Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH 'I ZİKİRDEN GAFİL OLMAK (1 Kullanıcı)

garipkalp

Kayıtlı Kullanıcı
Adamin biri otuz senesini Allahü Teala’yi hic anmadan zikretmeden gecirir. Bunun üzerine melekler Allahü Teala’ya niyazda bulunarak: „Ey Rabbimiz! Filan kulun su kadar zamandan beri seni zikretmiyor“ dediler. Allahü Teala meleklere söyle buyurur: “O kulumun beni zikretmemesi, benim nimetimin icinde bulunmamasindandir. Eger ona bir bela gelmis olsaydi, beni muhakkak zikrederdi.” Allahü teala böyle buyurdu ve Cebrail Aleyhisselam’a o kulun atar damarlarindan bir damarini durdurmasini emretti. Cebrail Aleyhisselam, Allahü Teala’nin emrini yerine getirdi. Bunun üzerine adam: “Ey Rabbim, ey Rabbim!” diyerek Allah’i anmaya basladi. Allah (c.c.): “Ey kulum, söyle istedigini vereyim, fakat bu güne dek nerdeydin? Buyurdu

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAH 'I ZİKİRDEN GAFİL OLMAK

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ZATEN NE ZAMAN BAŞIMIZ DERDE DÜŞSE O ZAMAN ANIYORUZ RABBİMİZİ...
RABBİM BİZLERİ KENDİSİNİ DURMADAN ZİKREDENLERDEN EYLESİN İNŞALLAH..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt