Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH HEPINIZDEN BINLERCE KEZ RAZI OLSUN (1 Kullanıcı)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM BACILARIM ABIMLERIM ABLALARIM KARDESLERIM SIZLERE BINLERCE KEZ TESEKKUR EDERIM CUNKU BANA BILMEDIGIM COK SEY OGRETTINIZ ALLAH (C.C) HERSEYI GONLUNUZCE VERSIN INSALLAH YARABBIM YAR YARDIMCIMIZ OLUR KUSURSUZ IMANLI IBADETLI BIR HAYAT NASIP ETSIN BUTUN MUSLUMANLARA INSALLAH SIZLERI SEVIYORUMM ALLAHA EMANET OLUN BUNLARI SOYLEMEK ISTEDIM KUSURUMA BAKMAYIN.

ALLAHA EMANET OLUN
HAKKINIZI HELAL EDIN

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAH HEPINIZDEN BINLERCE KEZ RAZI OLSUN

kimse helal etmiyomuu :(neyse caniniz sagolsun

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

A.S.KARDEŞİM OLUR MU YA?HAKKIM YOK DA HELAL OLSUN YİNE DE.HEPİMİZ ÖĞRENİYORUZ BURDA.A.E.O.

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKÜM SELAM HAKKIMIZ HELALDİR DİYE YAZMIYORUZ ZATEN YOKSA HAKKIM OLSA ALIRDIM SENDEN MERAK ETME BIRAKMAM ÖBÜR TARAFA :D ŞAKA Bİ YANA BİZLER DE SENİN GİBİYİZ TERCÜMAN OLDUN SAĞOL...HERKES HAKKINI HELAL ETSİN ETMEYEN DE GELSİN ALSIN...:D

-BiLaL-

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam;
varsa helaldir...ne bu siteden ayrılır gibi yazmışsın...:(:(

Kaan Erdem

Yönetici

AS HELAL OLSUN .SELAM VE DUA İLE.

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

SAGOLASINIZ HELALESMEK GUZEL BISEYDIR HAKKIM OLMASADA HEPNIZE HELAL OLSUNN YOK YOK AYRILMIYORUM OLURMU YAA SU AN BILE CALISIYORUM SABAH 8 AKSAM 6 KADAR BURDAYIMM COK SEY OGRENDIM COOKK ALLAH RAZI OLSUN

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
VE ALEYKÜM SELAM HAKKIMIZ HELALDİR DİYE YAZMIYORUZ ZATEN YOKSA HAKKIM OLSA ALIRDIM SENDEN MERAK ETME BIRAKMAM ÖBÜR TARAFA :D ŞAKA Bİ YANA BİZLER DE SENİN GİBİYİZ TERCÜMAN OLDUN SAĞOL...HERKES HAKKINI HELAL ETSİN ETMEYEN DE GELSİN ALSIN...:D[/quote

HAHAHAH AYNEN:D

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

amin inş.

tercanli

Kayıtlı Kullanıcı

Asil sizlerden allah razi olsunki herkese kucak aciyosunuz ve cok güzel hayir dualarina sebep oluyosunuz ve yapiyosuz tüm site sakinleri icin gecer....Yardimlasmak güzelki faydasi herkes tarafindan dahada güzel hayir duasi aliyoruz birbirimizden insallah ahiretlik kardesi oluruz cümlemizde BENIM ADIMA YAPILAN HERSEY HELALI HOS OLSUN..... ALLAH kabul buyursun bu aciz kulunun elinden gelen yardimlarini yapmaya calistigi kulunu ... AMIN

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

tercanli yazdı:
Asil sizlerden allah razi olsunki herkese kucak aciyosunuz ve cok güzel hayir dualarina sebep oluyosunuz ve yapiyosuz tüm site sakinleri icin gecer....Yardimlasmak güzelki faydasi herkes tarafindan dahada güzel hayir duasi aliyoruz birbirimizden insallah ahiretlik kardesi oluruz cümlemizde BENIM ADIMA YAPILAN HERSEY HELALI HOS OLSUN..... ALLAH kabul buyursun bu aciz kulunun elinden gelen yardimlarini yapmaya calistigi kulunu ... AMIN

AMiiiin KARDESIM ALLAHA EMANET OLB)

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

trabzonlu20 yazdı:
kimse helal etmiyomuu :(neyse caniniz sagolsun
YOK YAW OLUR MU HİÇ HERKES HAKKINI HELAL EDERDE SÖZ KONUSU SEN OLUNCA BİLEMİCEM:D:D:D
BEBEK RESİMLERİMİZE AŞIK OLUP DURUYORSUN...DÜŞÜNMEM LAZIM...:D
BENİM HAKKIM VARSA HEPSİ HELAL OLSUN YETERKİ DİN KARDEŞİM RAHAT OLSUN;)B)B)B)

M Taha

Kayıtlı Kullanıcı

B)B) SELAMUN ALEYKÜM DİN KARDEŞLERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK... ÇOK FAYDALI BİLGİLER VERDİNİZ. ALLAH SİZDEN VE TÜM MÜSLÜMANLARDAN RAZI OLSUN... KALP GÖZÜNÜZ AÇIK OLSUN... B)B)

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

TRABZONLU KARDEŞİM ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN BURDAKİ HERKEZİN RUHUNU OKŞADIGIN İÇİN

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN UMARIM DİLEGİN KABUL NİYETİN GERCEK DUAN MAKBUL KILINIR

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

bilgideposu1982 yazdı:
TRABZONLU KARDEŞİM ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN BURDAKİ HERKEZİN RUHUNU OKŞADIGIN İÇİN

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN UMARIM DİLEGİN KABUL NİYETİN GERCEK DUAN MAKBUL KILINIR

S.A. KARDESIM AMINN HEPIMIZIN INSALLAHH B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt