Bir gün Rabbim görüyör ki, Hz.Muhammed cok dalqın bir halde gidiyor.
Rabbim Muhammedden neden böyle dalqın oldugunu soruyor.
Hz.Muhammed cevabında
Ey Yüce Rabbim... Ben insanlarin hali icin üzülüyorum - der.
Rabbim, Hz.Muhammede - neden? deye sorar.
Hz.Muhammed - Rabbim insanlar anlamayacakları kadar günah ediyorlar.... O kadar günahla senin huzuruna geldiklerinde nasıl cevab verecekler diye düşünüyorum - der.
Rabbim cevabinda - Hz.Muhammede der ki, sag omuzunun üstünden arkaya bak ve ne gördüysen bana söyle - der.
Hz.Muhammed aynen öle yapmiş ve demiş ki, - Sonsuz bir okyanus görüyorum, okyanus icinde bir ada var, adanın üstünde barlı-behreli agac var, agacın bir kolunda kus var, kusun agzında küçücük toprak var.
Rabbim demiş ki, gördüyün okyanus - benim marhemetimdir. Benim marhemetim sonsuzdur... O ada - yer yüzüdür. Agac - insanlara verdigim naz-nemetdir. Kus - insandir. Kusun agzindaki toprak - onlarin suclari, gunahlaridir....
Okyanusdan gelen azacık ruzgar, kusun agzindaki kucucuk topragi yuyub gider....
Bu sözlerden sonra Hz.Muhammedin yüzü gülmüs....
ALLAH HEPİMİZİN BİLİP-BİLMEDİGİMİZ TÜM GÜNAHİMİZİ BAGİSLASİN!
AMİN!
Billure: Ben türkce pek iyi bilmiyorum... sözlerimde her hangi bir yanlışlık olursa mahzur bilin... Önceden tsk...
Rabbim Muhammedden neden böyle dalqın oldugunu soruyor.
Hz.Muhammed cevabında
Ey Yüce Rabbim... Ben insanlarin hali icin üzülüyorum - der.
Rabbim, Hz.Muhammede - neden? deye sorar.
Hz.Muhammed - Rabbim insanlar anlamayacakları kadar günah ediyorlar.... O kadar günahla senin huzuruna geldiklerinde nasıl cevab verecekler diye düşünüyorum - der.
Rabbim cevabinda - Hz.Muhammede der ki, sag omuzunun üstünden arkaya bak ve ne gördüysen bana söyle - der.
Hz.Muhammed aynen öle yapmiş ve demiş ki, - Sonsuz bir okyanus görüyorum, okyanus icinde bir ada var, adanın üstünde barlı-behreli agac var, agacın bir kolunda kus var, kusun agzında küçücük toprak var.
Rabbim demiş ki, gördüyün okyanus - benim marhemetimdir. Benim marhemetim sonsuzdur... O ada - yer yüzüdür. Agac - insanlara verdigim naz-nemetdir. Kus - insandir. Kusun agzindaki toprak - onlarin suclari, gunahlaridir....
Okyanusdan gelen azacık ruzgar, kusun agzindaki kucucuk topragi yuyub gider....
Bu sözlerden sonra Hz.Muhammedin yüzü gülmüs....
ALLAH HEPİMİZİN BİLİP-BİLMEDİGİMİZ TÜM GÜNAHİMİZİ BAGİSLASİN!
AMİN!
Billure: Ben türkce pek iyi bilmiyorum... sözlerimde her hangi bir yanlışlık olursa mahzur bilin... Önceden tsk...