Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Aldiğim Ve Uygulayacağim Kararlarim.. (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
S A Arkadaşlarim Biliyorsunuz Sitemize Girmeye çalişan Ve Hatta Girmiş Olan Bazi Tutarsiz Ve Sataşmaya Yönelik çalişma Içinde Olan Arkadaşlarimiz Vardir. Ben Kendim Olarak Bu Tür Girişimde Olan Samimi Olmayan Kişilerin Yazdiklari Konu Olsun Veya Bizlerin Konularina Vermiş Olduklari Cevaplara Asla Cevap Vermemeyi Uygun Buluyorum ..beni Bu Konuda Anlayişla Karşilayacaklarini Düşünüyorum şimdiden Onlarada Teşekkür Ederim............................................mustafa11

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam mustafa abi.hayırlı ve bereketli geceler olsun inşaALLAH.oturduğum yerden dedim ki ALLAH cc şüphesiz bilendir.sanırım kızmış yada kızdırmışlar.çoştu ard arda konular açıyor ve mana olarak hepsi sanki biri yada birilerine mesaj veriyor.

bana sizden kısacası açtığınız paylaşımlardan geçen his bu..!ALLAH cc cümlemizi islah etsin.hakkımızda hayırlısını versin.selam ve dua ile kalın selametle.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
aleykümselam mustafa abi.hayırlı ve bereketli geceler olsun inşaALLAH.oturduğum yerden dedim ki ALLAH cc şüphesiz bilendir.sanırım kızmış yada kızdırmışlar.çoştu ard arda konular açıyor ve mana olarak hepsi sanki biri yada birilerine mesaj veriyor.

bana sizden kısacası açtığınız paylaşımlardan geçen his bu..!ALLAH cc cümlemizi islah etsin.hakkımızda hayırlısını versin.selam ve dua ile kalın selametle.

S A KARDEŞİM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BENİ KİMSELER KIZDIRAMAZ.AMA SENDE BİLİRSİNKİ BAZEN ÇIKIYOR BU TÜR KARDEŞLERİMİZ İNŞALLAH BU YAZILANLARI BİRAZ OLSUN OKURLARDA BİR İKİ BİLGİ SAHİBİ OLURLARDA HEM KENDİLERİNE HEMDE ÇEVRELERİNE FAYDALI İNSAN OLURLAR.

İLGİNDEN ÖTÜRÜDE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM..SELAMETLE KALIN .ALLAHA EMANET OLUNUZ....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt