Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah C.c. sevdimi tam sever ve sevdiğini kıskanır... (1 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. nu sevenler ve Allah C.C. tarafından sevilenler ; sakın yalnız kalıyorum ,bir türlü arkadaş topluluğuna sahip olamıyorum diye üzülmeyin...

Çünkü Allah C.C. sevdimi tam ve sonsuz sever yeter ki bu çizginin dışına çıkmayın...

Önce ; Allah C.C. nun sevgisine layık olamaya çalışın... sonra ; Allah C.C. nun EDEP 'i ile edeplenin...

Allah C.C. nun sevdiği oldu iseniz artık sizi kıskanır...
İster ki daima onunla ilgilenin ...Onun zikredin...Onu arzulayın... (C.C. )

İşte Allah sevgisine layık mıyım diye kendinize soruyorsanız...Arkadaş grubunuzu listeleyin...
Sayı az ve bire yakın ise sizi Allah C.C. seviyor ve kıskanıyordur...

O yüzden daha dikkatli olun ve sevginizin artması için çaba sarf edin...

Muhammed Mustafa A.S. Efendimizin arkadaş gurubunu inceleyin ...Hz. Ebubekir Efendimizden başka R.A. ; yakın dost ve arkadaşı bulamazsınız...

Burada Allah C.C. nun sevgisinden mutlu olmanız fikri ortaya çıkar...
Ancak unutmayın...İslam dini sohbet,muhabbet ve aşk dinidir...Yalnızlığı istemez...Halk içinde Hak ile olma desturu gerekir...

Yani Sizinde Hz Ebubekir R.A. gibi bir veya birkaç arkadaşınız olsun...Dertleşin konuşun ve mutmain olarak Allah C.C. na yaklaşın...

Selam olsun Allah C.C. nun sevgisine layık olanlara...

Sevgi ve selamlar...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Yakais abi sen bir HARİKASIN! Allah razı olsun senden...

Yalnız benim çok fazla arkadaşım var, fakat hiçbiri benim gibi değil. İyi kalpli de değiller, hiçbir zaman anlaşamıyoruz.

Allah beni seviyor mudur yani?

ALLAH cc vedud'dur; kudretinin neticeleri esmai ilahilerinin ayinlerini ve herbiri kendi başına bir şahane eser olup aynısından bir başka bulunmayan antikalar gibi çok nadide ve hususi olduğundan eserini çok ama çok sever.

ALLAH cc aynı zamanda gayyurdur; kıskançtır. yüce bir sevgi ile yarattığı ve çok büyük değer ve kıymet verip eşsiz bir şaheser olarak arzı endam ettirdiği eserinin bir başkasının sahiplenmesine kesinlikle rızası yoktur. ALLAH cc öylesine gayyur, öylesine kıskançtırki kendisine ait olan bir eseri başkasının sahiplenmesine, kendisine ait olan bir şeyin başkasına maal edilmesine kesinlikle rızası yoktur.
işte bu yüzden kelamı ilahide ''şirk en büyük zulümdür'' denmiştir.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Mülkün sahibi de Allah C.C. 'dur...,
Allah C.C.'nun Esma-ul Husna'sı ,aynı zamanda sıfatlarını teşkil eder ...HÜKÜM onda, sahiplik ondadır ...dolayısı ile Mülkünü; ...Zatına ait görevlendirdiği Koruyucu Melekler vasıtası ile takip ettirir ve gereğinde ikaz veya caza ile karşılık verir...

Allah C.C. nu sevenler; Hamd ve Şükür ile sevgilerini desteklemeli ve Aşklarını ...Yüce Rabbimiz seni çok seviyorum...
La İlahe illallah Muhammeden Resullullah ...Kelimei tevhidi tekrar ve zikirle arz etmeliler...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Yalnızlıkları Tevekkülle süslemek lazım...
En iyi tevekkül ise ;Muhammed Mustafa A.S. Efendimizin tevekkülü olup ...
Sığınan ve lütufa Mazhar olan çizgi ne güzel bir çizgidir...
Sığınırsınız Allah C.C. 'na ,sevginizi arzınızı gözyaşınız ile özlem katarak yaparsınız...
Ürkek ,çekingen ve titrek arz la arz edersiniz duanızı....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Ararsınız yalnız Allah C.C. ile nasıl olurum diye...Düşersiniz yollara ıssız köşelerde...
Göz yaşı dökerek ulaşırsınız HIRA Mağarasına ...
Hele birde davet etmişse...
Demeyin aşkınıza...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt