Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH (CC) KALBE BAKAR (1 Kullanıcı)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı
Hadis-i şerifte "Allah sizin dış görünüşünüze bakmaz,fakat kalplerinize ve işlerinize bakar."buyurulur.yani önemli olan dış temizliğin yanında içinde temiz olmasıdır.İç temizliğin başta gelen vasıtalarından biri; gözyaşı dökerek, içi yanarak tam bir pişmanlık duyarak Hakk'a dönmek,tövbe etmektir.Hz.Mevlana öyle diyor: "Bu görünen pislik bir miktar suyla arınır.Fakat içte olan pislik arttıkça artar.İçteki pislikler analaşıldı mı,gözyaşından başka bir şeyle temizlenemez."

"RABBİM HAKKIYLA GÖZYAŞI DÖKEREK TEMİZLENMEMİZİ NASİP ETSİN."

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAH (CC) KALBE BAKAR

S.A. PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

buket

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm.paylaşımın için allah razı olsun.duana amin amin amin diyorum.insanın iç huzuru çok önemli biz eğer gönül rahatlığıyla yaparsak ibadetlerimizi zaten ortada bir sorun yoktur.kallerimizi en güzel temizleme yolu da rabbimi hiç kalbimizden çıkarmamaktır.ben böyle düşünüyorum.;)allah cc bizi hak yolundan ayırmaması dualarıyla inşaallah...aminB)B)

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

"RABBİM HAKKIYLA GÖZYAŞI DÖKEREK TEMİZLENMEMİZİ NASİP ETSİN."

s.a. amin
kardeşim allah razı olsun a.e.o.

kum_saati

Kayıtlı Kullanıcı

amin.ALLAH BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN..ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞİNİZ..

kum_saati

Kayıtlı Kullanıcı

HADİS İ ŞERİFİ MSN ALANIMA KAYDETTİM ÇOK GÜZEL MEVLANA HZLERİNİNDE SÖZÜ ÇOK ANLAMLI..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt