Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah c.c seviyormuyuz (1 Kullanıcı)

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
Kul olarak düşünüyorumda RABBİL ALEMİN'e ne kadar şükrediyoruz.Onu günlük hayatımızda ne kadar yer veriyoruz,Mevla öyle güzel öyle rahmet sahibiki bizim milyonda bir olan düşüncesizlik eksiğimizi sıkıştığımızda el açıp tevbe istigfar yerine ihtiyacımızı belirtir isterken ne kadar utanıyoruz acaba o RABBİL ALEMİN ki kullarından bir şey istemiyorki o hep veriyor kullarım bana şükretsin diye hep bize bir avans tekrar bir avans veriyor olsada bu avans bir gün beyaz veya siyah olarak gelecek o dosta kadardır.O dostki ölümdür ölüm gelmeden ne olur ALLAH'ı Hakkıyla bılelım Hakkıyla sevelım ,hakkıyla yasıyalım ,hakkyla ogrenelım,hakkıyla korkalım selam ve dua ile.
-Bakara suresindeki summün bükmün ümyün fehum leyerciun ayetine inşallah Rabbilaleminin (biz insanı en güzel surette yarattık)ayetine mazhar olan kulları yukarıdaki ayete mazhar olmaz inşallah AMİN...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve RAhiym olan ALLAH'ın adıyla,
Yüce ALLAHUTEALA cc sizden razı olsun.

Selam ve dua ile...

İslam'a_Dönmek

Kayıtlı Kullanıcı
Zaten bizi yaratması ile en fazla şükür edilcek durum bence , Sevmeli ,sevdirmeliyiz.Allah'u Teala'yı..

mkekol34

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun güzel yazı

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cc. razı olsun kardeşim...Dua ile

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
yanmalı yanmalı nasıl yanmalı ABDULKADİR GEYLANİ gibimi, CÜNEYDİ BAGDADİ gibimi,VEYSEL KARANİ gibimi MEVLANA gibimi akıyor durmadan damlalar,DERYA oldu diyorlar,bekliyorum durma diyorlar,istiyorum göremezsin diyorlar... YANMALI YANMALI NASIL YANMALI

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
Biz kimiz ki sevdirelim muhtaç olan bu aciz değilmiki sen o öteki hepimiz

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
Ona sevdalı ona aşık ona yanan öyle veli kullar var ki unutulan, onları hatırlamak onlarlada beraber olmak tabiki bizim için şeref onur olmalı diye düşünüyorum.bunu'da siz güzel insanlarla beraber bulup dostlarla paylaşalım inşallah.mesala van ili erciş ilcesi celebibağ beldesinde yatan zatlar ...unutulmaya yakın !!! Hatırladıkça hatırlanırız inşallah.sevdikçe seviliriz...

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'a[cc] aşık ona hasret öyle kullar var ki aramızda milyon dolarları var. başı aşık namaz kılamaz, lakin dilinden şükrü düşürmez, zikri unutmaz ve belki çoğumuz ön yarğının kurbanı oluyoruz, O'na öyle bağlı, O'nu öyle tasvir ederki biliyorum diyen dinledikce mest olur ve utanır sanırım.vazgeçelim artık ÖN YARGILARIMIZDAN

neyzen1

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı Olsun hangimiz ona muhtaç değilizki Yüce mewla bizi onun yolundan ayrılanlardan etmesin Kalplerimizden sewgisini we korkusunu eksik etmez İnşallah.Amin

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam ona samimiyetle yönelen kuluna çölde gül bahçesi bahşeder. 1. Gül hamd 2.gül.salat-ü selam 3. Gül tövbe !!! Tövbe gülü hepsini sarmalar. Tövbe tövbe yarabbi

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
ALDATIYOR DÜNYA HAYATI BİZİ RABBIM ENAM SÜRESİ 32 AYET ALDANMA DİYOR LAKİN ALDANIYORUZ RABBIM LAKİN SENİN AFFINA SIĞINIYORUZ YİNE SIĞINIYORUZ SEN TÖVBELERİ KABUL EDENSİN.NUR SÜRESİ 22 AYET'te BUYURUYORSUN YA YARABBİHANİ HUD SÜRESİ 90 AYETTE EMREDİYORSUN YA YAMEVLAM SANA GELDİM KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME

sewim53

Kayıtlı Kullanıcı
gülü kokladim terindir diye..
seyrine daldim yüzündür diye..
yapragina dokundum tenindir diye..
ben güle vuruldum sana benziyor diye..

!!!insan en güzel surettir!!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt