Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALEVİ SÜNNİ İLİŞKİLERİ (1 Kullanıcı)

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM DEĞİŞİK BİR KONU YILLILARCA TARTIŞIALN BİR ŞEY ALEVİ SÜNNİ İLŞKİLERİ ŞUAN BU KONUYU AÇMAMIN NEDENİ İSE ALEVİ OLAN VE BİR ARAKADAŞIM CİDDİ MANADA KONUŞUYORUZ DİNİ SINIRLAR ÇERÇEVESİNE AMA GEÇEN GÜN ONUN ALEVİ OLDUNU DUYDUM .EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYOR AMA ALEVİ OLMASINDAN DOLAYI NE DİYCEMİ BİLEMİYORUM ONA AİLEMİN AZINIARADIM ALEVİYE KIZ VERİLMEZ ONUN MESHEBİNE GEÇERSİN DİYOR.ALEVİLER HAKINDA BİZE AKTARILAN YANLIŞ GÖRÜŞLER VAR .ALEVİ OANLARDAN BANA KIZMAMALARINI İSTİYORUM.DEDİĞİM ARAKADAŞIMI ABİLER YETİŞTİRMİŞLER ÜNÜVERSİTİYE KADAR OKUTMUŞLAR ABDESİNDE NAMAZINDA 30 RAMAZAN BOYUNCA ORUCUNU TUTUYOR . BİR BİLEN DESİN LÜTFEN NASIL HAREKET ETMELİYİM BİR BİRİMİZE BAĞLANMADAN BIRAKALIM MI DİNİ HÜKMÜ NEDİR BUNUN?:?:?:?CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOKK:T ALLAHHA EMANAET OLUN.:gulegule

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALEVİ SÜNNİ İLİŞKİLERİ

aska mecnun yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM....

DEĞERLİ KARDEŞİMİZ BU KONULARI SORULARLA İSLAM BÖLÜMÜNDE PAYLAŞMANIZI ÖNERİRİM SELAM DUA VE SAĞLIKLA KALINIZ

FE EMANİLLAH
b
abim ordanda sorra bilirm ama toplumun bakış açısını merak ettim.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN KARDEŞİM BEN BU KONUDA FAZLA BİR BİLGİM YOK AMA COK GÖRÜYORUZ ALEVİ SÜNNÜ HIRISTİYAN MÜSLÜMAN EVLİLİKLERİNİ İNSANLAR ANLAŞA BİLDİKTEN SONRA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL İKİ TARAF BİRBİRLERİNİN DİNİNE VE GELENEKLERİNE SAYGI GÖSTERİRSE NEDEN OLMASIN BEN COK GÖRDÜM İKİ AYNI DİN OLUPTA ANLACAMAYAN İNSAN İKİSİDE MÜSLÜMAN AMA BİRİ BİRİNİN İBADETİNE KARŞI GELİYOR ÖNEMLİ ALAN ANLAŞMAK OTURUN KONUŞUN ANLAŞIRSANIZ TAMAM DIR AİLENİZEDE ACIK ACIK ANLATIN ONLARIN RIZALARINI MUTLAKA ALIN KARDEŞİM BEN KONU HAKKINDA DEDİMYA FAZLA BİLMEM SADECE BUNLAR BENİM FİKRİM ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
..kardeşim özür dileyerek konun düşünce ve yorumlara kapatılmasını istirham ediyorum... Konunun değeri büyük olduğu için fetva istemektedir. Lütfen sorunuzu Sorularla İslama sorunuz....
tamam:G abim sen nasıl istersen.aeo kip :gulegule

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN KARDEŞİM BEN BU KONUDA FAZLA BİR BİLGİM YOK AMA COK GÖRÜYORUZ ALEVİ SÜNNÜ HIRISTİYAN MÜSLÜMAN EVLİLİKLERİNİ İNSANLAR ANLAŞA BİLDİKTEN SONRA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL İKİ TARAF BİRBİRLERİNİN DİNİNE VE GELENEKLERİNE SAYGI GÖSTERİRSE NEDEN OLMASIN BEN COK GÖRDÜM İKİ AYNI DİN OLUPTA ANLACAMAYAN İNSAN İKİSİDE MÜSLÜMAN AMA BİRİ BİRİNİN İBADETİNE KARŞI GELİYOR ÖNEMLİ ALAN ANLAŞMAK OTURUN KONUŞUN ANLAŞIRSANIZ TAMAM DIR AİLENİZEDE ACIK ACIK ANLATIN ONLARIN RIZALARINI MUTLAKA ALIN KARDEŞİM BEN KONU HAKKINDA DEDİMYA FAZLA BİLMEM SADECE BUNLAR BENİM FİKRİM ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
s.a cevdet abi haklısın aslında iyice düşünmeme gerek dinende sakıncası yoksa ailere anlatırız hakımızda hayrlısı.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt