Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

alınan dualar gerçekten okunuyormu (1 Kullanıcı)

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bir kaç gündür kafama takılan soru bu.burda biliyosunuz birbirimize dua ediyoruz,dualar alıyoruz sayılı yada istiyoruz.dua okurum diyen kardeşler gerçekten aldıkları duaları okuyorlar mı.böyle düşünmemin sebebi bir arkadaş oldu bana s.s.s alıp okumuyorlar deyince şaşırdım,inanmadım ama bir acaba girdi gördüğünüz gibi aklıma.ben de sizinle paylaşmak istedim.selametle...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
vallahi kardeşim ben aldığm dualarımı okuyorm herkesin içini bilemem ama okuyamıycaklar sa almasınlar zorla bişey yaptırmıyoruz ya inş öle olmuyodr slm ve dua ile

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a kardeşim konuyla yine alakalı bugün muhammet kardeşimiz için dua edicem o da size üzülmş s.s.s kardeşimize de okuyun diyor daha önce size okuyup okumadığı hatırlamıyorm ama 50 fatiha da size okuycam inş.allaha emanet olun kardeşim

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum eğer kışı okumak ıstemezse almaz
okumak ıstıyor kı alıyor
şahsım adına huzursuz olur ınsan
onemlı bır mevzu
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür bugüne kadar aldıklarımı hep okudum şuan kurana gidiyorum kuran öğreniyorum biraz yoğun olduğum için dua almıyorum ben zannetmiyorum alıpta okumasınlar kim kimi yüz yüze tanıyorki okunmuyor denilebiliyor neyse dua ile kalın

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM
bu konun şimdi çok güzel yerini buldu.sizden rica ediyorum MYKABUS isimli kardeşimizin yoplam mesajlarına bir bakın ve dikkatinizi çeken şeyi burda paylaşın.açtığınız konuya cevap olsun....
bizler saf niyetlerle ihtiyaçtan sıkıntımızdan dua formları açıyoruz.Allah razı olsun katkıda bulunan kardeşlerimizden.ama bence bilmeyen yardım etmesin.bu kardeş önceden birdefa 1400 tefriciye okumuş Allah kabul etsin.ve bu sayıyı 5 ayrı tefriciye isteyen kardeşimize hediye etmiş.....................dünden beri moralim bozuldu.acaba benmi yalnış kötü düşünüyorum.sizde bi bakın ve beni düzeltin lütfen selametle AEO

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bir kaç gündür kafama takılan soru bu.burda biliyosunuz birbirimize dua ediyoruz,dualar alıyoruz sayılı yada istiyoruz.dua okurum diyen kardeşler gerçekten aldıkları duaları okuyorlar mı.böyle düşünmemin sebebi bir arkadaş oldu bana s.s.s alıp okumuyorlar deyince şaşırdım,inanmadım ama bir acaba girdi gördüğünüz gibi aklıma.ben de sizinle paylaşmak istedim.selametle...

okunmaz olurmu ablacım bu aldıklarımız dua insan allahtan korkar alıpta okumamak olur mu sen kalbini rahat tut

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
allah muhafaza insallah olmuyodur ole bisi.yani bu bi sorumluluk ve karsindaki insana soz verme degilmi?

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
S.A. KARDEŞİM
bu konun şimdi çok güzel yerini buldu.sizden rica ediyorum MYKABUS isimli kardeşimizin yoplam mesajlarına bir bakın ve dikkatinizi çeken şeyi burda paylaşın.açtığınız konuya cevap olsun....
bizler saf niyetlerle ihtiyaçtan sıkıntımızdan dua formları açıyoruz.Allah razı olsun katkıda bulunan kardeşlerimizden.ama bence bilmeyen yardım etmesin.bu kardeş önceden birdefa 1400 tefriciye okumuş Allah kabul etsin.ve bu sayıyı 5 ayrı tefriciye isteyen kardeşimize hediye etmiş.....................dünden beri moralim bozuldu.acaba benmi yalnış kötü düşünüyorum.sizde bi bakın ve beni düzeltin lütfen selametle AEO

bakmadım ama acaba ayrı ayrı okumuş olabilirmi sayı olarak aynı olabilir mesela ben herkese yetişmek için en az 50 tane almaya çaılışıyorm inanın aldıklarımı okumak için de büyük çaba gösteriyorm allaha emenet olun slm ve dua ile

mert3568

Kayıtlı Kullanıcı
okumayacak insanın bu forumda olacagını tahmin edemiyorum dualarınızı bendende esirgemeyin .

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
bakmadım ama acaba ayrı ayrı okumuş olabilirmi sayı olarak aynı olabilir mesela ben herkese yetişmek için en az 50 tane almaya çaılışıyorm inanın aldıklarımı okumak için de büyük çaba gösteriyorm allaha emenet olun slm ve dua ile

YOK NESLİHANCIM AYRI AYRI OKUMAMIŞ.Bİ TANE OKUMUŞ ONU İSTEYEN HERKESE HEDİYE ETMİŞ.BU ŞEKİLDE OLUYO DİYO.MÜFTÜ YE SORMUŞ ODA OLUR DEMİŞ.SANIRIM YALNIŞ ANLAMIŞ.OZAMAN HAYATIMIZDA BİKEZ 4444 OKUYUP ONU İSTEYEN HERKESE HEDİYE EDELİM GİBİ BİŞİ OLUYO BU.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
biraz önce baktım zaten kendiside söylemiş bir kez okumuş ama bi kişye değil ihtiyacı olanlara hediye etmiş benim bu konuda bilgim yok ama araştırmak lazım kimine göre tefriciye diye bişey de yok hatta böyle bi konu açılmştı bayağıda tartışmalı olmuştu ben bilmeden konuşmayım ama araştırcam neyse kardeşim allaha emanet olun slm ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt