Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Aşkina (1 Kullanıcı)

sena524

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM,,İNANIN BANA SİZLERE ÇOK İHTİYACIM VARMIŞ BUNU ANLADIM.BEN SİZDEN DUA İSTİYORUM,YA DA SİTEDE TEFRİCİYE FİLAN OKUNUYO SANIRIM,NE OKUYABİLİRSENİZ,İSTER BAŞKA SURE İSTER TEFRİCİYE.....SAYILI DA OLUR,YETER Kİ OKUYALIM LÜTFEN.....BENİM DOSTUM DEDİĞİM İNSAN,KARDEŞİM DEDİĞİM İNSAN,ONUN İYİLİĞİ İÇİN SÖYLEDİĞİM BİŞEYİ YANLIŞ ANLADI VE ŞİMDİ ESKİ SAMİMİYETİMİZ YOK VE BENİM BU DURUMDAN CANIM YANIYO...İÇİMDE ZERRE KADAR ART NİYET YOKTU İNANIN VE ALLAH RIZASI İÇİN NE OLUR DUA EDİN BENİM İÇİN...İNŞ ANLATABİLMİŞİMDİR KENDİMİ...AEOL

xxmirimxx

Kayıtlı Kullanıcı
bu kadar üzülmeyin, eminim arkadaşınız sizi yakında anlayacaktır dualarım sizinle allaha emanet olun

xxmirimxx

Kayıtlı Kullanıcı
neden olmasın tabiki bu sitedeki kardeşlerimiz çok duyarlı, bende babamı kısa süre önce kaybettim o yüzden bende hatim başlattım tabi sonuçta okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.gönlünüzü ferah tutun ..

sena524

Kayıtlı Kullanıcı
neden olmasın tabiki bu sitedeki kardeşlerimiz çok duyarlı, bende babamı kısa süre önce kaybettim o yüzden bende hatim başlattım tabi sonuçta okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.gönlünüzü ferah tutun ..

başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.peki siz bana yardım eder misin mesela ne okunabilir

xxmirimxx

Kayıtlı Kullanıcı
yasin olabilir, tefriciye olabilir mesela bir kardeşimiz muradı için 500 adet yasin okutuyor sizde böyle bir şey düşünebilirsiniz.

xxmirimxx

Kayıtlı Kullanıcı
bu arada sizin gibi dostlar sağolsun hepimizin ölmüşlerinin mekanı cennet olsun ve allah razı olsun.

sena524

Kayıtlı Kullanıcı

anladım çok teşekkür ederim,41 tane yasin okuyalım o zaman olur di mi?inş.katlım olur

xxmirimxx

Kayıtlı Kullanıcı
tabi olur ben şimdiden 2 tane alıyım

sena524

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben de diileğim için,41 yasin okuyalım diyorum,katılım olursa memnun olurum.aeolun

sena524

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum lütfen

xxmirimxx

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim ben almış olduğum 2 yasini az evvel okudum allah kabul etsin.

sena524

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Beni Yalniz Birakmayacaksiniz Di Mi

sena524

Kayıtlı Kullanıcı
bana bu sitede yardım edecek kimse yok mu yani

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm senacım ihşalah arkadaşın yanlış anlaşıldıgını farkeder
yeniden iyi bir dostluk kurarsınız bende senin için iki tane yasin okuycagım
ALLAH kabul etsin A.E.O.

berat05

Yönetici
aleyküm selam kardeşim,

sabır en büyük bir nimettir sabrediniz. Rabbim(c.c) her şeyi bilendir. Arkadaşınız da gerçeği anlayacaktır elbet.Üzülmeyiniz.Namaz ve dua ile geçilmeyecek sıkıntı yoktur Allah(c.c.) izni ile..Peygamber efendimize(s.a.v.) salavat getirerek dua ederseniz ve tüm dualarınıza böyle başlarsanız geri çevrilmez inşallah

Dualarımızdasınız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt