Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aldatılma (1 Kullanıcı)

harzem

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler....
bu konuyu açıp açmamakta baya kararsız kaldım ama sizlerdende yorum bekliyorum benim bilmediğim ve merak ettiğim birçok konu var inşallah yardımcı olursunuz bana....eşimle evleneli 10 yıl oldu severek evlendik her evlilikte olduğu gibi bizimde sorunlarımız tartışmalarımız oluyordu ama en büyük sebebi eşimin kadınlara olan zaafından dolayı oluyordu tartışmalarımızın çoğunluğu....ve eşim beni aldattı bunu öğrendiğimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım açıkçası tabii inkar etti ama elimde kesin ispatlar vardı yakalamıştımda zaten çok ama çok kırıldım affetmek allaha mahsusdur ama bir daha yapmayacağım dedi affettim ..herşey güzel gidiyordu aradan birkaçyıl geçti yine aldattı bende bağışıklık oldu galiba yine affettim çünkü eşimi çok seviyordum ne kadar kırılsamda üzülsemde sevgim ağır basıyordu...aldatması dışında başka hiç bir sorunumuz yoktu çok şükür hiç bir şeyim eksik değildi her dediğim oluyordu bir tek çocuğumuz olmadı sadece o eksikti ama bu Allah`dan gelen bir dertti eşimde doğuştan bir sorun vardı ondan dolayı çocuğumuz olmuyor eşimde her ne hikmetse hep bu sorununun arkasına sığınıyordu işte üzgünüm Allah bana bir dert vermiş ne yapacağımı bilemiyorum falan filan gibi bahaneler işte....ama tek düşünmediği sadece onun çocuğu olmuyor değildi bende onunla evliyim bende onunla aynı kadere ortağım sadece kendi üzülmüyor sadece kendinin için yanmıyor benimde içim yanıp kavruluyor bir çocuk bir hamile gördüğümde hep iç çekip üzülüyorum ama Allahdan gelene binlerce kez şükürler olsun deyip kaderime razı oluyorum rabbim her şeyin en iyisini bilir çünkü eğerki bize evlat vermiyorsa vardır bunun bir hayrı hiç bir zaman Allah`ìma isyan etmedim etmemde...her neyse eşime hiç ama hiç güvenmiyorum ama onu seviyorum eşim 5 yıl önce namazına başladı hiç bir vaktini geçirmiyordu evde olduğunda sabah namazına bile camiye gidiyordu içimden hep şükür ediyordum artık eşime güvenebilirdim hep dinle ilgili kitaplar okuyordu araştırıyordu sadece 5 tane dua bilirken bütün duaları ezberledi kuranı kerim öğrenmek istiyordu bilseniz nasıl seviniyorum bir insanın eşine güvenmesi kadar huzur verici birşey yokmuş diyordum şüphe kuşku kanser denen illettende beter birşeymiş kurtuldum diyordum artık yapmaz tamamen kendini değiştirdi sanıyordum ama yanılmışım her zamanki gibi beni yine yıktı bu seferki çok ama çok yıkıcıydı .....şüphelenmeye başladım içime yine bir kurt düşmüştü hep takipteydim eşim önce namazlarını ihmal etmeye başladı neden kılmıyorsun hep kazaya kalıyorsun dediğimde işte fırsatım olmuyor iş güç yüzünden gibi baheneler ama sonrasında tamamen bıraktı bir kaç ay önce bende tamam dedim bu kesin yine zinaya yöneldi sonraları beni ve ailesini ihmal etmeye hep dışarılarda gezmeye başladı ve 2 ay önce öğrendimki eşim yine beni aldatıyormuş hemde tanıdığım biriyle 8 aydan beri ......hep dualarımda allahım ne olur eşimi doğru yola yönlendir kötü huylarından vazgeçir iman gücünü arttır bunun gibi bir çok dualar ama kabul olmadı eşimin dünya zevki ahiretten daha ağır bastı içimden rabbime neden demek geliyor ama dilim söyleyemiyor kaderimmi bu benim diyorum ama değil çocuğumuzun olmaması kaderim ama eşimin beni hep aldatması kaderim değil diyorum sonra bin pişman oluyorum acaba böyle düşünerek günahmı işledim diyorum dahada üzülüyorum çıkmaza giriyorum bol bol dualar ediyorum rabbim bana dayanma gücü ver diye ama eşime artık eğerki hakkım varsa helal etmiyorum ayrıldık annemin evine gittim orada kaldım bir süre sonra eşimin ve ailesinin ısrarlarıyla geri geldim ama geldiğimede pişman oldum eşime hiç ama hiç güvenmiyorum annem sabret düzelecek elbet yakında anlayacak hatalarını bir senin başında değil diyor ama ben yoruldum ne kadar dualar etsemde içime hep vesveseler geliyor eşime kinleniyorum hırslanıyorum aslında gelişimin bir nedenide eşimin beni aldattığı kadını sevindirmemekti .....şuan öyle bir sıkıntının içindeyimki nasıl daralıyorum anlatmam mümkün değil bol bol tesbih çekip dualar ediyorum ama yine vesveseler peşimi bırakmıyor ...herneyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum geçenlerde bir şey duydum eğer eşiniz devamlı sizi aldatıyorsa dinen nikah düşer kadın gönül rahatlığıyla boşanabilir diye zira eşim ben seni bırakmam ayrılmam diyor bir daha asla yapmamda diyor ama inanmıyorum yine yapacak ben kendim iyilikle anlaşarak boşanmak eşimin dinende beni nikahından düşürmesini istiyorum ......sizden ricam eğerki bilginiz varsa bana yardımcı olun eşim razı olmazsa boşanmaktan ben resmi olarak ayrılacağım dinende nikahım düşermi yardımcı olurmusunuz....ne hayallerle ne umutlarla evlenmiştim halbuki ama herşey istediğimiz gibi olmuyor benimde sınavım buymuş galiba rabbim yar ve yardımcım olsun bana bu günleri huzurla geçirsin inşallah...yüce mevlam hiç bir kulunun yuvasını bu nedenle yıkmasın hatta hiç bir nedenle rabbim evli olan kullarına huzur sağlık ve mutluluk nasip etsin inşallahhh .....sizlerinde başını ağrıttıysam eğer af ola hakkınızı helal edin allaha emanet olun

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
salam aleykum...

üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcınız olsun....aileler islam üzere kurulmadığından ailede böle sorunlar çıkıyor zamanla

Allah azze ve cellenin buyurdugu gibi

Zina eden erkek, zina eden ya da müşrik olan bir kadından başkasını nikahlayamaz; zina eden kadını da zina eden ya da müşrik olan bir erkekten başkası nikahlayamaz. Bu, mü'minlere haram kılınmıştır. (nur 3)

kardeş siz bu soruyu buradaki kardeşlere değilde bir yakınınız vasitasiyla Allah dan cokca korkan bir ilim ehline sorun buradaki kardeşler bu konularda ilim ehli degil...yalnişa suruklemeyelim biz sizi...

Allah yardımcınız olsun...sabr edin inşallah Allah size cennette daha güzel bir aile nasip etsin

cennettalibi

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim dertlerinize deva versin hem bedeni hemde batini olan tüm sıkıntılarınızı gidersin işin fıkhi boyutunu bilmiyorum ama şunu diye bilirim bizimde 6yıl çucugumuz olmadı azerbaycan_li ahim iyi bilir ve imtihanın yoğun olduğu bir anda dualarımı yoğunlaştırdım ve imtihandan kurtulduğumda birde baktımki eşim hamile 3aylık çok sevindim ama fazla sürmedi düşük yaptı üzüldüm ağladım ama sabrettim derken 3ay sonra eşim yine hamile oldu ve şimdi 4ayına yeni girmiş bir oğlum oldu adı musab ve çok mutluyuz bu mutluluğu rabim sizlerede versin inşaallah amin

harzem

Kayıtlı Kullanıcı
allah cümlenizden razı olsun inşallah.....
cennettalibi kardeşim allah mutluluğunuzu daim etsin evladınıza hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.....en iyisini allah bilir ya eşimin bir çok prof dr dan çocuğun olmaz diye raporu var ama ben inanmadım yıkılmadım allahıma inancım sonsuz olmadık yerden yaratır nasip eder bizimde çocuğumuz olur diyordum ama ne yalan söyleyim şimdilerde dualarıma bile katmıyorum evlat isteğimi tamamen soğudum
buraya yazmayalı baya oldu ben halen evliyim mutlumuyum hayır eşime hiçbir zaman güvenmeyeceğim güvenmediğim içinde mutluluğu huzuru bulamayacağım ama allahıma yöneldim ondan başka kimsem yok ona sığındım sabrediyorum bakalım nereye kadar sürecek gittiği yere kadar gitsin diyorum artık ...yüce mevlama haval ettim onları inşallah en kısa sürede verecek cezalarını.....
devamlı düşünüyorum ayrılınca mutlu olacakmıyım cevabım hayır oluyor ama beraberkende mutsuzum huzurlu değilim tam bir çıkmazdayım gelgitler yaşıyorum allah bana bu günleri hayırlısıyla huzurla atlatmayı nasip eder inşallahhh şu mübarek ramazan ayı hürmetine

aytacayva

Kayıtlı Kullanıcı
inş herşey çözümlenir. Bendeki durumda tam tersi ben evime bağlı ciddi ilişki ararken hep karakteri bozuk kişiler çıkmaktadır bunu anlayamıyorum. Neyse konu başka yöne gitti Herşey hakkınızda hayırlı olması dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt