Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AKBANK REKLAMLARINA DİKKAT!!!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

bedirhan_bedir

Kayıtlı Kullanıcı
Ak bankın NEO kredi kartındaki sırr

hepinizin bildigi gibi bundan 3 ay önce kadar akbankın yarısı yabancı sermayeye satıldı .

şimdi reklamdaki neo yani neoconlar(şahinler) başkan puştun kabilesi bu bilenen birşey.

şimdi konuya girelim reklamın bşlangıcındaki fabrika görünümündeki canavar nükler tesileri neo kredi kartı burdan başlangıç olarak cıkıyor ve emperyalist şapkası takmış oyuncuların elindeki silahlarla kartı imal etmeye çalışıyorlar.

tekerlekli filler geliyo ekrana bunlar ebrehenin kabeyi yıkmaya geldigi FİLLER burdaki tema ebrehinin yapamadını biz yapıcaz .

daha sonra ifadesiz şekilde uçan kuşlar göreceksiniz bu kuşlar EBABİL kuşları (FİL suresine göz atabilirsiniz) burada artık size kimse yardım edemez teması işleniyor yani teknolojik güçlerini ön seviyeye cıkarıyorlar .

reklamda bas bas şu şekilde ifadelergeçiyor geliyor geliyor neo geliyor herkese neo diye burdaki tema ise herkesi yok edecek güçteyiz şeklinde.

daha sonra reklamın en sonunda ritmik kalp atış sesleri gelio burdaki tema ise korkucak ve kalbiniz yerinden cıkıcak..

şunu bilmiyorlarki mehdi as. geldiginde ellerinde teknoloji yok olacak çalışmıyacak ve şartlar eşitlenmiş olacak herkes aynı güçte istedikleri armegedon sadece kılıç ve atlarla olucak buradanda allah cc. izni ile biz müslümanlar galip cıkacagız ve dağlar taşlar agaclar dile gelip hey müslüman arkamda yahudi saklanıyor gel öldür diyecek( p.efendimizin hadisi) nail olmuş olacak ve allah cc. ahdini tamamlamış olacak tüm dünyaya islam ahlakı hakim olacak .

Kaan Erdem

Yönetici
RE: AKBANK REKLAMLARINA DİKKAT!!!!!!!!!!

ÇOK İLGİNÇ BİR YAKLAŞIM DOĞRU OLABİLİR Mİ ACABA.DAHA 3 HAFTA ÖNCE BANADA BU KART GELDİ VE ESKİSİ İLE DEĞİŞTİ.ŞİMDİDEN BU ANLATIM GERÇEK YADA YALAN OLSA BİLE BİR İTİCİLİK OLUŞTU.SELAM VE DUA İLE ALLAH CC RAZI OLSUN.

bedirhan_bedir

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
ÇOK İLGİNÇ BİR YAKLAŞIM DOĞRU OLABİLİR Mİ ACABA.DAHA 3 HAFTA ÖNCE BANADA BU KART GELDİ VE ESKİSİ İLE DEĞİŞTİ.ŞİMDİDEN BU ANLATIM GERÇEK YADA YALAN OLSA BİLE BİR İTİCİLİK OLUŞTU.SELAM VE DUA İLE ALLAH CC RAZI OLSUN.

ÇOK İLGİNÇ TESADÜFLER VAR. EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.

Kaan Erdem

Yönetici

HAKLISIN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE....

bedirhan_bedir yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

ÇOK İLGİNÇ TESADÜFLER VAR. EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.

bedirhan_bedir

Kayıtlı Kullanıcı

İSTER KOMPLO TEORİSİ DEYİN İSTERSENİZ BENİM İÇİN PARANOYAK DEYİN. AMA DÖRT BİRYANDAN KUŞATILMIŞ DURUMDAYIZ.

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı

cok teşşekür ederim yide bir uyarı dır dikkatli olmak dikkatli davranmak zorundayız

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm ..hiç dikkat etmemiştim gerçekten çok ilgin bu kadarınıda yapıyorlar ya pes ..mesajı almak gerek ...herşeyin hayırlısı Allahtan herşeyin en doğrusunuı o bilir ..Allah yar ve yardımcımız olsun inşlh.Allaha emaanet olun ..ve selamun aleyküm

bedirhan_bedir

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun aleyküm ..hiç dikkat etmemiştim gerçekten çok ilgin bu kadarınıda yapıyorlar ya pes ..mesajı almak gerek ...herşeyin hayırlısı Allahtan herşeyin en doğrusunuı o bilir ..Allah yar ve yardımcımız olsun inşlh.Allaha emaanet olun ..ve selamun aleyküm

HERSEYİN EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. AMA ETRAFIMIZDAKİ TEHLİKELERİN FARKINDA OLMAMIZ LAZIM. GÜNDEN GÜNE ALLAH YOLUNDAN UZAKLAŞIYORUZ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt