Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH(cc) RIZASI İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM (1 Kullanıcı)

mneccar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamü aleyküm... İşe başladığımdan dolayı Yaklaşık 8aydır siteye giremiyordum... Bu siteyle tanıştığım günden itibaren hayatımda bir sürü güzellikler oldu... Maneviyatım arttı... Paylaşımı ögrendim... İnsanların birbirini hic tanımadan hiçbir menfaat beklemeden birşeyler yapabilmek için çabaladığını... Şuan çok kötü durumdayım... Rabbime şükürler olsun... Okulum bitti, işe girdim... Şimdi de kısmetim çıktı... Belki de çok mutlu olacağım bir insan ama geçmişte yaptığım hatalar yüzünden mutluluğum gölgelenecek ve ben bundan çok korkuyorum... Ailemde bu yüzden razı olmuyor... Ben istiyorum ki herşey herkesin rızasıyla olsun... Duaya çok ihtiyacım var... Allah (cc) rızası için hakkımda hayırlısı için duanıza benide katın... selametle...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Bu siteyle tanıştığım günden itibaren hayatımda bir sürü güzellikler oldu... Maneviyatım arttı... Paylaşımı ögrendim...

aleyküme selam kardeşim.Rabbim yolunuzu açık etsin,sıkıntılarınızı gidersin.selam ve dua ile kalın.

GEVHER

Yönetici
selamün aleyküm

Rabbim hakkınızda hayırlı olan ne ise onu verecektir. Siz sadece dua edip , Allah'a Tevekkül edin...

Bir önerim olacak , kabul ederseniz tabii ki..
Mesaj başlığını değiştirmeniz daha uygun olur kanısındayım . '' Allah rızası için '' ifadesi dua edemeyen arkadaşları zor durumda bırakacaktır.

Rabbim size Ahiret Hayatını kazanmanıza vesile olacak bir eş ile yuva kurmayı nasip etsin.
hayırlı geceler..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir sebep göndermek nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Alalh bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhatç etmesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt