Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Akrepten dost olmaz!!!! (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün bir akrep ırmagın kenarında dolaşıyordu. Birdenbire bir kaplumbaga akrebin yanına geldi, sordu "burada ne yapıyorsun akrep kardeş?"
Akrep, "Irmagın karşı yakasına geçmek için çare arıyorum, fakat bir türlü bulamıyorum.Çünkü butün yavrularım ırmagın öte yanında duruyorlar" dedi.
Kaplumbaga da sonunda bir anneydi. Şevkati harekete geçti.İçinden çaresiz ve yabancı birisine iyilik yapmak geçti.
"Gel" dedi, "sırtıma bin, seni karşıya, yavrularının yanına geçireyim."
Çok yakın bir akrabaymış gibi akrebi sırtına alıp su üzerinde yüzmeye başladı.
Tam ırmagın ortasına gelmişti ki, akrepte bir hareket başladı. İçinden sokmak arzusu uyandı ve kaplumbagnın sırtına iğnesini dokundurdu.
Kaplumbaganın canı yanmaya başladı "Ne yapıyorsun akrep kardeş?"
Akrep, "Bir şey yaptıgım yok" dedi."Ben sadece kendi hünerimi gösteriyorum. Sen bana bir iyilik yaptın, yarama merhem koydun.Ben de sana iğnemi batırıyorum.Benım gösterecegim şefkat de ancak bu kadar olur."
Bunun üzerine kaplumbaga hemen suya daldı.Akrep de boğulup gitti, Ettiginin cezasını buldu.
Alıntı
Selam ve dua ile...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Akrep işte, illaki sokacak. Cenabı Allah bizleri Akreplerin şerrinden korusun. Paylaşım için teşekkürler rana.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
akrep bu onunla oyun olmaz..
önemli ve ibret dolu bir paylasim oldu tesekkurler kardesim

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
hikayede ki akrepler le dolu dünya allah bizi akrep huylu insanlardan korusun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt