Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ahlaksızlık pirim yapıyor Artık (1 Kullanıcı)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
Ramazan-ı Şerif'e hazırlık yaptığımız bu günlerde KANAL D ekranlarından müslümanların gözünün içine baka baka yapılan ağır tahrik yüklü hakarete RTÜK'den ceza geldiği haberi yetmez! KANAL D, bu diziyi yayından kaldır!

Ne RTÜK'ün cezası ne KANAL D'nin Özrü! Bu işi ancak tek bir şey temizler! Bu dizi yayından kalkmalı!

Köpeğe "Hüseyin" ismi Kanal D'ye ceza getirdi

Radyo ve Televizyon üst Kurulu (RTÜK), "Kavak Yelleri" dizisinde bir köpeğe Hüseyin isminin verilmesi nedeniyle bazı vtandaşların gösterdikleri tepkiyi dikkate alarak Kanal-D televizyonuna ceza verme kararı aldı.

Haber Vakti

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ahlaksızlık pirim yapıyor Artık

Esselamun aleyküm
Bizi bu bilgiden haberdar ettiğiniz için Rahman razı olsun Rabbim ıslah etsin inşaallah...Hayrılı cumalar selam ve dua ile...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm abim ya onu duyduğum an sinirden küplere bindim.rabbim cezalarını versin.:mad::mad::mad::mad: evet bu diziler kaldırılsın.her saat hergün böyle saçma sapan diziler.ama malesef izleniyor.:mad::mad::mad::mad::mad:allah bildiği gibi yapsın bunları.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm
Bizi bu bilgiden haberdar ettiğiniz için Rahman razı olsun Rabbim ıslah etsin inşaallah...Hayrılı cumalar selam ve dua ile...

Aleykümselam....

Amin ecmain olsun bu gün Bismillah dedik yolumuza devam için emin adım karar aldık Rabbim Utandırmasın Hakkıyla ihyayı nasip eylesin Devam inşALLAH değerli düşüncelerinizi yorumlarınızı eklediğiniz için teşekkür ederim ALLAH c.c. razı olur inşALLAH Sizinde cumanız mübarek olsun efendim sema dua ve sağlıkla kalınız s.a.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
selamun aleyküm abim ya onu duyduğum an sinirden küplere bindim.rabbim cezalarını versin.:mad::mad::mad::mad: evet bu diziler kaldırılsın.her saat hergün böyle saçma sapan diziler.ama malesef izleniyor.:mad::mad::mad::mad::mad:allah bildiği gibi yapsın bunları.

Aleykümselam....

Evet kardeşim tepkimizi ve etkimizi çekmesi gereken konular bunlar unutulmasın ki burda inanç özgürlüğü vardır ve inançlara saygı duyulmak zorundadır bazıları bu ve bunun gibi konuları { http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=35&thread_id=13643 } {kopyalayıp yapıştır} farklı yerlere çekiyor tepkimizi etkimizle göstermediğimiz taktirde onlar buna devam edecektir değerlerimize sahip çıkmalıyız...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ABİM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTAYA TEMAS ETMİŞSİNİZ..BEN DE DUYDUĞUMDA ÇOK SİNİRLENDİM..ABİM MALESEF BU HAİNCE SALDIRILAR GİTTİKÇE ARTMAYA BAŞLADI..VE BİZLERİ CAN EVİMİZDEN VURMAYA BAŞLADILAR..BAŞKA ŞEKİLDE DURDURAMADIKLARINI ANLADILAR BU KUTSAL YÜRÜYÜŞÜ,BELDEN AŞAĞI VURMAYA BAŞLADILAR..HAİNCE SALDIRIYORLAR BİR AN BİLE DURMUYORLAR..BU DURUMDA BİZLERE DÜŞEN BİLİNÇLİ OLMAK VE HER DAİM UYANIK OLMAK..RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ABİM..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim paylaşım ve hatırlatmanız için çok tşk,bizim kutsalımıza böylesine çirkin bir şekilde hakeret edenlere bizlerde müslümanlar olarak tepkimizi göstermeliyiz.Bu konuya sadece Caferi kardeşlerimiz değil tüm müslümanlar sahip çıkmalıdır.Hz.Hüseyin bizler için çok değerlidir,ve bizim değerimize saygısızlık yapanlara Kanal D VE dizi yapımcısına tepki göstermeye davet ediyorum kardeşlerimizi,bu insanlar on kişiden mail alsalar bu yanlışı bir daha yapmayacaklardır.SELAM VE DUA İLE

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.DEĞERLİ AŞK_A MECNUN PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN.KONUYU DUYMUŞTUM,AMA DETAYINI BURADA ÖĞRENDİM,SAYENDE..HADİ DİZİDEKİ İNSANLARA İSİM OLARAK ALLAHIN (CC)İSİMLERİNİ VERİYORLARDI;GAFFUR..VS,,ONLARI DURDURAMADILAR..ŞİMDİ Bİ DE KÖPEĞE, PEYGAMBER EFENDİMİZİN(SAV) TORUNU HZ.HÜSEYİN'İN İSMİNİ VERİYORLAR..BU KADAR REZALET OLMAZ YANİ.DİZİYİ BEN DE SEYREDİYORDUM BAZEN,

ARTIK PROTESTO EDİYORUM,İZLEMEYECEĞİM İNŞALLAH..

HAYIRLI CUMALAR..TÜM ÜYELERİN CUMASI MÜBAREK OLSUN..

SELAM VE DUALARIMLA
.
.B)B)B)B)B)B)B)

aysecan06

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ilk önce hepiminizden RABBİM razı olsun.. insanın ahlakınıda inançlarınıda yıkan bazı diziler.filimler.reklamlar.... ben o diziyi hiç izlemedim ...ki tv izlememeye çalışıorum... ama ufacıcık çocuklar bile tv den kaptıkları kötü davranışları sergiliolar ve ben bunlara çok üzülüorum ... yeni nesil çok kötü yetişior... anneler babalar ne olursunuz dikkatli olun evladınızı yetiştirirken ...... hemen mızıldanıyor die tv yi açıp oyalanmasına izin vermeyin.... bence işiniz evladınızdan, yetiştireceğiniz çocuğunuzdan önemli değil... tv malesef yarardan çok zarar verior ..... :( biraz daha seçici olalım tv izlemek konusunda .. bize yararı olcak programlarda çok!!!! ALLAH A EMANET OLUN

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

firdes yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.DEĞERLİ AŞK_A MECNUN PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN.KONUYU DUYMUŞTUM,AMA DETAYINI BURADA ÖĞRENDİM,SAYENDE..HADİ DİZİDEKİ İNSANLARA İSİM OLARAK ALLAHIN (CC)İSİMLERİNİ VERİYORLARDI;GAFFUR..VS,,ONLARI DURDURAMADILAR..ŞİMDİ Bİ DE KÖPEĞE, PEYGAMBER EFENDİMİZİN(SAV) TORUNU HZ.HÜSEYİN'İN İSMİNİ VERİYORLAR..BU KADAR REZALET OLMAZ YANİ.DİZİYİ BEN DE SEYREDİYORDUM BAZEN,

[marq]:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/marq]

SELAM VE DUALARIMLA
.
.B)B)B)B)B)B)B)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

firdes yazdı:
firdes yazdı:

[marq]:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/marq]

SELAM VE DUALARIMLA
.
.B)B)B)B)B)B)B)

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
DEĞERLİ ÜYELER(ÜMMET_İ MUHAMMED),
AZ ÖNCE VİDEO HABERLERİNDEN İZLEDİM,BU "HÜSEYİN"OLAYI BAYAĞI İLERİ GİTMİŞ YANİ..SAYMADIM AMA ENAZ 20 KEZ BU MÜBAREK İSİM OYUNCUNUN DİLİNDEN DÜŞMEDİ..

TAMAM,DİZİDEKİ OYUNCU BİRAZ DALGACI OLABİLİR,AMA BU HAKARET ETMESİNİ GEREKTİRMEZ..
:mad::mad:BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMASIN RABBİM..

SELAM VE DUALARIMLA...B)B)B)B)B)B)B)

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
Ramazan-ı Şerif'e hazırlık yaptığımız bu günlerde KANAL D ekranlarından müslümanların gözünün içine baka baka yapılan ağır tahrik yüklü hakarete RTÜK'den ceza geldiği haberi yetmez! KANAL D, bu diziyi yayından kaldır!

Ne RTÜK'ün cezası ne KANAL D'nin Özrü! Bu işi ancak tek bir şey temizler! Bu dizi yayından kalkmalı!

Köpeğe "Hüseyin" ismi Kanal D'ye ceza getirdi

Radyo ve Televizyon üst Kurulu (RTÜK), "Kavak Yelleri" dizisinde bir köpeğe Hüseyin isminin verilmesi nedeniyle bazı vtandaşların gösterdikleri tepkiyi dikkate alarak Kanal-D televizyonuna ceza verme kararı aldı.

Haber Vakti
DEVRAN DÖNER MERAK ETME YANLARINA KALMAZ ER-GEÇ HESABI SORULUR..
AZGIN AZINLIK NAPCAKLARINI ŞAŞIRDILAR AMA SUÇ HALKIMIZDA İŞ-GÜÇ YOK SANKİ OTURUP BÜTÜN DİZİLERİ HİÇ DÜŞÜNMEDEN İZLİYORLAR HEMDE HİÇBİR BÖLÜMÜ KAÇIRMIYORLAR FARZMIŞ GİBİ......
ALLAH CÜMLEMİZİ İSLAH ETSİN İNŞ.

TELLO

Kayıtlı Kullanıcı

S. A 'ZATEN KÖPEKLER İNSANLARDAN DEGERLİ OLDU'GÜNÜMÜZDE

HAKLISINIZ BU RAMAZAN -ŞERİF GİRDİGİMİZ GÜNLERDE MÜSLÜMANLARA HAKARET OLMUŞ
BENCE BİLEREK YAPTILAR BUNU KEDİYE KÖPEGE MİNOŞ,MIR MIR DİYECEKLERİNE HÜSEYİN DEMEK HEMDE PEYGAMBERİMİZİN TORUNUNUN İSMİNE HAKARET OLMUŞ AYRİYETTEN DİZİNİN YAYIN ESNASINDA BÜTÜN MÜSLÜMANLAR ADINA BİR ÖZÜR KONUŞMASI YAPMALILAR !!!' DİYE DÜŞÜNÜYORUM'

behlis

Kayıtlı Kullanıcı

selam ve dualar üzerimize olsun inşallah. birde şu açıdan bakalım isterseniz. müslümanların en zayıf olduğu nokta dinine,peygamberlerine,Onun dostlarına sölenen kötü söz ve hakaretler. bizi kızdırmanın en kolay yolu bu arkadaşlar sakın dolduruşlara gelmeyin. bizim kuvvetimiz mehmet akif (ruhuna el fatiha)in de dediği gibi 'benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var' iman ve yazılarımız.

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı

ZATEN FARKINDAYSANIZ, TV LERDEKİ KARAKTERSİZ KARAKTERLERE!!

SÜREKLİ İSLAMİ İSİMLER VERİLMEKTE,,,,

VE İSİMLER ARTIK DALGA KONUSU OLMAKTADIR...

......HERZAMANKİ GİBİ EMPERYALİSTLER İŞBAŞINDA.....:mad:

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

:mad::mad::mad:

asli88

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt