bir bilgim yok bu konuda ne desem yanlış olur

Ama güzelmiş...

evet Kardeşim.. güzel bir video yanlış bir şekilde yorumlanıyor ben bunu anlamıyorum...
Güzel ve Anlamlı bir videonun yanlış yorumlanmasını kaldıramıyorum kardeşim.. benim tek derdim bu...
Yinede herşey için teşekkür ediyorum... sağlıcakla kalın..

boombasticlove

Kayıtlı Kullanıcı
Can Ahmedim ilahisi benim favorimdir.Paylaşımın için teşekkürler kardeşim.Çok güzeldi.
İlk videoyu da izledim.Hiç bir abeslik göremedim.Her insanın istidadına göre maneviyatına göre alımı farklılık gösterir.Barış Manço nice şarkıları Efendimiz'e(a.s)hitaben söylemiştir.Dağlar dağlar.gül pembe gibi...Hatta Kayahan'ın yemin ettim şarkısında bile duymuşumdur.Manen çok sevilen manevi önderlere hitaben söylemişlerdir sevenleri.Olabilir...İnsanı harama götürmediklten sonra her türlü müzik dinlenebilir.İnsan tefekkür edebilir.Kişinin halet_i ruhiyesiyle bağlantılı bu durum.Bu benim şahsi kanaatim.
Yine de emeğine sağlık kardeşim.Allah razı olsun...

ALLAH (C.C.) Razı olsun.. güzel bi yorum yapmışssınız... Tarkanın bu şarkısındada oynak bir durum söz konusu değil hatta çok anlamlı sözleri var... anlatmak istediğimde buydu...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt