Değerli kardeşler konu başlığı garibinize gitmiş olabilir.Kime sorsak Allah'ı cc'i seviyormusun diye hemen şöyle bir cevab verir sevmezmiyim ben ona kurban olurum.Halbuki Allah cc bizden kurban olmamızı değil kulluk etmemizi istiyor.Dünya hayatımıza baktığımızda Allah için onun rızasını elde etmek hangi amelimiz hangi gayretimiz söz konusu,bu forumda kendimizi sorgulayalım istiyorum.Yediklerimiz,içtiklerimiz,giyindiklerimiz,dostluklarımız,sevgilerimiz,aşklarımız
kısaca tüm yaşantımızı sorguladığımızda Allah cc'i hoşnut edecek ona olan sevgimizi kanıtlayacak hangi davranışımız mevcut,yoksa biz sevdiğini iddia eden kullarmıyız?sizlerle birlikte bende kendimi sorgulamak kulluğumu ölçmek istiyorum.Fikirlerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.MEVLAM CÜMLEMİZİ KENDİSİNİ HAKKI İLE SEVEN,VE MEVLAMIZIN SEVDİĞİ KULLAR ZÜMRESİNDE OLANLARDAN EYLESİN.selam ve dua ile acizane kardeşiniz RAVZANUR
kısaca tüm yaşantımızı sorguladığımızda Allah cc'i hoşnut edecek ona olan sevgimizi kanıtlayacak hangi davranışımız mevcut,yoksa biz sevdiğini iddia eden kullarmıyız?sizlerle birlikte bende kendimi sorgulamak kulluğumu ölçmek istiyorum.Fikirlerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.MEVLAM CÜMLEMİZİ KENDİSİNİ HAKKI İLE SEVEN,VE MEVLAMIZIN SEVDİĞİ KULLAR ZÜMRESİNDE OLANLARDAN EYLESİN.selam ve dua ile acizane kardeşiniz RAVZANUR