Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ailem icin dua edermisiniz (1 Kullanıcı)

kayrahan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim,

Saglik nedenlerinden dolayi 1-2 ay gibi bir sure sizlerden uzak kaldim. Buaralar ailecek saglik yonunden bircok rahatsizliklar geciriyoruz.
Ozellikle babam icin sizlerden dua istiyorum.
Gecen gun rahatsizlanarak acile goturduk ancak 3 torba kan verildikten sonra kendine gelebildi.
31 martta vucut taramasindan gececek fakat doktorlarin soyledigine gore buyuk ihtimalle mide kanseri.
Lutfen sizden babam icin dua istiyorum.

Umarim doktorlar yaniliyordur. Onun gozumun onunde eriyip aci cekmesine katlanamam.

Dualarinizi babamdan ve bizden esirgemeyin kardeslerim.
Simdiden herkese cook tesekkur ediyorum.

Allaha emanet olun

tuana1010

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim,

Saglik nedenlerinden dolayi 1-2 ay gibi bir sure sizlerden uzak kaldim. Buaralar ailecek saglik yonunden bircok rahatsizliklar geciriyoruz.
Ozellikle babam icin sizlerden dua istiyorum.
Gecen gun rahatsizlanarak acile goturduk ancak 3 torba kan verildikten sonra kendine gelebildi.
31 martta vucut taramasindan gececek fakat doktorlarin soyledigine gore buyuk ihtimalle mide kanseri.
Lutfen sizden babam icin dua istiyorum.

Umarim doktorlar yaniliyordur. Onun gozumun onunde eriyip aci cekmesine katlanamam.

Dualarinizi babamdan ve bizden esirgemeyin kardeslerim.
Simdiden herkese cook tesekkur ediyorum.

Allaha emanet olun
duygularını anlayabiliyorum kardeşim bizimde başımızdan geçti aynı hastalık ilk fırsatta dua edicem allah yardımcınız olsun allah şifalar versin hiç umutsuzluğa kapılmayın düzelecektir allahın izniyle

kayrahan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Kardeslerim,

Uzun arastirmalar sonunda bugun sonulari alabildik. Malesef sonuclar istedigimiz ve ummdugumuz gibi cikmadi. Babamin kalin bagirsagin kotu huylu tumor tespit edildi. gercekten cok zor bir durum.
Rabbim dusmanimin basina vermesin.

Ama hala umudumuz var. Doktorun soyledigine gore yayilmamis olabilir ve bir ameliyat yeterli olabilir dedi.
Simdi tek umudumuz bu.
Carsamba gunu tomografiye girecek ve cuma gunu sonularini verecekler.

Kardeslerim dualariniza ihtiyacimiz var.
Lutfen babam icin dua edermisiniz

Allah hepinizden razi olsun.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim..RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN..İNŞALLAH DOKTORLARIN DEİDĞİ GİBİ YAYILMAMIŞTIR...RABBİM BABNIZA VE SİZLERE TEDAVİ SIRASINDA DAYANMA GÜCÜ VERSİN...BİRAZ ZAMAN ALACAKTIR MUTLAKA AMA İNŞLLAH SONUCU İYİ OLUR..RABBİME EMANET OLUN HAYIRLI GÜNLER

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt