Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH(CC) HOLLANDALI PRF (1 Kullanıcı)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
Allah_levha_1_big.jpg

Hollandalı bilim adamı psikolog Vander Hoven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Prf.Hoven'in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur an okumanın ve ALLAH kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.

Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını, bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına ALLAH kelimesini öğrettiğini söyledi.

Alınan sonucun çok mükemmel olduğunu, özellikle depresyon ve tansiyon hastalarında çok daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti.

Profesör Haven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin psikolojik hastaların üzerindeki etkilerini açıkladı.

-ALLAH kelimesinin ilk harfi olan A- harfi solunum sisteminden direk çıkıyor ve nefes almayı düzenliyor.

- Damaktan söylenen L- harfi ise, (Arapçada çıkarıldığı şekilde) dil hafifçe damağın üst kısmına dokunuyor ve çene kısa bir duraklamayla birlikte aynı işlem tekrarlanıyor.(İki L- harfi olduğu için) Bu işlem nefes alıp vermeyi rahatlatıyor

- Son harf olan H- harfi çıkartılırken akciğer ve kalp arasında bir ilişki oluşuyor ve işlem sonucunda kalp atışları düzeliyor.

Bu araştırmayı yapan Hollandalı profesör Müslüman değil, fakat İslam ilimlerine ilgi duyan ve Kur an-ı Kerim in sırlarını araştıran bir psikolog.

asil20

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAH(CC) HOLLANDALI PRF

S.A.KARDEŞİM ALLAH(C.C)RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN...A.E.O...B)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm abla...
Gerçekten çok güzel bir paylaşım vermişsiniz..
Ne mutlu Daima Allah(c.c) lafzını zikretmeliyiz....
İnşallah o psikologta Müslüman olur....
Amin....​

mustafa murat66

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN BİZLERİN O İNSANDAN İBRET ALIP ÇALIŞMAMIZ GEREKİR BELKİ DAHA NİCE BİLMEDİĞİMİZ ŞEY VARDIR BELKİB)B)B)B)B)B)SELAMETLE KAL KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLB)B)B)B)B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK FAKAT BU FORM DAHA ÖNCE MUAZ KARDEŞİMİZ TARAFINDAN AÇILMIŞTI VE HALEN DE ÖZEL BÖLÜMDE YER ALMAKTA,,AMA TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞTINIZ BİZİMLE SELAMETLE KALIN VE A.E.OB)B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm Rahman razı olsun çok güzel bir paylaşımdı Farkında olmadan bir çok hastalıkları musibetleri önlüyoruz Rabbim ne güzel takdir etmiş.Bizede bilinçli bir müslüman olmak düşer inşaallah selam ve dua ile...

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı

ALAH razı olsun güzel bir paylaşımB)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

AFRA_NUR yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK FAKAT BU FORM DAHA ÖNCE MUAZ KARDEŞİMİZ TARAFINDAN AÇILMIŞTI VE HALEN DE ÖZEL BÖLÜMDE YER ALMAKTA,,AMA TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞTINIZ BİZİMLE SELAMETLE KALIN VE A.E.OB)B)B)

SA ARKADASLAR ALLAH RAZI OLSUN!YAZDIKLARINIZ ICIN.BEN BU FORUMU ACALI COOK UZUN ZAMAN OLMUSTU HER ZAMANKI GIBI BENIM FORUMLAR BIRKAC AY SONRA ILGI GÖRÜYOR.SEVINEYIMMI ÜZÜLEYIMMI BILMIYORUM.FORUMLARIM SIVRI OLMAMASINA RAGMEN BIR FORUMUMDA TARTISMA CIKINCA COK ÜZÜLDÜM COK EMEK VERDIGIM BIR FORUMDU.ACIKCASI SOGUDUM VE COK NADIR FORUM ACIYORUM.VAR OLANLARA YORUM YAPIYORUM.ILGINIZE TESEKKÜR EDERIM.ALLAH RAZI OLSUN TEKRARB)

AFRA-NUR CUM DAHA ÖNCE ACILDIGINI GÖRSEM INAN LAF OLSUN DIYE ACMAZDIM HAKKINI HELAL ET FORUM ISGALI OLMUS.ZATEN ÜSTTEDE YAZDIGIM GIBI ACALI COK OLUYOR.HEM SAGLIK SEBEPLERIMDEN DOLYAI SITEDEN BIR SÜRE AYRI KALMISTIM.BELKI O ZAMAN GÖRMEMISIMDIR.ÖZÜR DILIYORUM.SELAM VE DUA ILE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt