Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH BUYUKTUR (1 Kullanıcı)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDESLERIM BENIM BUNDAN 1.30 SENE ONCE BASIMA TALIHSIZ B OLAY GELDI 10 TANE TURK KIZI YANLIS DUYMANDNIZ BANA ORTA PARMAKLARINI GOSTERDI BIRI EEH INSANLIK BENDE GERI YAPTIM SORA USTUME YURUDULER KIME YAPTIN DIYE BENMI BASLATTIM POLISLER ADALET HIC BIRSEY YAPMADI BEN BU KAFAYLAA BITTIM SU AN UZANDI AMA ICIMDEKI O ACI ASLA GITMEYECEK BURDA ADALET YERINI BULMAYA BILIR AMA SIZLERIN DUASIYLAA BELKIDE BULUR BU OLAYIN AYNI GUNU KAFAMA BAKTIM VEE CILDIRDIM KAPILARA VURDUM HEP AGLADIM SUCSUZ YERE SALDIRDILAR BUNU BILDIRMEK ISTEDIM TURK KIZLARIMIZIN BAZILARI BOYLE ALLAHA EMANET OLUN.

Subat_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAH BUYUKTUR

Keşke cevap vermeseydin kardeşim öyle terbiyesiz olmuşki insanlar.Sen onları Allaha havale et bulurlar belalarını.İnşallah düzelir başındaki yer.

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

SU AN UZANDI AMA YINEDE KISSA BANA GORE BEN NELER CEKTIM KARDESIMM PISKOLOGA KADAR GITTIM BEN BU HAYATA CILE CEKMEYE GELMISIN COK ZOR COKK ICIMDE COK DERTTI SIZLER BENIM KARDESIMSINIZ ANLATMAK ISTEDIM SAOLASIN:(

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
rabbim yar ve yardımcın olsun aeo

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun..Allaha emanet olun inşallah...B)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

BEN KIMSEYLE DOGUS ETMYEEN BIRIYIM HERSEYI KONUSARAK HALLEDEN BIRIYIM BEN BISE YAPMADIMKII SALDIRDILAR USTUME 10 TANE KIZZ VICDANLARI NAISL SIZLAMADI

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUIM KARDESLERIM DUN YINE POLISTEN IFADELERI GELDI BEN BASLATMISIM BEN SUCLUYMUSUM BEN SACINI YOLMUSUM 2 KISI SALDIRMIS HEP YALAN USTUNE YALAN SU ANDA BOGASIM GELIYOR HEPSINII AMA ALLAH BUYUKTUR YARABBIM SEN HERSEYIN IYISINI BILIRSIN BENIM HAKKIMI YIYORLAR YALAN SOYLEYEREK

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

Subat_ yazdı:
Keşke cevap vermeseydin kardeşim öyle terbiyesiz olmuşki insanlar.Sen onları Allaha havale et bulurlar belalarını.İnşallah düzelir başındaki yer.

KESKE BACIM AMA ALLAH BUYUKTUR BEN CETE MI ALIP ONLARI DOVMEYIDE BILIRIM BEN HEP DIYORUM BURDAA BISE OLMADI AMA AHIRETTE IKI ELIM YAKALARINDA OLACAK SUCSUZ YERE CANIMI ACITTILAR:(:(:(:(

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM KARDESİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN SABIR KARDESİM :(

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

hayrunissa86 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM KARDESİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN SABIR KARDESİM :(

VE ALEYKUM SELAM BACIM BEN DISTAN HIC BELLI ETMEM AMA ICIMDEN NASIL YANDIM:(:(:(SU AN INANIRMISIN AGLIYORUMM O AN AKLIMA GELDI KUSURUMA BAKMAYIN:(

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

KARDESIM INANIRMISIN O AN 10 KISI USTUME SALDIRDI VE YENGEME GITTIK BASTA DEDIMKI OLMUS BITMIS AMA KUZENIM BAGIRMAYA BASLADI KAFANA BAK DIYE YEMIN EDERIM ALLAH SAHIDIMDIR 2 GUN KAFAMA BAKMAYA KORKTUM SU AN ZATEN KAPALIYIM ALLAHIAM SUKURLER OLSUN AMA KAFAMDA KELLIK VAR DIYE DEGIL CUNKU BU OLAY GECEN SENE 5INCI AYDA OLDU BEN ISE DAHA 7 AYDIR KAPALIYIM YANLIS DUSUNMEYIN KAFASINI GOSTERMEMEK ICIN KAPATTI DIYE :(:(:(:(

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM BÖYLELERİYLE MUHATTABA GİRMEMEK LAZIM.ALLAHA HAVALE ETMEK LAZIM.GEÇMİŞ OLSUN.

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. BENDE GIRMEYECEKTIM AMA YOK NEYMIS ERKEGE BENZEYEN BIR KIZ VAR ONA GULMUSUM YAA GULEMEZMIYIM ONU KALE BILE ALMADIM NIY EGULUYIMKI ONAA BU YUZDEN ORTA PARMAGINI GOSTERDI DEDIM YA BEN ALLAHTAN BASKA KIMSEDEN KORKMAM BENDE GOSTERDIUM SONRA 10 KISI SALDIRDILAR YAPTIKLAIDA BIR TEK SACIMI YOLDULAR:mad::mad::mad:

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

hepsini allaha havale et geçmiş olsun rabbim kimseyi zor duruma düşürmesin inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt