Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ahırı Var mı (1 Kullanıcı)

mamur

Kayıtlı Kullanıcı
Adam biri ahım şahım bir köpek aramanın peşine düşer, ama hayvanları pek iyi seçemiyormuş yani erbabı değilmiş. Aklına arkadaşı gelir yanına varır:
- Hemşerim merhaba nasılsın …
- Ulan Sende buralara gelirmiydin?
- Para babası, hoş geldin, şu mübarek elini ver sıkalım bakalım.
- Ne haber?
- Ulan seni arıyom.
- Hayrola ne oldu.?
Telefon aç yok, para babası biziz ama, bulunmayan yine sensin. Yahu bana bir köpek lazım.
- Ne köpek mi? Nasıl Sivas kangalı mı?
- Yok başka.
- Kurt köpeğimi?
- Oda değil yahu. Yoksa habu sokak köpeklerinden mi?
- Benim gibi adama sokak köpekleri hemi!
- Ulân ne tür köpektir desene?
- Ulân ha böyle varya! püsküllü püsküllü süs köpekleri, yahu süs köpekleri.
- Haa… O süs köpekleri evet. Ne yapacaksın onları?
- Yâhu biliyorsun sonradanda parayı bulduk ama, bizim karı sosyeteye erken karıştı.
- Hee…
- Hepsinin elinde bir tane varmış gezdiriyorlarmış, karı tuttu bende isterim. Dedum bu işi sen anlarsın köpeklerden iyi anlarsın. Köpek işini. Sen yaparsın..
- Eee... kaç paradır o köpekler?
- Yahu aslında varya parada değil, 80 veya 100 milyon civarında bişedir yani, o kadarla da kalsa.
- KDV ‘ si de var mı?
- KDV’ si MDV ‘si bişemidir,
- Nesi var başka ulân?
- O köpeklerin, bizim karının anlattığına bakılırsa,
- Hee…
- Gerçi bişe değil karı yeter ki istesun. Doktora moktora gidilirmiş, bakımı var onun.30 veya 40 milyon muayene parası var.
- Kuâferide var mı?
- Var var… bazen onu kuaföre ****ürüyorlar, onun bacaklarının kenarlarını temizlerler. 25 veya 30 milyonda onlar tutuyor, bunlar aylıklı yani.
- Başka?
- Her şeyi de yemez, sucuk salam nazlı yerde, o daha çok tavşan etinden iştahla yer 15 milyon mu neymiş.
- Evde çocuklar ne yiyor?
- Çocuklar ne bulursa yiyorlar.
- Duyduğuma göre sen evi de değiştirmişsin?
- Ooo evi değiştirdim,
- Kaç katlıdur?
- Ev üsten yukarı çıkmalı oluyorya, çift katlı dubleks, villa, onlardan dur..
- Hee …
- Ahırı da var mı?
- Yani sen şimdi o köpeği ahırda mı yatacak diye düşünüyorsun, karı onu yanına alacak o köpek oralarda yatar mı? Ahıra ne lazım.
- Ben onu köpek için demedum.
- Ne için dedun?
- Bu kadar masrafı yapan öküz nere yatacak?

Ali Kılıç Kakiz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt