Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALİYE KARDEŞİME (1 Kullanıcı)

volide

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM SEVGİLİNİN DİYARINDAMISIN UMREDEMİSİNİZ ÇÜNKİ BAYA SİZİ FORMDA GÖREMEDİM ORADA OLDUĞUNUZU DÜŞÜNDÜM İNŞAALLAH ÖYLEDİR ..SEVGİLİNİN DİYARINDA ..ÜÇ AY KALDIM ORALARA DOYUM OLMUYOR...EĞER ORADAYSANIZ SEVGİLİYE SELAMIMI SÖYLEYİN. BEN İZMİRDE AYRICA BİR İSLAMİ RADYODA PROĞRAM YAPIYORUM BURADAN SİZLERE VE SENİN GİBİ KARDEŞLERİME DUA EDİYORUM HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ BU RADYODAYIM..ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN SENİN GİBİ BAKAN SENİN GİBİ DÜŞÜNEN SENİN GİBİ
GÖREN O KADAR ÇOK MÜTEVAZİ KARDEŞLERİMİZ VARKİ BUNLARIN İÇİNDE SEN BAŞTA GELİYOSUN SENİN GİBİLER ÇOĞALSIN GÜZEL İNSANLAR OLMASA DÜNYANIN HALİ PERİŞAN.TEKRAR BİR KEZ DAHA SELAMLARIMI İLETİR RAHMANA EMANET EDİYORUM SİZİ. YOLUNUZ NURLU YOL OLSUN KARDEŞİMM.....SELAMETLE

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALİYE KARDEŞİME

:eek::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN ALIYE KARDESIM!!!BIZIM ICINDE DUA ET ORALARDA:(:(:(:(:(:(DUAYA COOOOK IHTIYACIMIZ VAR ÜMMET OLARAK.INSALLAH BIZDE CAGIRILMIS KULLARDAN OLURUZ ORALARA VARIRIZ.

Medineye Varamadım

Medineye varamadım
Gül kokusun alamadım
Muhammede doyamadım
Yaralıyam yaralıyam

Kabenin örtüsü kara
Açtı yüreğimde yara
Bulunmadı derdime çare
Yaralıyam yaralıyam

Hacerül esvedin taşı
Akıttı gözümden yaşı
Bulunmaz resülün eşi
Yaralıyam yaralıyam

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

volide yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM SEVGİLİNİN DİYARINDAMISIN UMREDEMİSİNİZ ÇÜNKİ BAYA SİZİ FORMDA GÖREMEDİM ORADA OLDUĞUNUZU DÜŞÜNDÜM İNŞAALLAH ÖYLEDİR ..SEVGİLİNİN DİYARINDA ..ÜÇ AY KALDIM ORALARA DOYUM OLMUYOR...EĞER ORADAYSANIZ SEVGİLİYE SELAMIMI SÖYLEYİN. BEN İZMİRDE AYRICA BİR İSLAMİ RADYODA PROĞRAM YAPIYORUM BURADAN SİZLERE VE SENİN GİBİ KARDEŞLERİME DUA EDİYORUM HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ BU RADYODAYIM..ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN SENİN GİBİ BAKAN SENİN GİBİ DÜŞÜNEN SENİN GİBİ
GÖREN O KADAR ÇOK MÜTEVAZİ KARDEŞLERİMİZ VARKİ BUNLARIN İÇİNDE SEN BAŞTA GELİYOSUN SENİN GİBİLER ÇOĞALSIN GÜZEL İNSANLAR OLMASA DÜNYANIN HALİ PERİŞAN.TEKRAR BİR KEZ DAHA SELAMLARIMI İLETİR RAHMANA EMANET EDİYORUM SİZİ. YOLUNUZ NURLU YOL OLSUN KARDEŞİMM.....SELAMETLE

ve aleyküm selam kardeşim.

pazartesi günü umreden döndüm, Rabbimiz kabul eylesin, herkesten, güllerin efendisine selamlar ve dualar ilettim. Rabbimiz kabul eylesin inşallah. bu sebeple yoktum. dualarınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. ecmain olsun. selam ve selametle inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gurbetten yazdı:
:eek::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN ALIYE KARDESIM!!!BIZIM ICINDE DUA ET ORALARDA:(:(:(:(:(:(DUAYA COOOOK IHTIYACIMIZ VAR ÜMMET OLARAK.INSALLAH BIZDE CAGIRILMIS KULLARDAN OLURUZ ORALARA VARIRIZ.

Medineye Varamadım

Medineye varamadım
Gül kokusun alamadım
Muhammede doyamadım
Yaralıyam yaralıyam

Kabenin örtüsü kara
Açtı yüreğimde yara
Bulunmadı derdime çare
Yaralıyam yaralıyam

Hacerül esvedin taşı
Akıttı gözümden yaşı
Bulunmaz resülün eşi
Yaralıyam yaralıyam

ablam, ne güzeldi yazdığınız ilahi. Allah razı olsun. gittim, geldim bile;) dua ettim ablam. rabbim size de nasip etsin inşallah.. çok teşekkür ederim.sağolun.B)B)B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
gurbetten yazdı:

Medineye Varamadım

Medineye varamadım
Gül kokusun alamadım
Muhammede doyamadım
Yaralıyam yaralıyam

Kabenin örtüsü kara
Açtı yüreğimde yara
Bulunmadı derdime çare
Yaralıyam yaralıyam

Hacerül esvedin taşı
Akıttı gözümden yaşı
Bulunmaz resülün eşi
Yaralıyam yaralıyam

ablam, ne güzeldi yazdığınız ilahi. Allah razı olsun. gittim, geldim bile;) dua ettim ablam. rabbim size de nasip etsin inşallah.. çok teşekkür ederim.sağolun.B)B)B)

ALLAH KABUL ETSIN ÜMRE HACCINI!RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN!BIZEDE NASIP OLUR INSALLAH!ALMANYA DA HAC SINIRLAMASI YOK.BEN ANNEM BABAM VE ESIMLE GITMEK ISTIYORUM HACCA INSALLAH.BURDAKI ORGANIZASYONLARDA COK PROFESYONEL. O KADAR DUYGULANDIM KI! (ZATEN BU ARALAR AGLAMAYA FIRSAT ARIYORUM.:DHAMILELIGIN BU DÖNEMINDE NORMALMIS.OGLUM ÜST ÜSTE IKI KERE ANNECIM DESE AGLIYORUM:D:D)

SELAM DUA ILE B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gurbetten yazdı:
aliye_aliye yazdı:
gurbetten yazdı:

Medineye Varamadım

Medineye varamadım
Gül kokusun alamadım
Muhammede doyamadım
Yaralıyam yaralıyam

Kabenin örtüsü kara
Açtı yüreğimde yara
Bulunmadı derdime çare
Yaralıyam yaralıyam

Hacerül esvedin taşı
Akıttı gözümden yaşı
Bulunmaz resülün eşi
Yaralıyam yaralıyam

ALLAH KABUL ETSIN ÜMRE HACCINI!RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN!BIZEDE NASIP OLUR INSALLAH!ALMANYA DA HAC SINIRLAMASI YOK.BEN ANNEM BABAM VE ESIMLE GITMEK ISTIYORUM HACCA INSALLAH.BURDAKI ORGANIZASYONLARDA COK PROFESYONEL. O KADAR DUYGULANDIM KI! (ZATEN BU ARALAR AGLAMAYA FIRSAT ARIYORUM.:DHAMILELIGIN BU DÖNEMINDE NORMALMIS.OGLUM ÜST ÜSTE IKI KERE ANNECIM DESE AGLIYORUM:D:D)

SELAM DUA ILE B)B)B)

Allah razı olsun ablam.. bu arada çok sevindim sizin adınıza.:) Rabbim size bağışlasın inşallah doğacak evladınızı, Rabbim islam üzere bir yaşam yaşamasını nasip eylesin inşallah ablam. çok sevindim gerçekten.Allah sağlık, sıhhat versin inşallah.

Almanya'da hac sınırlaması yoksa, rabbim size de inşallah en kısa zamanda nasip eder inşallah. aman ağlamayın sakın. ve kendinize çok dikkat edin inşallah ablam. Allah'a emanet kalın. selam ve dua ile.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt