Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aile içi kavgalar (1 Kullanıcı)

fatma3838

Kayıtlı Kullanıcı
:a33::a33::a33::a33::a33:SELAMIN ALEYKÜM
Her ailede kavga vardır fakat bizimki biraz farklı. Nişanlım ailesiyle kavga etti. Kayın babam nişanlımın yanıma gelmesini bana hediyeler almasını kıskanıyor bu yüzdende ağıza alınmayacak kelimeler söyledi nişanlıma. Kayınbabam paraya düşkün düğün yaklaştığı için parası gideceğinden dolayı kavga çıkarttı. Nişanlıma erkeksen git düğününü yap gibi sözler söyledi. Nişanlım çok çalışkandır ben ona güveniyorum fakat ailesiyle bağları tamamen koparttı. Yani ailesini düğünede çağırmayacak. Ben bu duruma çok üzülüyorum düğün günü oda çok üzülecek biliyorum. Ailesiyle benimde görüşmemi istemiyor ama ben düğünümüzde ailesinin yanımızda olmasını istiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
:a33::a33::a33::a33::a33:SELAMIN ALEYKÜM
Her ailede kavga vardır fakat bizimki biraz farklı. Nişanlım ailesiyle kavga etti. Kayın babam nişanlımın yanıma gelmesini bana hediyeler almasını kıskanıyor bu yüzdende ağıza alınmayacak kelimeler söyledi nişanlıma. Kayınbabam paraya düşkün düğün yaklaştığı için parası gideceğinden dolayı kavga çıkarttı. Nişanlıma erkeksen git düğününü yap gibi sözler söyledi. Nişanlım çok çalışkandır ben ona güveniyorum fakat ailesiyle bağları tamamen koparttı. Yani ailesini düğünede çağırmayacak. Ben bu duruma çok üzülüyorum düğün günü oda çok üzülecek biliyorum. Ailesiyle benimde görüşmemi istemiyor ama ben düğünümüzde ailesinin yanımızda olmasını istiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Aleykümüselam

Kardeşim ne güzel düşünüyorsun sen, maşallah
RABBİM gönlüne göre versin, inşallah hep iyilerle karşılaşırsın, iyilikler görürsün,
ALLAH razı olsun kardeşim, böyle yaparsan hep kazanan sen olursun, düşüncen çok güzel, onlarda senin iyi niyetini bir gün anlayacaklardır ALLAHIN izniyle selametle.

fatma3838

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümüselam

Kardeşim ne güzel düşünüyorsun sen, maşallah
RABBİM gönlüne göre versin, inşallah hep iyilerle karşılaşırsın, iyilikler görürsün,
ALLAH razı olsun kardeşim, böyle yaparsan hep kazanan sen olursun, düşüncen çok güzel, onlarda senin iyi niyetini bir gün anlayacaklardır ALLAHIN izniyle selametle.

nişanlım biliyor ya niyetimi onlarda anlarlar elbet birgün hep kayınvalideler kıskanç olur sanır evlilikten bu yüzden korkardım ama insan farklı şeylerle karşılaşabiliyormuş. manevi olarak yanımızda olsunlar yeter başka bir beklentimiz yok. ama nişanlım asla aramayacaksın diyor. ne yapacağımı şaşırdım. aralarının düzelmesini istiyorum.

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
nişanlım biliyor ya niyetimi onlarda anlarlar elbet birgün hep kayınvalideler kıskanç olur sanır evlilikten bu yüzden korkardım ama insan farklı şeylerle karşılaşabiliyormuş. manevi olarak yanımızda olsunlar yeter başka bir beklentimiz yok. ama nişanlım asla aramayacaksın diyor. ne yapacağımı şaşırdım. aralarının düzelmesini istiyorum.

RABBİM yar ve yardımcın olsun kardeşim benim,
hep böyle güzel düşünür, hoşgörülü olursun inşallah, sana bir sır vereyim
inanki 42 senelik hayatımda iyilerin er veya geç muhakkak kazandıklarını gördüm, seninde kazanacağın muhakkak, RABBİM gönlüne göre versin kardeşim, dualarında bu acizaneyide unutma olurmu,RABBİME muahbbet ve nueuna emanet ol, düşüncelerini asla değiştirme, asla mutlaka kazanırsın,
selametle Kardeşim.

GuL-i RuhsarIm

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum Selam kardeşim..
nişamlınız için zor birim durum..Ağır bir imtihandan geçior..
O her ne kadar ailesini sildiğini söylesende siz onun bu düşüncesinin yanlış olduğnu ve onların üzerinde hakları olduğunu söyleyin..Netice de anne baba çocuklarının mürüvetinde yanında olmak isterler..Ama men'ul şeytan galip gelior gurur konusunda..
Siz ona ailesini de çağırmasını söyleyin..
yarın öbür yine barışırlar..bu defa nişanlınız boynu bükük kalır ailesine karşı..
onları hiçten sayıp,kendini sahipsiz bırakmasın elaleme karşı...
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı çıkarsın karşınıza..
inşaAllah bu sıkıntıdan feraha çıkarsınız..Dualarımız siiznle...
Allah'a emanet olun...

fatma3838

Kayıtlı Kullanıcı
Henüz barışmadılar ama ben düğünde nişanlımı ailesini çağırmaya ikna ettim. Bu bana yeter artık içim rahat. Eğer ailesi gelemezse biliyorum çocuk gibi ağlayacak ve ben dayanamam buna. Eminim barışacaklar anne ve babası sonuçta silip atamaz. Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve bir anne babamız oluyor. Eşim olacak insanın ailesinden mahrum yaşaması beni çok üzer. Allah'ın izniyle düzelecek herşey.

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
henüz barışmadılar ama ben düğünde nişanlımı ailesini çağırmaya ikna ettim. Bu bana yeter artık içim rahat. Eğer ailesi gelemezse biliyorum çocuk gibi ağlayacak ve ben dayanamam buna. Eminim barışacaklar anne ve babası sonuçta silip atamaz. Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve bir anne babamız oluyor. Eşim olacak insanın ailesinden mahrum yaşaması beni çok üzer. Allah'ın izniyle düzelecek herşey.

inşallah kardeşim
sende eşine bu konularda yardımcı oluyorsun olmaya devam et,
rabbime muhabbet ve nuruna emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt