Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah İçİn Ne Yaptin????? (2 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

Allah cc Hz. Musaya sordu:
Ya Musa benim için ne amel yaptın?
Yarabbim Senin için namaz kıldım,oruç tuttum,zekat verdim,ismini çok zikrettim..
Allah tekrar sordu :
Namaz kılmak senin için burhandır,oruç seni cehennemden koruyan kalkandır,zekat mahşer günü herkes sıcakdan yanarken sana gölge yapacakdır,zikirde ogun karanlıkda sana nur olacakdır.Benim için ne yaptın?
Hz. Musa : Yarabbim Senin için olan amel hangisidir?
Allah cc de buyurdu ki:Sevdiğim kulumu benim için sevdin mi,düşmanımıda düşman bildinmi?
Buyurdu.Hz. Musa da Allah'ın sevdiği amelin O'nun dostlarını sevmek ve düşmanlarını sevmemek olduğunu anladı.

Deki ;namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm Alemlerin Rabbi olan ALLAH içindir.(E'nam 162)İNŞALLAH...

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşim...güzel yararlı ve faydalı bir paylaşım olmuş...selam ve dua ile kalın selametle...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
ellerine ve yüregine saglık,çok güzel bir paylaşım bizlere sundun.RABBİM emeklerini zayi etmesin,mükafatını yarın mahşerde mislince versin.amin.selametle

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
emeğinize sağlık kardeşim.çok güzel paylaşım.dikkat çekici bir konu.doğrudur.kendimiz için çok şey yapıyoruz.hani derler ya bugün Allah için ne yaptın diye,işte onun cevabı günlük rutin işler değilmiş demek ki.bir daha sorayım soruyu:bugün Allah için ne yaptın?şimdi daha farklı bir cevap verebiliyorum en azından.Allah razı olsun kardeşim.Rabbime emanet ol..

D-e-R-y-A

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bi hikaye teşekkür ederim

7362

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun.çok güzel.bundan sonra bizde allah için allah dostlarını sevip düşmanlarıı sevmeyeceğiz inşallah.aeo

cennetcicegi

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatu. emeğinize sağlık kardeşim Allah razı olsun sevabını katkat versin

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
ellerine ve yüregine saglık,çok güzel bir paylaşım bizlere sundun.RABBİM emeklerini zayi etmesin,mükafatını yarın mahşerde mislince versin.amin.selametle

Ve aleyküm selam amcam. Allah razı olsun. AMİN amcam. Öyle bir dua etmişsin ki çok duygulandım.
Allah beni sizlerden ayırmasın inşallah.
Hayırlı geceler.

mneccar

Kayıtlı Kullanıcı

amin... kardeşimin güzel sözlerine ve dualarına katılıyorum... yüreğine sağlık... selametle...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
emeğinize sağlık kardeşim.çok güzel paylaşım.dikkat çekici bir konu.doğrudur.kendimiz için çok şey yapıyoruz.hani derler ya bugün Allah için ne yaptın diye,işte onun cevabı günlük rutin işler değilmiş demek ki.bir daha sorayım soruyu:bugün Allah için ne yaptın?şimdi daha farklı bir cevap verebiliyorum en azından.Allah razı olsun kardeşim.Rabbime emanet ol..

Allah razı olsun ablacığım. Evet kendimiz için çok şey yapıyoruz. Fakat Allah u Teala için fazla bir şey yapamıyoruz. O soruyu kendine sorduğunda şunu yaptım diyebiliyorsan ne mutlu sana.
Sen de Rabbime emanet ol ablacığım.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun.çok güzel.bundan sonra bizde allah için allah dostlarını sevip düşmanlarıı sevmeyeceğiz inşallah.aeo

Selamun aleyküm. Rabbim okuyan sizlerden de razı olsun. Ne güzel bir düşünce hemen bir ders çıkarmışsınız. Bu davranışınızdan dolayı sizi kutluyor ve duanızın kabul olmasını diliyorum Yüce Mevlamdan.
Allah'a emanet olun.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm güzel kardeşim
Çok hoşuma giden bir kıssaydı hatırlattığınız için Rahman razı olsun.
Rabbim gönlümüzü islamla doldursun inşaallah.Hayırlı Bayramlar...
Selam ve dua ile...B)

ISHAK

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Güzel Olmuş Allah Size Cennete Kalkanli Mevkiler Nasip Etsin

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm güzel kardeşim
Çok hoşuma giden bir kıssaydı hatırlattığınız için Rahman razı olsun.
Rabbim gönlümüzü islamla doldursun inşaallah.Hayırlı Bayramlar...
Selam ve dua ile...B)

Ve aleyküm selam değerli ablacığım. Rahman sizden de razı olsun beğendiğinize inanın çok sevindim. AMİN. AMİN. AMİN.
Çok sağolun bayramınızı sevdiklerinizle geçirmenizi niyaz ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum Allah'tan. AMİN.
Allah'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt