Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Aileden Ayrılmak (1 Kullanıcı)

Zordu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm diyerek derdimi anlatmaya başlamak istiyorum. Üniversite başladı bir buçuk ay önce ve ilk defa ailemden ayrıldım. Şu an yurtta kalıyorum. Allah'a şükür her haftasonu evime gidiyorum.(İller yan yana). Fakat yinede ayrıı kalmak hala zor geliyor. Özlüyor muyum desem ben bile anlamadım ne durumda olduğumu. Fakat gerçekten zor geliyor bana. Napmam lazım? :a36:

Selametle...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim yılların verdiği bir alışkanlık var tabikide ailen onlar senin gayet normal özlemen.Anladığım kadarıyla ilk defa ailenden uzakta yaşıyorsun.Bence zamanla bu düzene girecek ve sende alışacaksın.Sonuçta bazı anlar ayaklarının üzerinde yalnız bir şekilde durmak ilerde hayatını kurman ve hayata adepte olmanda daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.Bence yalnız kalmanın iyi yanlarıda var kötü yanlarıda.Haftasonu zaten ailenlesin iyi olarakda yalnız kalıp biraz kendini dinleyebilirsin diye düşünüyorum.Senin için hayırlısı olsun yinede.

Zordu

Kayıtlı Kullanıcı
Öncellikle yorumunuz için teşekkür ettim. Dediğiniz gibi alışmam lazım. Şuan zor geliyor ama elbet Allah'ın izniyle alışacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt