Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

alkol ve ggaflet (1 Kullanıcı)

suleymanuysal

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm müslüman kardeşlerim
öncelikle bu siteye yeni kayıt oldum ve böle bi siteyi hazırlayan kardeşlerimizden allah razı olsun
benim abimle ilgili bi sıkıntım var. bana yardımcı olabilecek bir dua yapılabilecek bi şey varsa allah rızası için yardımcı olun dualarınızı eksik etmeyin
abim yolunu kaybetmiş insanlığını unutmuş vaziyette
hergün sarhoş dünyayla ilişkisini kesmiş vaziyette bir miktar borcumuz var ben ise bi fabrikada çalışıyorum 8 aydır borcu ben ödemeye çalışıyorum ama elimdeki imkanlarım kısıtlı çok bunalmış durumdayım abimin bir kamyonu var fakat çalışmıyor hergün içiyor çalıştığıda içki parasına yetmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım her şeyi denedim konuştum kızdım bağardım kovdum ama bir türlü akıllanmak bilmiyor dualarınızı eksik etmeyin allah c c hepinizden razı olsun

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşim öncelikle hoşgeldin demek isterim
mevlam yardımcınız olsun malesef günümüzde yolunu şaşıranlar çoğalıyor burada görev biz müslümanlara düşüyor
dua etmek
yalvarmak rabbime
vaktin nasıl geçtiğini bilmezcesine yalvarmak
gözpınarlarımız kururcasına yalvarmak
başımızı secdeden kaldırmak istemezcesine yalvarmak

şuan abinizin durumunda birçok zavallı kardeşlerimiz var ki rabbim hepsine en kısa zamanda hayırlı hidayetler nasip eylesin

sizin durumunuzda zor gerçekten fakat gelin şöyle düşünelim

dünya bir tiyatro sahnesi bizler ise oyuncu melekler ise seyirciler

tiyatroda abisi yoldan sapmış olup abisine yardım için sabreden bi kardeşimiz

vede kardeş ve ailesinin hiç kıymetini bilmeyen bir garip

burada seyirciler kime gıpta ile bakarlar tabiki sabredene

rabbim sevmediği kulunu sınamaz

rabbimin sevgili kulusun ki şuan bi sınavdasın kardeşim ve sabredersen muradına erersin allahın izni ile isyankar olmadan sabretmek
bu okadar güzel birşey ki aslında

sınavda tam not alabilmek

sana sınavında başarılar dilerim kardeşim
sabreden derviş muradına erermiş
abinizin ve onun gibi olan zavallı kardeşlerimizin hidayeti sizin ise sınavınızı geçebilmeniz için dua edicem bu gece

selam..dua..muhabbet ile

hackerakın

Yasaklı Kullanıcı
ve aleykümselam değerli kardeşim tam sana yazmak için online oldum ki trhacker kardeşim zaten konuya el atmış trhacker a katılıyorum sabır herşeyin başı sevgili kardeşim söylemesi kolay diyorsun belki ama emin ol ki trhacker sabırın nedemek olduğunu en iyi bilen biri o sınavını başarı ile geçti ya gayrısı mutlaka geçer ve eminim ki trhacker seni rahatlatacaktır
selametle kalasın sevgili kardeşim

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın akın abi ya site alışkanlık yaptı sanırım artık kendiliğinden geliyon:)

akın abi en kısa zamanda seninde feraha kavuşman dileği ile yazdıklarım senin içinde geçerli sıkmayasın canını

hackerakın

Yasaklı Kullanıcı
valla çekiyor site kendine elimde olan bişey değil

evet yazdıkların gerçekten benide çok rahatlattı özelliklede

dünya bir tiyatro sahnesi bizler oyuncu melekler seyirci kısmı çok güzeldi bide bana akşam dediğin cümle fethetti beni aslında o cümleydi beni avutan

dünya hoştur sen ne yapsan dünyalık boştur

gerçekten boştur ne götürcez ki dünyadan ahirete amellerimiz dışında eywallah sözün bittiği noktaya geldim derken sen sözü baştan yazdın

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
sen öğrettin akın abi bana ayakta durup yıkılmamayı ben hatırlıyorum o cümlemi de
ya sen hatırlıyomusun ben o ölüm haberini alınca benim gözlerimin içine bakarak söylediğin o cümleyi işte benide o cümle tuttu aylarca ayakta akın abi
aslında hepimiz bir vesileyiz sadece sözü diyene değil dedirtene teşekkür etmesini bilene ne mutlu

hackerakın

Yasaklı Kullanıcı
doğru dedin
söyleyene değil söyletene teşekkür etmesini bilene ne mutlu

sen hep dayanıklı ol bize lazım oluyor bak:D

suleyman kardeşim hakkını helal et sayfanı doldurduk

selametle kalın

trhacker nerde olduğumu biliyorsun

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
süleyman kardeşim biz konuşuyoz ama sen çıkmışın ya tüh yetişememişiz sana

ama hamd etki rabbim sınavını zorlaştırmasın dahada

sürçü lisan ettik ise kırdığımız nokta oldu ise hakkını helal et kardeşim

selam...dua...muhabbet ile kal

suleymanuysal

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim allah hepinizden razı olsun asıl siz haklarınızı helal edin su serptiniz gönlüme bazen insan olaylar karşısında ne yapacağını bilemez duruma geliyor bir anda unutuyor o apacık sınava tabi olduğumuz ve sabretmemiz gerektiği gerceğini haddi olmayarak allahım affetsin hepinizi allahım hidayete erdirsin hepinizin gönül gözü acık olsun allahım sizden razı olsun allahım her seyin hayırlısını nasip eylesin ......

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
eğerki derdine 1 zerre derman olmuş isek nemutludur bize
eğerki sorunun olursa hiç tereddüt etmeeden paylaşabilirsin kardeşim
selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt