Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

akıl verin bana... (1 Kullanıcı)

marziye

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaşlar
bana akıl verin çok kötüyüm 2 arada kaldım ne yapmam gerek bilmiyorum;
benim bi ilişkim vardı yaklaşık 6 yıldır bi şekilde hayatımda olan bi insan
arda ayrılıklar yaşandı ama o hep beni sevdi,ve peşimdeydi
ben ümreye gittim mayısta ozaman ayrıydık şuan beni aradı evlenmek istediğini söylüyo
sorun şuki ben hep namazında niyazında olan benden fazla dini bilgisi olan bana destekçi birisini istedim ama o böyle değil
belki ona vesile olurum diye kabul mu etmeliyim onu değiştirebilirmiyim yoksa bu iş olmazmı??
yorumlarınızı bekliyorum:(:(

marziye

Kayıtlı Kullanıcı
RE: akıl verin bana...

yokmu bana yardımcı olcak fikir suncak kşmse yardım edin Allah aşkına akıl verin Allah aşkına..B)B)
:(:(:(:(:(

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

valla ne diyeyim, senin kararin sonucta kim ne derse son soz senin.
istersen istehareye yat, uc gun pespese!
ALLAH yardimcin olsun ;)

marziye

Kayıtlı Kullanıcı

zarife_76 yazdı:
valla ne diyeyim, senin kararin sonucta kim ne derse son soz senin.
istersen istehareye yat, uc gun pespese!
ALLAH yardimcin olsun ;)
tabiki karar benim fakat fikirler de mühim görmüş geçirmiş arkadaşlar var aramızda
sonuçta.Allah razı olsun selametle

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı

valla arkadaşım ne diyelim rabbim hayırlıysa yazsın değilse silsin allah yar ve yardımcın olsun hayırlı geceler selam ve dua ile kal.

mersel

Kayıtlı Kullanıcı
RE: akıl veerin bana

RE: akıl veerin bana

selamun eleykum .sevgi hepuzaklarda gürülsede bazen bir gülüşte bazen bir bakişta saklidır sevgi bir gül gibi kıgılgan amaömre bedel batsada dikeni aldırma gül seninse eyer . ...deyerli kardeşim altı yıl tanmadıysan ve ıstedıklerını yapamadısa şimdiden sonra zor .

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

marziye yazdı:
ben ümreye gittim mayısta ozaman ayrıydık şuan beni aradı evlenmek istediğini söylüyo
sorun şuki ben hep namazında niyazında olan benden fazla dini bilgisi olan bana destekçi birisini istedim ama o böyle değil
belki ona vesile olurum diye kabul mu etmeliyim onu değiştirebilirmiyim yoksa bu iş olmazmı??

YAPACAĞIN TEK ŞEY VAR, MUHATTABININ KİŞİLİĞİ İLE İLGİLİ MUHASEBESİ.......!!!!

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

marziye yazdı:

biliyomusun bende hep senin gibi düşünüyorum evleneceğim kişi namazında niyazında olsun ve dini bilgisi benden fazla olsun ondan bişeyler öğreniym istiyorum yeterince ilime sahip olmama rağmen bunu hep böle istiyorum ama dediğin gibi belkide ona sen vesile olursun bu karşındaki insana bağlı tanıman gerek dicem ama evlenmeden önce yaparız ederiz diyip sonra yapmayanlarda var yani kardeşim herşey nasip kısmet hakkında hayırlısı olur inşallah ALLAH gönlüne göre versin es selamun aleyküm.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
güzel bir konu şimdi senin yapman gereken 6 yıldırlı bir ilişkiden bahsediyorsun bu zaman süreci içinde onu azda olsa tanımıştırsın evlendikten sonra onunda senin yaşayışına ayak uydurabileceğini düşünüyorsan kabul et ama tam tersi bir durum söz konusu ise boşuna ne kendini nede onu umutlandır evlilik bir günlük bir durum değil hayırlısı diyelim ayrıca karar verirken ona yada başkalarına sorma senin hayatının önemli kararını alırken ihtimallerle yanlış kararlar alma.rabbim yar ve yardımcın olsun.aeo;)

marziye

Kayıtlı Kullanıcı

adviye_34 yazdı:
valla arkadaşım ne diyelim rabbim hayırlıysa yazsın değilse silsin allah yar ve yardımcın olsun hayırlı geceler selam ve dua ile kal.
Allah razı olsun kardeş saolB)

marziye

Kayıtlı Kullanıcı

mersel yazdı:
selamun eleykum .sevgi hepuzaklarda gürülsede bazen bir gülüşte bazen bir bakişta saklidır sevgi bir gül gibi kıgılgan amaömre bedel batsada dikeni aldırma gül seninse eyer . ...deyerli kardeşim altı yıl tanmadıysan ve ıstedıklerını yapamadısa şimdiden sonra zor .
aleykümselam.bnm yaptıklarıma karışmıyo ama o yapmıyo bilmiyorum yani Allah hayırlısını versin herkes için

marziye

Kayıtlı Kullanıcı

goNuL_ yazdı:
marziye yazdı:

biliyomusun bende hep senin gibi düşünüyorum evleneceğim kişi namazında niyazında olsun ve dini bilgisi benden fazla olsun ondan bişeyler öğreniym istiyorum yeterince ilime sahip olmama rağmen bunu hep böle istiyorum ama dediğin gibi belkide ona sen vesile olursun bu karşındaki insana bağlı tanıman gerek dicem ama evlenmeden önce yaparız ederiz diyip sonra yapmayanlarda var yani kardeşim herşey nasip kısmet hakkında hayırlısı olur inşallah ALLAH gönlüne göre versin es selamun aleyküm.
o kadar zor bir karar ki Rabbim herekese hayırlısını versin senin dediğin gibi yaparım diyip yapmayanlarda var.çok iyi tanıyorum şöyle böyle desemde dini konuda güven tanımak yatmiyo bazen Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

marziye

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
s.a
güzel bir konu şimdi senin yapman gereken 6 yıldırlı bir ilişkiden bahsediyorsun bu zaman süreci içinde onu azda olsa tanımıştırsın evlendikten sonra onunda senin yaşayışına ayak uydurabileceğini düşünüyorsan kabul et ama tam tersi bir durum söz konusu ise boşuna ne kendini nede onu umutlandır evlilik bir günlük bir durum değil hayırlısı diyelim ayrıca karar verirken ona yada başkalarına sorma senin hayatının önemli kararını alırken ihtimallerle yanlış kararlar alma.rabbim yar ve yardımcın olsun.aeo;)
Allah razı olsun kardeş dualarınızda banada yer verin inş

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt